dissabte, 31 de maig del 2008

Perles del Polònia 77 29-05-08

LES PERLES
- Amenaces telefòniques a Rajoy: ˮComo sigas centrándote, tendrás un accidenteˮ

- Lʼúltima recepta de Ferran Adrià: ˮLlibret de porc a la milanesaˮ, la base és el llibre de Santi Santamaria ˮese mindundi de cuyo nombre no quiero acordarmeˮ i un toc final de meticelulosa dʼaquella.

EL MILLOR

- El duel final: Espe i Rajoy pistoles en mà a lʼOK Corral. Però la guerra és desigual, és clar, i al bàndol Espe hi ha molts més pistolers (Zaplana, Acebes, Aznar, Rouco...). Sirera sʼofereix a interceptar la bala tipus guardaespatlles però Espe encara vol negociar ˮríndete y te haré diputadoˮ. Però a Mariano encara li queda honor patri: ˮSeguiré el ejemplo de los héroes del 2 de mayo."

EL PITJOR
- El ministre Corbacho disfressat de xinès mandarí per enxampar un empresari disposat a fer contractes a sense-papers ˮEls immigrants hem fet grans aquest país i nosaltres ens hem fet grans, ensemsˮ

SURREALISTA
- Benach al despatx de Puigcercós com si fos un gegant (la seva gavardina amaga en Carod). Li volen robar l'interessant dossier ˮEstratègia per fer-me petar en Carod i en Benachˮ. Els lladres són descoberts i Puigcercós sospira ˮQuè llarg que se mʼestà fotent tot això!" I a nosaltres, i a nosaltres.

SOM UNA CLONACIÓ

- Ramon Pellicer, intenta fer una caricatura més caricatura dʼell mateix.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Cuní&Rahola. Rahola versus "una nodrida rrrepresentació" de votants de Plataforma per Catalunya. Extraordinari. És que no és un gag inventat, és que és una autèntica reproducció del que va passar!!! Inoblidable la Rahola i el Cuní embogit cridant "Prou! Prou! Aquí quan jo dic prou és prou!" Publicitat, per favor! "Voleu que rebenti el decorat? Matins.si, matins.no!

KA FORT
- Pujol pare a Pujol fill: ˮNo imitis el Mas, tu no ets un perdedor!". Més val que imiti a son pare, i les seves habilitats paranormals per conèixer tot, de tothom, a tot arreu. Per fi sabem el seu secret! El President Pujol porta un pinganillu a través del qual en Trias li va xivant tota la informació que necessita. El temps dʼInternet, ja se sap ;)

EL GAG TRANSVERSAL
- El President als seus consellers: ˮAmics, amigues, Baltasar, hem de prendre una decisió. Tura: ˮI no queda més remei?". El transvasament, a cara i creu. No entenc perquè, però el gag es transforma en el Dia de la Marmota, i la discussió es perpetua i perpetua. Serà per culpa del Chiki-Chiki que està incrustat al cervell del President? En fi, al que anàvem, la qüestió és ˮno podem fer la canonada perquè els pantans estan plens, per tant, si buidem els pantans, podrem fer la canonada", i no semblaré idiota, ho seré, però no ho semblaréˮ. I apa, ell tancat al lavabo amb lʼaixeta oberta, dies i dies i dies, per anar buidant els pantans...

LA PICADA D’ULLET
- La pistola dʼAznar es dispara accidentalment tocant a càmera i presentador... es perd el senyal i ens ofereixen uns minuts musicals, amb aquell inoblidable duo Grecas de la Reina i la Letizia ˮmusaka pa comer, musaka pa cenarˮ

EL MONÒLEG DELS PRESIDENTS MARAGALL, PUJOL I MONTILLA
PM: Montilla, obra dʼuna vegada!
JP: Es pot saber perquè crides tant?
PM: El Montilla, que fa dos dies que està tancat al lavabo!
JP: Deu estar llegint! Jo sempre aprofito quan estic al lavabo per llegir. Mira, quan era jove vaig tenir un atac de diarrea i vaig aprofitar per llegir Guerra i pau.
PM: Es dóna dʼintel·lectual, mira, però jo a tu tʼhe vist llegint Les tres bessones.
JP: Sí, però era perquè després ho havia dʼexplicar als meus nets.
PM: Jo al lavabo llegeixo revistes del cor perquè foten cagar, la tira de Mafalda perquè és la mida justa. Ah, i lʼetiqueta del xampú.
JP: Jo també, mʼencanten les etiquetes del xampú.
[Montilla segueix buidant pantans]
Montilla: Ho sabia, he gastat tota lʼaigua de Catalunya, ja podem fer el transvasament.
JP: Què Montilla, llegint El zoo d'en Pitus?
PM: Ja era hora, apartaʼt!
Montilla: No, arreglant el sequera. Els pantans ja tornen a estar buits i ja podem fer la canonada.
JP: Sí, sí ja he vist el gag.
PM: [Surt del lavabo] Uf quin descans! Per cert, això de la sequera va en sèrio eh, que he tirat de la cadena i no surt aigua.
JP: Però què eren ˮaguas menoresˮ o ˮaguas mayoresˮ
PM: ˮAguas mayoresˮ
JP: Aghhhhh
PM: Tiquis miquis, no és culpa meva que no tingueu cultura de lʼaigua. Però si no teniu cultura de lʼaigua, al menys podríeu tenir-ne de lʼaltra. Feu el favor de llegir un llibre de tant en tant, sí sí, tu també, que no mosseguen. Bé, amb mi i a la de tres Visca Catalunya.
JP: Quina pudor!

Talleu, és bona!

divendres, 23 de maig del 2008

Perles del Polònia 76 22-05-08

LES PERLES
- La Terribas encara confon el seu despatx amb el plató de La nit al dia. Montilla hi ha anat per proposar-li un tema per a la Marató: la lluita contra el pessimisme [això mentre ella juga amb el fuet]. Montilla visualitza la jugada: el presentador serà Ramon Pellicer i la recaptació de 0 €. I els testimonis? Tristos, tristos. Causes objectives del seu pessimisme: un és militant dʼERC, soci del Barça, vivia al Carmel, després al passeig Maragall... en fi, un desastre. La sala de telèfons col·lapsada amb UNA SOLA TRUCADA perquè el Conseller Nadal sʼenrotlla, home!

- Franco en contra de la renovació, i dels partits polítics en general. ˮLo único que no cambiaba nunca era... el menda."

- Rajoy ˮalaportatˮ: ˮMe están embaucando a algunos de ustedes, así que al loro! que no estamos tan mal..." davant dʼun auditori únic, el de la Soraya.

- Entrevista impossible Papa-Ferran Adrià. De primer, hopa de cabello di angelo. De segon, San Jacobo, i de postres: tocinillo de cielo. Il Messiah dei fogoni. Amb escenificació de la guerra dels fogons inclosa Santamaria <-> Adrià.

EL MILLOR
- El lehendakari Ibarretexe va a veure ZP a presentar-li un nou pla. ZP no està entusiasmat en repetir el mateix gag un cop rere lʼaltre així que... dit i fet, la secre posa la tele i ens col·loquen el mateix gag! Brillant.

EL PITJOR
- Mas accepta la renovació.... del vestuari. Ell va de Sala-Martín, Oriol Pujol sʼha de treure les patilles i ˮel pareˮ va de punki!!!

SURREALISTA
- Nou ús per la ja mítica canonada: el transvassament de manifestants dʼAmposta a BCN,

SOM UNA CLONACIÓ
- Oriol Pujol, encantat de conèixer-se-li-u.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Tengo una pregunta para Rajoy: Rajoy segons abans de que comenci "Tengo una pregunta para usted" repassa mentalment la llista de preus i el mantra "a por ellos, oe". Les preguntes són idiotes i les respostes, ni te cuento. Que si quina és la tecla per "seleccionar todo", que si Ràcing-Hércules qué, que si les normes de circulació, que si els problemes de Jaimito, i el rellotge avança. El gran Lorenzo Milá té la solució. Les 50 preguntes que queden les faran totes a l'hora. I el gran Queco-Rajoy té el seu minut de glòria, amb un reguitzell de respostes inconnexes, però possiblement encertades que inclouen: "pasapalabra, al fondo a la izquierda, X, Chuck Norris, los Beatles, Pío XII, no puedorr, Falete, a medias... que alguien diga talleu és bona, por favoooooor".

LA NOVETAT
- En Miquel Barroso Chacón: ˮDeixa de plorar, ar!" I la canastilla militar??? amb panyals de camuflatge!!!
- Pelma Ortiz, ˮen baja resoluciónˮ i la veu distorsionada.

LA CANÇÓ [Lluís Llach-Chikilicuatre canta LʼEstaca Chiki]

Porrera, Porrera!

Lʼestaca-chiki mola un colló
la ballen a la Mina i també a Mataró
Fes estaca-chiki a la Moreneta
Si veu una estaca es posa molt tonteta

La balla en Carod
la balla en Montilla
la balla la Tura movent la faldilla
la balla en Laporta calçotets en mà
mentre en Serrat canta el la-la-la

i lʼestaca-chiki es balla així:

1. El bandoler
2. El Neofatxa
3. La Gallineta
4. El viatge a Itaca

Balla lʼestaca-txiqui
Balla lʼestaca-txiqui
Porrera, Porrera!

LA PICADA D’ULLET
- Som a la casa reial. Sona el timbre. Letizia: ˮDebe ser mi hermanaˮ. Felipe: ˮPelma?". Letizia: ˮTelma, se llama Telmaˮ

EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL
Estic molt emprenyat, així que no em toqueu la pera! On sóc? Sí a casa. I on és el Pujol? Al cine, a lʼestrena de lʼIndiana Jones! Que cabroooooooon! Tenia dues entrades per lʼestrena i ha preferit anar-hi amb la Ferrusola en comptes dʼanar-hi amb mi. És que jo sóc un superfan de lʼIndiana Jones, de fet, sóc lʼIndiana Jones de la política catalana. Ningú no em negarà que lʼEstatut no va una mica com ˮLa última cruzadaˮ. Mira que us explicaré un secret. Ara tothom està que no caga amb la pel·lícula que ha fet el Woody Allen a Barcelona, que si surten les Rambles, que si surt el Park Güell. I què volen que surti, sinó? Bé, és igual. Quan jo era President li vaig demanar a lʼSpielberg que fes un Indiana Jones a Catalunya. Es titulava ˮIndiana Jones en busca del 3% perdidoˮ. Jo feia dʼamic de lʼIndiana i hi havia un dolent que es deia... Arthur. Hi havia una escena boníssima en la qual lʼIndiana es quedava penjat de lʼaeri de Montserrat. I els convergents, vull dir els dolents, li anaven tirant bunyols de quaresma, secs! Dʼaquells que si et paren al cap et fan un trau. Llavors arribava jo [fa servir el cordó de la bata com de fuet] i el salvava. I érem dos herois de cabells blancs. Buenu, al final no es va fer per falta de finançament, com sempre, bé i perquè em van fer fora. Visca Catalunya i visca lʼIndiana Jones.

Talleu, és bona!

dissabte, 17 de maig del 2008

Perles del Polònia 75 15-05-08

LES PERLES
- Terribas entrevista a Carod, qué hay de mi libro, 2014 (la versió catalana es diu 2814).

- Pellicer felicita Terribas amb un petó de pel·lícula i després dʼun breu intercanvi de bajanades li deixa anar: "Para de dir parides o teʼn vas directament al 3/24."

- Franco: "Vale, lo confieso, cuando Massiel fue a Eurovisión, hubo tongo! Cómo iba a ganar con lo del La, la la... yo le había dicho a Fraga que porqué no cantaba el Cara el sol. Así se ganaba, antidemocráticamente, y no como ahora, que con lo de los SMS mira qué ha pasadoˮ [imita al gran Cikilicuatre]

EL MILLOR
- Els Reis i els Prínceps posant per un retrat reial dʼaquests, amb gran entusiasme: la Reina es mor de gana, a la Princesa li pica el nas, i al final el pintor és despatxat. El Príncep ja té substitut: ring, riiiiing "sí, es la redacción dʼEl Jueves?"



EL PITJOR
- Nnnnnnno.

SURREALISTA
- Rajoy fa neteja al PP (Kh7 en mà).... i sʼha quedat una mica sol... només queda la Soraya, i Acebes (tancat a lʼarmari). Rajoy està fatal, acaba el gag ballant una muñeira.

KA FORT
- Castells i Montilla a cal Zapatero pel tema perrikis amb el magnífic article dʼEl País sota el braç, vull dir sota les ulleres, perquè Montilla li cita a ZP una frase que llegeix, i lʼaltre.... "sí, sí, ya te leí, pero qué queríais?" Oh, que fort, la reunió la interromp el conseller dʼeconomia andalús que ha vingut des de Sevilla a peu perquè diu que no té pasta per benzina!!!!! "No te apures, Presidente, bastante nos han dado ya los catalanes. Dales lo que te piden, y másˮ. I per acabar de minar la moral dels catalans, també apareix el fill del conseller fent que passa gana, però el pare és un valent entre els valents: "Ellos también tienen sus necesidades. Además, piensa que son una nación."

SOM UNA CLONACIÓ
- Justo Molinero, amb publi, és clar. Are you talking to me???



ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- "Més lluny, haig d'anar més lluny..." Llach ha arribat a Itaca... d'Or. I qui el rep és l'inefable Zaplana que el fa comprar un minipis a la Urbanización Kavafis. "Pero si tu eres Chuis Chac, el cantante separatista! No sabes la de pisos que he vendido a los catalanes gracias a tu canción".

LA NOVETAT
- Pep Guardiola, citant Martí i Pol al minut 1.

LA PICADA D’ULLET
- El Príncep estornuda i es moca amb la bandera espanyola.... noooooo!!!! ultratge a la bandera, aparició dels Mossos, detenció i frase concluent de la Reina: ˮdos años y medio de prisión, graciasˮ

POLONEWS (PP: Perles del Pellicer)
- Pep Guardiola entrenarà el Barça la temporada vinent [segur?]... això si els jugadors van a entrenar, que ja seria un gran pas.

EL DIÀLEG DELS PRESIDENTS PUJOL I MARAGALL [+ estrella convidada]
Artur Mas: Hola iaios! Perdó, potser havia dʼhaver dit Molt Honorables Iaios.
PM: Què fa aquest aquí?
AM: Tranquil, que no vinc a parlar amb tu. Pujol, què et sembla això?
JP: Això, un tríptic dʼuna residència de la tercera edat.
AM: No és una residència, és la teva residència: piscina climatitzada, gimnàs, sales de joc, gent de la teva edat, per poder-los explicar coses de Franco i de la dictadura.
JP: Ah, ja sé de què va això. Com que vols ser President de Convergència vols fer-me fora a mi, oi?
AM: Ho he fent pensant en el teu benestar, i escolta, si has de deixar de ser President potser que surtis del mig, no?
PM: Pujol, que tʼestan fent el llit!
JP: Com van fer amb tu! Molt bé, accepto. Si has llegit els estatuts del Partit sabràs que el President del partit ha de viure en aquesta casa, així que aquí et lliuro aquesta bata de President del partit i adéu.
AM: I hauré de viure amb aquest socialista?
PM: Lu de socialista va per mi?
JP: Piscina climatitzada!!! Ja us ho fareu.
PM: Pujol, Pujol, ei, no em deixis a mi sol amb aquest!
AM: Com trobi al David Madí i les seves idees de bomber seʼn recordarà. En fi, visca Catalunya!
PM: Guapo! Gràcies!

Talleu, és bona!

dijous, 8 de maig del 2008

Perles del Polònia 74 8-05-08

LES PERLES
- ZP, moooolt relaxat: "La economía va fatal, pero el Partido Popular está todavía peor."

- La caixa d'inundar Catalunya amb els pilars hidràulics que va instal·lar la Maleni sota l'AVE deixa Catalunya: "como Amsterdam, pero a lo bestia"

- Consell d'Administració de Telefònica. Zaplana té algunes idees: la tarifa za-plana (que incorpora una hipoteca) i requalificar les cabines en miniapartaments. Sembla que no han agradat i el veiem fent l'anunci del 11811: "verás cuando se lo diga a Pizarro, se apunta en seguida."

- Pujol sr., Mas, Pujol jr. i Duran avorrits jugant al "mai, mai" i acaben pitof. El millor, que Pujol acaba jugant al Trivial amb Toni Soler i s'ho sap tot, tot, tot.

- Mani de disc-kòqueis: "No s'accepten peticions"

- Joan Ridao ataca de nou al Congrés dels Diputats. Aquest cop no hi ha cocodrils, sinó fil musical "Que viiiiva España"... vaja, doncs sí que hi havia cocodrils, altre cop.

EL MILLOR
- Mmmmmm, no.

EL PITJOR
- ZP li encomana a Corbacho la missió "d'ajudar" a un immigrant a marxar perquè està causant problemes... sí, ho heu endevinat, el candidat a marxar és Ronaldinho, i el destinatari del regal... Berlusconi, que s'entesta a dir-li Ministre Carpaccio.

SOM UNA CLONACIÓ
- Jordi Hereu, no ha somiat mai que queia la Sagrada Família.


ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- El debat dels candidats. Els cinc candidats magníficament caracteritzats i moderats pel Soler. Comença Fernández Díaz (vés a saber perquè) però li passa la paraula a Trias. Soler dóna la paraula a Hereu perquè pugui replicar però... dóna la raó a Trias! Mayol, igual.... alguna cosa no va bé... Tots lloen les propostes de Trias i acaben demanant el vot per ell. La Terribas diria, i per què? Per què en realitat és una brooooooma. És una innocentada i ell hi ha caigut de 4 grapes. "Sabia que m'acabaríeu votant". Hereu el fa tocar de peus a terra: "Com vols guanyar si et deixes perdre el pèl d'aquesta manera?"

LA NOVETAT
- Silvio Berlusconi, amb el cabell molt més enrere!

LA PICADA D’ULLET
- Els marcians: "Catalunya inundada. Segur que ara ningú s'oposarà a la immersió lingüística."

LA IMATGE DE LA SETMANA
- La Maleni asseguda sobre el pobre Quim.


POLONEWS (PP: Perles del Pellicer)
- Les dues notícies de la setmana: Acebes ha dit que marxa, i a més sembla que és veritat.
- El finançament és com Walt Disney: al principi pintava bé, i ara està congelat.
- Pep Guardiola canviarà Eto'o, Ronnie i Henry, per Miquel, Martí i Pol.

EL DIÀLEG DELS PRESIDENTS PUJOL I MARAGALL [+ estrella convidada]
AA [Ángel Acebes]: Qué, volvemos a hacer una guerra de cojines? Algo tendremos que hacer mientras no empieza mi programa especial. Hagámos el mongòleg.
PM i JP: Què??
AA: El mongòleg, el monólogo!
JP: I què diràs?
AA: Lo que hacéis vosotros, batallitas de viejos y eso.
PM: Jo estic molt cansat i me'n vull anar a dormir.
AA: Tranquilo, Pásqual, que lo hago yo. Catalans, deixo la Secretaria General del PP sabent que he fet una bona feina.
PM: Ja, jaaaa
AA: Silencio! Jo em quedo amb la gent important que he conegut: el senyor José Maria Aznar, el senyor Rafael (el cantante), el senyor... el gol de Señor.... gooool de Señor. Per això vull acomiadar-me de vosaltres amb un Visca Catalunya
PM: Pues visca
JP: Visca!
AA: (Entendida siempre como una región dentro del marco constitucional, claro)

Talleu, és bona!

ELS MILLORS MOMENTS D'ACEBES AL POLÒNIA (amb crespó negre inclòs)
- Acebes entrevista les candidates a secretària. L'escollida és la més sexi, i la més tonta, i a sobre catalana! Montserrat Güell de Rocamora, del Garraf, amb una àmplia experiència a la Plataforma pro-seleccions catalanes, la Plataforma Catalunya-Montenegro, i el Club de Frans d'Oleguer Presas.

- La versió Acebes-Bruce Lee de l'anunci de TV:

VO: Open your mind... free the forms... like acid boric... a one, a page, a garra adenauer... touch me the pinga, dominga... and it becooomes very big... but from loosers to the river you will be... the king of the Kentucky Fried Chicken... and now the river is the eye... the acid boric, my friend.

VOS: Obre la ment... allibera't de les formes... com l'acid bòric... l'àcid bòric serveix per tot... elimina la pudor de peus... mata insectes... però si apareix a casa.. d'un etarra i al pis d'un islamista... pot ser la bomba... sigues àcid bòric, amic.

No t'adaptis a la realitat, sigues la realitat.

- "A por ellos, oe", el crit de celebració d'Espe, Rajoy, Acebes i Zaplana en sentir Carod anunciant l'acord de govern. Brindant amb un cava valencià "rico en cemento" que els porta el cambrer-Ciutadans. "Uña, uña, uña, se hunde Cataluña, nos vamos a ahorrar más en publicidad que Sharon Stone en bragas".

- La reunió secreta de Piqué que resulta ser una reunió... trampa. Mas intenta convènce'l que al PP no hi fa res, que se'n vagi amb ell a CiU.... però resulta que Mas és en realitat Acebes disfressat! Teatre dins el teatre. Bruno Oro és una mina.

- Declaracions de Rajoy als periodistes després de l'atemptat: "Estamos gravemente preocupados, son momentos de recogimiento y reflexión". S'obre la porta de la sala de reunions i es veu a un Acebes eufòric en ple guateque: "Mariano, llama a Pedro J. y dile que ya le sacamos 3 puntos al PSOE". Rajoy no sap com sortir-se'n: "Disculpen a Ángel, está gravemente consternado.... bien, voy a por hielo, digo a por soluciones".

- Acebes al metge: "Hablemos de su tema". Acebes: "El gobierno socialista..." Metge: "No, no, de su lesión. Tendrá que operarse." Acebes: "Operarme yo? Y porqué no me opera él?"

- La judicialització de la política o la politització de la justícia. Rajoy sorprèn el secretari del jutjat però aquest es justifica: "juez, político... son matices... es que estoy substituyendo a un amigo a quien debo algunos favores". I "casualment" Acebes fa de fiscal perquè també deu alguns favors. Fiscal i jutge estan d'acord en què cal reformar el codi penal per enviar a galeres un nen de 5 anys... com no!

- La passió del PP per les manis. Tota la família Acebes té el mateix mentó fugitiu. Madame Acebes convenç Acebes que en comptes de tanta manifestació ha de deixar temps "per fer allò que més els agrada", anar a missa.... "menos manifestación y más espiritualidad"

- Rajoy, Acebes, Piqué i Zaplana en animada sobretaula. Han quedat per dinar per gravar un vídeo de comiat a una secretària que es casa i, ja se sap, l'alcohol afluixa les llengües, una cosa porta a l'altra i Acebes acaba confessant que l'autor dels atemptats de l'11-M va ser...... AL-QAEDA! Sort de Rajoy, a punt per apretar el botó "delete".

- Es reforcen les mesures de seguretat al despatx de Rajoy amb un vidre antibales. I com se'n comprova l'eficàcia? Comunicant a Acebes que ell no serà el núm. 2 sinó Gallardón.

- Rajoy té visita al despatx, el bisbe de València i la Presidenta de l’Associació de Mares d’Alumnes Catòlics. “Lo primero, quién es quién, para no meter la pata?” Rajoy vol explicar-los la seva campanya educativa “Somos España”. El bisbe porta pinganillu escoltant la COPE. Rajoy els ensenya el vídeo en què Acebes fa d’Espanya en un vídeo suposadament pedagògic. Amb Ceuta, Melilla, les Balears, Canàries... I també surt França, el Marroc.... un horror.

- Acebes confessa a Schuster: “Yo nunca dije que hubo conspiración, pero la hubo.” No cal dir res més, no??

- Acebes fent enquestes porta a porta pica al timbre: “Viva España, está el señor de la casa?” Les preguntes són delirants i les estratègies per obtenir les respostes correctes encara més. La noia es queixa i Acebes es defensa: “Manipulación? Me va a hablar a mi de manipulación...”

- Acebes li diu a Rajoy: "Tienes de visita de los candidatos provinciales." L'entusiasme de Rajoy és total: "Necesitaré una copa para soportarlo." A la pobra Dolors Nadal li demanen una Fanta i un orujo...

- Quin quartet: Rajoy, Acebes, Zaplana i Pizarro. Rajoy està enlluernat amb ell. "Angelito, a ti te costó 20 años de trayectoria política mentir con lo del 11-M y él en cuatro días ya ha sido capaz de decir aquello de Nadie ha hecho más por Catalunya que yo, y sin pestañear." A Acebes y Zaplana se'ls menja la gelosia perquè la capacitat de treball de Pizarro no té límits: "No querrás que te pase como a Chusep Piqué o a Gallardón Llorón, no?" PP, Pizarro Power! L'únic que li produeix curtcircuits és la paraula "caixa" [sí, sí, la de l'estrella]

- Rajoy busca una idea per l'eslògan de campanya. La proposta d'Acebes és subtil com ell mateix, o sigui "Rajoy, con dos cojones". L'alternativa és un brainstorming amb Espe i Nadal, que produeix un autèntic galimaties que, tanmateix acaba en el definitiu "Con cabeza y corazón"

dilluns, 5 de maig del 2008

Perles del Polònia 73 1-05-08

LES PERLES
- Acebes pilla el ninotet del vudú que li fa Espe a Mariano: "fue ETA verdad?" amb conseqüències funestes.

- Als de Convergència els ha tocat la plaça de maquilladors. No és tan estrany com sembla, només substitueixen a les maquilladores que va colocar el PSC per dissimular la crosta nacionalista de TV3.

- La Ministra Chacón fa un càsting per trobar una cangur.... però no és pel nen, sinó com a "Ministra interina"! La candidata filipina sembla adequada perquè sap fer servir els walkies dels nens, així que el lloc és seu "y nada de declarar la guerra a Japón, que nos conocemos"

EL MILLOR



- Montilla al Consell de Govern "Consellers, hem de prendre UNA decisió. Ja porto temps sent president i encara no n'hem pres cap. Que sigui xula, que es pugui fer... un pont entre Igualada i Cornellà." Sembla que el tripartit no hi està d'acord... o sí? tot és qüestió de les condicions i de que surti molt més car... i tothooooooom protesta... pobre Montilla... quan ja tenien l'acord de tothom li han passat els 4 anys de legislatura!

EL PITJOR
- Els avantpassats de Carme Chacón: una dels 300, la Mariana de la Revolució Francesa, la d'Iwo Jima, la de la guerra... de les galàxies. [Ja prou, no?]

SOM UNA CLONACIÓ
- Pilar Rahola: les dues, encantades de coneixe's.



ARXIU HISTÒRIC
- Jordi Hereu, la màquina d'inaugurar. Ell i fotògrafs inaugurant cosetes pels puestus, fins i tot en un quiròfan de parturienta: "Cada família ha de tenir el seu hereu, voteu-me".

LA NOVETAT
- Ministre Corbacho = Justo Molinero + Ramon Pellicer "Celestino Corbacho, antes era alcalde, y ahora he pillao cacho".
- Ministre Solbes, amb la mateixa veu entre enrogallada i de pitu, "animant" el consum.

KA FORT
- Els mètodes expeditius del President Bono, amb un cop de timó, obre la trapa al peu de l'estrada i fiuuuu, en Joan Riado cap els cocodrils per haver parlat en "lengua vernácula".

“TOMES” FALSES
- Què ha passat amb el gag de la Fira d'Abril? També ha tingut problemes d'acollida?

EL DIÀLEG DELS PRESIDENTS PUJOL I MARAGALL
JP: Pasqual, avui et tocava rentar els plats!
PM: Sí, i?
JP: Com que i? Vaig a buscar una paella i està bruta!
PM: Avui és 1 de maig, Dia mundial del treballador. No penso fotre brot en tot el dia, i tu hauries de fer el mateix.
JP: Dia del treballador, però si estem jubilats!
PM: Però la consciència de classe no es perd mai. Avui no penso fer ni el discurset final de Catalans...
JP: Això no em sembla gens bé. Què pensarà el director de la Corporació si veu a dos desvagats que no fan res?
PM: Directora, directora. Però l'acaben de nomenar i això és Can Pixa, uns que entren, uns que surten
JP: Calla, que si ens està veient el Director ens tocarà el crustó.
PM: Però si és veritat, si els polítics no es posen d'acord! Que si jo poso el director de TV3, que si jo poso la senyora dels lavabos de Catalunya Ràdio... però si al final aquesta acabaré sent la Directora de TV3 [assenyala a la filipina]
JP: Però qui és aquesta?
PM: Aquesta sortia al gag de la Chacón.
JP: Jo al director el posava a dit i no hi havia cap problema.
PM: Ara mateix podríem fer el que ens donés la gana i no passaria res. Mira: Catalans, mireu el Síndrome d'Ulisses a Antena 3, que a més surt la filla de la Geli i està molt bé. Veus? Ha passat alguna cosa? Han tallat l'emissió? No!
JP: Com ho vegi el director...
PM: Que no n'hi ha de director! Visca Catalunya!

Talleu, és bona!