divendres, 6 de juny del 2008

Perles del Polònia 78 5-06-08

Un dia rodó!!!

LES PERLES
- Previsió dʼassistents al Congrés dʼEsquerra: 12.000 policies, 9.500 personal sanitari, 5.000 psicòlegs i 3.500 militants. Molt bo. Les primeres imatges [encara que encara no sʼha celebrat] són impressionants. Molt assembleari, tot plegat. Massa?

- Combat fiscal a la Moncloa: Montilla + Castells vs. Zapatero + Solbes. Amb grans problemes de ˮbilateralitatˮ, de tu a tu, osssea, tuteadas. Zapatero ho té clar: ˮComprenderéis que no podemos aceptar una cosa que no sabemos ni como se pronunciaˮ. Lʼúnic que el sap dir és el Miquelet Chacón.

- Franco: ˮLos niños de hoy en día están todo el rato enganchados a la consola de videojuegos. Alguno dirá que en mis tiempos no pasaba, y no pasaba. Algunos de esos juegos son muy perniciosos. A mi los que me gustan son los violentos, los de matar gente, aunque si uno ya lo ha practicado en la vida real, pierde un poco. El otro día me compré el de la Guerra Civil. Siempre voy con los Republicanos, a ver qué se siente cuando vas con los malos. Están bien también para los del Barcelona, porque es la única oportunidad que tienen de ganar. Al loro, que no estáis tan mal. Sobre todo gracias a la moción de censura. Censura, que eso sí que mola."

- Adrià infiltrat a Can Fabes per pillar Santamaria en fals i de pas introduir el seu toc de cuina ˮtecnoemocionalˮ amb deconstrucció, toque de química i reducció... ping!

EL MILLOR / LA CANÇÓ [Marianchel Rajckson canta Thriller]





Mariano: ˮEste edificio está lleno de cadáveres políticosˮ
Soraya: ˮAcebes, Zaplana, Espe..."
Mariano: ˮY en una noche como esta podrían salir de sus tumbas y atacarnosˮ.... dit i fet!

[Mariano] Noche de miedo
Hay calma en el Partido Popular
Pero al acecho
están los que nos quieren liquidar
Trato de huir
No dejan que me vaya hacia el centro
sí sí sí sí intentarán que deje mi sillón
pues va a ser que no!

YO SOY EL LÍDERRRR POPULAR
aún no estoy muerto y ya me quieren enterrar
YO SOY EL LÍDEEEERRR POPULAR
y estoy harto de Losantos, de Aguirre y de...

YO SOY EL LÍDERRRR POPULAR
soy un muerto viviente, qué poco voy a durar
YO SOY EL LÍDEEEERRR POPULAR
y estoy harto de Losantos, de Aguirre y de Aznar

[Los muertos] EL ERA EL LÍDEEER POPULAR
aún no está muero y lo vamos a enterrar
EL ERA EL LÍDEEER POPULAR
pero no pudo llegar
ni a la suela de Anzar.

[veu Aznar] Quien le iba a decir hoy a Rajoy
que caería justo hoy
pero antes de que se vaya
pillará también Soraya
y el PP volverá a ser
grande, unido y bonito (de ver)
Porqué aunque esté en la sombra
sigo siendo yo quien nombra
Ja jajajajjaa jaaaa jjjj

Soraya, vamos a tomar algo??

EL PITJOR
- Miquelet Chacón culpable de declarar la guerra nuclear perquè ha pitjat ˮelˮ botó. Segons ella, no ha passat res greu, perquè el país bombardejat és Bulgària, que no ens va votar a Eurovisió.

LA NOVETAT
- Pedro Solbes, alias Leoncio.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- El Papa-Rocky es prepara ˮNo hay dolori, no hay doloriˮ durament per aguantar la confessió de.... Acebes. "Yo soy un buen cristiano de Àvila pero resulta que un buen 11 de marzo.... bla bla bla.... ha sido ETA.... bla bla bla....". El Papi: ˮno sento les camisˮ

KA FORT (és que la notícia era carn de gag ;)
- Oriol Pujol (pelín incòmode) es reuneix amb dos membres (sic) de Convergais: ˮAh, sou vosaltres, perdoneu, és que com que aneu vestits de persones normals no us havia conegutˮ. Artur Mas la pífia igual però és que se mʼha vestit de nen de lʼArena! [La broma del col·lectiu/cul actiu us les mʼestalvio] La gran aportació del duet dirigent és la versió ˮSom Convergaisˮ dels Village People.



LA PICADA D’ULLET
- Una concessió a lʼhumor fàcil: la relliscada del Rei després de donar un discurs sense gaire interès: ˮBla bla bla bla Constitución, bla bla bla futuro, bla bla bla España, bla bla bla, progresoˮ. Mʼencanta! Mamà Chacón: ˮMajestad, ande firmes!"

EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL
PM: I amb aquesta fan un total de ... tres. És que estic comptant paperetes. He pensat que si hi ha eleccions al Barça potser mʼhi presento i estic demanant signtures. De moment en tinc tres: la Diana, el Tete, i el Mas. Que li vaig demanar un autògraf com si fos pel meu net i meʼl va fer. He heeee que cabrón. Tonto.... gràcies! Hi ha gent que diu que és molt difícil ser President del Barça, que costa molt dʼarribar-hi, que se nʼha de saber molt... sí, i el Gaspart què, eh! Jo tinc clar què faré si sóc President. Dʼentrenador el Montilla, que tindrà als jugadors controlats. A veure qui sʼatreveix a sortir de festa amb aquest soso. De crack de lʼequip posaré aquest en Zapatero, que es veu que és un tio que promet molt. I després també posaré uns llambordins per cuando llueve, quicir, que deia aquell.... Però el primer que faria seria.... canviar els estatuts. [Noooooooo] No, home, que és broma, que jo ja en vaig tenir prou dʼestatuts! [El Rei es cola enmig del gag. Ui perdón] Collons, tu, no es pot treballar tranquil. Tant si sou del Laporta, com del Rossell, com del Gaspart, bé, mʼhe passat. Bé, tant si sou del Barça com si no ho sou, que no os embauquen, que no estamos tan mal. Visca Catalunya. Al loro!!

Talleu, és bona!