dijous, 2 d’octubre de 2008

Perles del Polònia 87 2-10-08

LES PERLES
- Un Mosso dʼEsquadra escorcolla el president Montilla en ple Parlament: "Què duu a la butxaca? O és que sʼalegra de veureʼm?" El que porta és una bengala suposadament per atacar la bancada convergent.

- Wally Street, que parla com lʼànec Donald. Però no acaba de ser neoliberal sinó neocomunista, no?

- PP i PSOE es reparteixen la justícia: lʼun de gener a juny i lʼaltre de juliol a desembre. Com que el pacte ha anat tan bé, ara es repartiran la sanitat. Si et toca un metge del PSOE et dirà que no tens res encara que tʼestiguis morint i si ets del PP cridarà els enterramorts. [Us heu fixat en el cartell de la infermera Zapatero que demana silenci?]

- Quim Nadal "lògicament, tinc pipí" [i pixo igual que parlo] al lavabo del Parlament.

EL PITJOR
- Un home demana pasta pel carrer a Solbes, i rebuscant per la butxaca, el que treu és la calculadora per veure què li pot donar... total que com que lʼhome és català, Solbes li acaba demanat pasta a ell. Penós.

EL MILLOR, LA CANÇÓ [Que tinguem sort, de Lluís Llach]
Si tens accions
mira el Nasdaq, l'Íbex i el Dow Jones
I ben segur
tʼenduràs un susto de collons
que tinguis cash
que si cal li puguis fotre mà al calaix
Si em dius que no
resa per poder arribar a Nadal
pendent del que
faci la reserva federal
Que tinguem cash
i que ens salvi de tenir un fatal daltabaix
I així ven, i així ven
tots els actius que tinguis a Barclays Bank
o quan miris el teu compte
et quedaràs blnanc
i demà, i demà
al llegir el diari ja podràs respirar
sense por dʼhaver fotut els estalvis a mar
i així ven i així ven
tots els actius que tinguis a Lehman's bank
que la Caixa hi ha trobat un bon esvoranc
i demà, i demà hi haurà algú més fotut enmig del fangar
Guarda-ho tot sota una rajola
i a cagar

SURREALISTA
- La Chacón sʼha pres al peu de la lletra allò de "Si la iglesia quiere guerra, la tendrá"... així que en aquests moments tres míssils ens dirigeixen cap al Vaticà.... just quan hi havia la Reina i el Príncep??????

KA FORT
- El Príncep Felip va amb sa mare a veure el Papa per parlar de la nul·litat de la seva germana... i el Papa li diu que perquè li diu que és una nul·litat ;) Lʼúnic que es pot al·legar és que vesteix raro, va en patinet a treballar... però no cola, així que li ofereixen pastarrufimillonoso... però clar no queda gairebé així que li demana... Mallorca!!! Amb les seves ensaïmades i els nostres Antònia Font... que fuerte que fuerte

LA IMATGE DE LA SETMANA


LA NOVETAT
- Tomàs Molina. Ho fa rebé i resulta simpaticot.


EL CAMEO
- Cimera Mas, Pujol (Oriol) i Duran. A partir dʼara seré un polític seriós i no riure mai. Tʼho demostraré sotmetent-me a "No riguis o ets dʼUnió". I qui explica els acudits, lʼOriol, en Duran i.... en Barragán... per això a en Mas li és tan fàcil riure... fins que en Duran profetitza que Ell acabarà sent President de CiU.

LA PICADA D’ULLET
- Newman i Redford o, el que és el mateix, Mas i Montilla: Dos hombres y un destino. Quin? Manar!

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- La nit al dia. Mònica Terribas entrevista a Frank Rijaard: “Catalunya està desil·lusionada, els trens no van a l’hora i es jugadors del Barça tampoc van a dormir a l’hora. El codi intern és paper mullat i Joaquim M. Puyal està tan deprimit que ha demanat l’ingrés al monestir de Poblet. Què em contesta?” Rijaard: “Hombre, el año pasado no conseguimos disciplina pero sí paciencia. Ser entrenador no es tan fácil, hazlo tu si puedes.” Ah, vale. No hi ha fronteres infraquejables per ella. En un plis la veiem amb la samarreta del Barça al mig del camp esbroncant Ronaldinho: “Menys anuncis i més gols.” i demostrant com es pot fer un golàs estilós a cop de cadera. Quina exhibició. I qui substitueix Mònica al plató ? ? ? El mateix Rijaard entrevista Montilla. Es pot trobar un duo més “hoho” (com diria Ferran Adrià?). Atenció a la primera pregunta: “Usted en qué equipo juega?”

Talleu, és bona!