diumenge, 7 de febrer del 2016

Perles del Polònia 376, 4-2-16

[HILARANT] Per fi trobo sentit a la gala dels #Gaudí #NoGaudir …. la imitació de Rossy de Palma amb els palmeros Puigdemont i Barberà. Gràcies, guionistes, per haver accedit a la meva crida desesperada d’auxili.



[DOLENTOT] Rita Barberà i els seus regidors imputats i destapats a València.


[MOLT BO] L’esquema animat de la lògica dels pactes que recorda el conte aquell de la col, la cabra i… com era?



[LA CANÇÓ] “Juntos” de Paloma San Basilio feat. José M. Aznar i Felipe González

[Aznar] Tras muchos años
fingiendo ser
tan diferentes
[González] Nos gusta lo mismo
somos iguales
por consiguiente.
Nuestra misión
es salvar a España
[Aznar] y si la rompes
te damos caña
[González] Me aburro mucho
en Gas Natural
[Aznar] ya no me cabe
otro abdominal
[Tots] Rajemos juntos!
Juntos
[González] Sabemos qué hacer
Tenemos sentido de estado
[Tots] Juntos
[Aznar] PSOE-PP
Y todo atado
y bien atado
[Tots] Si España va mal
[González] aquí están González
[Aznar] y Aznar
[Tots] Juntos
[Aznar] unidos los dos
[González] echando pestes
del Coletas
[Tots] Juntos
[Aznar] cualquier situación
[González] es comparable
a Venezuela
[Tots] La cosa es así
te unes o me llamas a mi

[PERLA] La reunió entre l’alcaldessa Colau i el president Puigdemont no va ben bé com ella s’esperava…. el president li diu que sí a tot el que li fa nosa i… és clar, els creuers acaben a Girona remuntant l’Onyar. Molt molt fan del forn que s'ha fet posar el President al despatx.



[AVUI FA UN ANY] 12-2-15

[MOLT BO] Mas i Homs nerviosos a la porta del despatx de David Fernández esperant que aquest pengi les opos. Mas en el fons està tranquil, s’havia preparat molt el temari, però mai no se sap si el profe et té mania, per això, ai, ai, surten les notes…. aprovat!
[SURREALISTA] Montoro intentant ensenyar a Rajoy a negociar per si es compleixen els pronòstics del CIS i perden la majoria absoluta. Siejque…
[EPIDÈMIA] Iglesias, Errejón, Monedero… la casta que diu que pot ha envaït el Polònia i no es poden posar d’acord ni en triar el menú del sopar.
[LA PICADA D’ULLET] Iceta arengant les tropes per prerar-les per un gran canvi. Sí! Fem-ho! Movem el pot dels llapis 5 cm!
[DOLENTOT] Pobre President. El tenim del tot desconcertat. Es troba el president Pujol i no sap si ignorar-lo, agredir-lo o abraçar-li, així que al final es decideix per de tot una mica.

[LA PICADA D’ULLET] El Merlí d’història de Catalunya que intenta explicar la història del Procés i no se’n surt en tot un curs… per acabar… afrancesats, mon Dieu!



[RABIETA] El duet Rivera-Arrimadas.



[LA FRASE DE LA SETMANA] Els 4 del Congrés: Rufián, Tardà, Homs i Domènech, enfotent-se dels seus caps a falta de res més a fer fins que hi hagi Govern: “Ui sí, que difícil és defensar Catalunya…. des de Catalunya!”


[PERLES DEL PRESIDENT] “Poc que tinc temes de moment, tot va com una seda amb els meus companys de Govern. I mira que me n’havien dit pestes d’aquests nois!”



[KONIEC] Catalans, catalanes… Muriel Casals que si fins ara ens n’hem sortit també te’n sortiràs d’aquesta… Visca Catalunya! Però Girona més!

[Statler Duran i Waldorf Mas] Mas: “Doncs tampoc és tan maca, tu, està plena de….. turistes” Duran: “Ai, jo anava a dir cupaires!”



-> Mireu el programa sencer aquí