diumenge, 24 de maig del 2009

Perles del Polònia 114 14-5-09

LES PERLES
- ZP presenta els seus èxits al debat sobre lʼestat de la nació: la seva amistat amb Obama i Sarkozy, que tenim menys afectats per la grip porcina que Mèxic i.... "y un montón de cosas más que si quieren otro día les explico"



EL MILLOR
- Rajoy i Alícia al Bocamoll, ara que a Rajoy li ha agafat per la cosa catalana. Mariano resulta ser "lo puto crack!" Mʼencaaaaanta el català de Rajoy!



EL PITJOR
- El Rei i Guardiola comparteixen discurs... allò de "es para mi motivo de una honda satisfacción"

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Castells i Montilla a cal Zapatero pel tema perrikis amb el magnífic article dʼEl País sota el braç, vull dir sota les ulleres, perquè Montilla li cita a ZP una frase que llegeix, i lʼaltre.... "sí, sí, ya te leí, pero qué queríais?" Oh, que fort, la reunió la interromp el conseller dʼeconomia andalús que ha vingut des de Sevilla a peu perquè diu que no té pasta per benzina!!!!! "No te apures, Presidente, bastante nos han dado ya los catalanes. Dales lo que te piden, y más". I per acabar de minar la moral dels catalans, també apareix el fill del conseller fent que passa gana, però el pare és un valent entre els valents: "Ellos también tienen sus necesidades. Además, piensa que son una nación."

SURREALISTA
- Miquel Calçada visita els reis a Madrid per conèixer els seus nets catalans de sang blava. El Rei, molt avispat li diu: "Oiga, usted y yo no nos conocemos?"



LA CANÇÓ (lʼúltim èxit de ZPoppins)
Con un poco de azúcar
la píldora que os doy
esa píldora que os doy
Ay hay un poco de azúcar
esa píldora que os doy
desviará la atención!
Consíganla el día después en las mejores farmacias
y sin recetaaaa
gracias, gracias a todos!

LA PICADA D’ULLET
- Saura i Montilla fan cap al Tribunal Constitucional per saber "qué hay de lo nuestro". Obra la porta un Magistrat que entusiasta saluda: "Hombre, Joan Saura y... otro señor"... però això no és el pitjor, quan apareix el President del Tribunal per desempatar els vots a favor i en contra de la previsible retallada, resulta que és... Eduardo Manostijeras!



LA IMATGE DE LA SETMANA
- Duran i Mas sʼhauran de fer passar per De la Vega i Chacón per fer valdre les entrades per la Champions que han aconseguit fent... de tot.



POLONEWS
- Raquel Sans: Ja fa 5 anys del Fòrum i lʼAjuntament de Barcelona es disposa a celebrar-ho... el què? que totes les coses rares que va trobar la Sindicatura de Comptes ja han prescrit!

LA FRASE DE LA SETMANA
- Tomàs Molina: "Estic enganxat als ganxitos"

Talleu, és bona!