dissabte, 17 de maig del 2008

Perles del Polònia 75 15-05-08

LES PERLES
- Terribas entrevista a Carod, qué hay de mi libro, 2014 (la versió catalana es diu 2814).

- Pellicer felicita Terribas amb un petó de pel·lícula i després dʼun breu intercanvi de bajanades li deixa anar: "Para de dir parides o teʼn vas directament al 3/24."

- Franco: "Vale, lo confieso, cuando Massiel fue a Eurovisión, hubo tongo! Cómo iba a ganar con lo del La, la la... yo le había dicho a Fraga que porqué no cantaba el Cara el sol. Así se ganaba, antidemocráticamente, y no como ahora, que con lo de los SMS mira qué ha pasadoˮ [imita al gran Cikilicuatre]

EL MILLOR
- Els Reis i els Prínceps posant per un retrat reial dʼaquests, amb gran entusiasme: la Reina es mor de gana, a la Princesa li pica el nas, i al final el pintor és despatxat. El Príncep ja té substitut: ring, riiiiing "sí, es la redacción dʼEl Jueves?"



EL PITJOR
- Nnnnnnno.

SURREALISTA
- Rajoy fa neteja al PP (Kh7 en mà).... i sʼha quedat una mica sol... només queda la Soraya, i Acebes (tancat a lʼarmari). Rajoy està fatal, acaba el gag ballant una muñeira.

KA FORT
- Castells i Montilla a cal Zapatero pel tema perrikis amb el magnífic article dʼEl País sota el braç, vull dir sota les ulleres, perquè Montilla li cita a ZP una frase que llegeix, i lʼaltre.... "sí, sí, ya te leí, pero qué queríais?" Oh, que fort, la reunió la interromp el conseller dʼeconomia andalús que ha vingut des de Sevilla a peu perquè diu que no té pasta per benzina!!!!! "No te apures, Presidente, bastante nos han dado ya los catalanes. Dales lo que te piden, y másˮ. I per acabar de minar la moral dels catalans, també apareix el fill del conseller fent que passa gana, però el pare és un valent entre els valents: "Ellos también tienen sus necesidades. Además, piensa que son una nación."

SOM UNA CLONACIÓ
- Justo Molinero, amb publi, és clar. Are you talking to me???



ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- "Més lluny, haig d'anar més lluny..." Llach ha arribat a Itaca... d'Or. I qui el rep és l'inefable Zaplana que el fa comprar un minipis a la Urbanización Kavafis. "Pero si tu eres Chuis Chac, el cantante separatista! No sabes la de pisos que he vendido a los catalanes gracias a tu canción".

LA NOVETAT
- Pep Guardiola, citant Martí i Pol al minut 1.

LA PICADA D’ULLET
- El Príncep estornuda i es moca amb la bandera espanyola.... noooooo!!!! ultratge a la bandera, aparició dels Mossos, detenció i frase concluent de la Reina: ˮdos años y medio de prisión, graciasˮ

POLONEWS (PP: Perles del Pellicer)
- Pep Guardiola entrenarà el Barça la temporada vinent [segur?]... això si els jugadors van a entrenar, que ja seria un gran pas.

EL DIÀLEG DELS PRESIDENTS PUJOL I MARAGALL [+ estrella convidada]
Artur Mas: Hola iaios! Perdó, potser havia dʼhaver dit Molt Honorables Iaios.
PM: Què fa aquest aquí?
AM: Tranquil, que no vinc a parlar amb tu. Pujol, què et sembla això?
JP: Això, un tríptic dʼuna residència de la tercera edat.
AM: No és una residència, és la teva residència: piscina climatitzada, gimnàs, sales de joc, gent de la teva edat, per poder-los explicar coses de Franco i de la dictadura.
JP: Ah, ja sé de què va això. Com que vols ser President de Convergència vols fer-me fora a mi, oi?
AM: Ho he fent pensant en el teu benestar, i escolta, si has de deixar de ser President potser que surtis del mig, no?
PM: Pujol, que tʼestan fent el llit!
JP: Com van fer amb tu! Molt bé, accepto. Si has llegit els estatuts del Partit sabràs que el President del partit ha de viure en aquesta casa, així que aquí et lliuro aquesta bata de President del partit i adéu.
AM: I hauré de viure amb aquest socialista?
PM: Lu de socialista va per mi?
JP: Piscina climatitzada!!! Ja us ho fareu.
PM: Pujol, Pujol, ei, no em deixis a mi sol amb aquest!
AM: Com trobi al David Madí i les seves idees de bomber seʼn recordarà. En fi, visca Catalunya!
PM: Guapo! Gràcies!

Talleu, és bona!