diumenge, 8 de novembre de 2015

Perles del Polònia 366, 5-11-15

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Primeres conseqüències al Polònia dels vetos de la CUP… els maniquins. Ja sabeu aquest per qui és, oi? 

[L’ESTÀVEM ESPERANT] El trio del Constitucional 

[LA CANÇÓ]
Confieso que mi Parlament se ha vuelto loco
Y al Constitucional denuncio de todo un poco
Me gustan las querellas, soy muy cansino
Si hablas de romper España, me desorino.
Indepes en mi vida hubo, no molestaron,
pero ahora son mayoria, y nos la han liado,
el Estado nos necesita, hay que ir unidos,
pero con tres denuncias, una por partido.
Y es que yo, amo a Velázquez y amo a Miró
soy catalán, soy español, de panellets y de jamón
Y es que yo, soy de corridas y correbous
soy catalán, soy español, de Oh Happy Day y de la
Y es que yo amo a Casillas y amó a Gasol
soy catalán, soy español, pero español es mi corazón.

[LA PICADA D’ULLET] Sarri Sarri…. Tatanet, xoc de trens cultural a l’Assemblea de la CUP amb Mas infiltrat.[SURREALISTA] Rajoy i Soraya buscant tutorials a internet per suspendre l’autonomia… siejque…

 

[QUE FORT] Un administratiu de sanitat tirotejant els pacients perquè diu que si tant els agrada Halloween que agafin totes les tradicions d’allà com la merda de cobertura sanitària o els tirotejos indiscriminats…. crec que hi ha hagut un excés de ratafia amb els panellets d’enguany… [AVUI FA UN ANY] 6-11-14 

[ASTÚCIA] Quin duet Mas-Espadaler per no-explicar clarament què han de fer els Mossos el #9N “Quina mania amb voler saber-ho tot.”
[IMPERDIBLE] La conversa Rajoy-Duran mentre el primer “pixa fora de tast”. Tant de bo Duran hagués convençut de debò Rajoy amb la seva teoria de la psicologia inversa.
[BRILLANT] El “30 minuts” dedicat a l’addicció al “Call of Voty” el videojoc al qual tenim mig país enganxat. Hi ha qui diu que fa apologia de la democràcia i els experts coincideixen en què genera frustració perquè en el joc pots aconseguir pactes impossibles en la vida real. Per qui està enganxat passes pantalles i pantalles sense fi: “és que no arribarà mai el monstre final?”
[LES CATALINES] Les Catalines se’n van de comiat de consulta, haha. I la turca que pillen amb miniRajoy streaper que balla al ritme de l’himne espanyol és tal que es passen el #9N clapant i no són a temps de participar a la consulta!

[PERLA] L’àlbum familiar dels Pujol ha augmentat… ara hi surten els polis dels escorcolls. [PERLA] La haka dels jutges que escalfa el derbi Catalunya-Espanya. [QUE CRUEL] Per Tots Sants la gent va portar moltes flors als cementiris…. i Baños i Rajoy, al Palau de la Generalitat… [PERLA] Pablo Iglesias buscant contraarguments a tot el que el desespera dels seus amics de Podem-Barcelona en Comú: ni nom famós, ni nom curt, ni debats a La Sexta, escolti. [HILARANT] Marc Giró ens explica “Com us heu da cumputar davant un ascurcoll?” Només s’han de seguir els següents instruccions: 1. Damanar la orden de registro
2. Assagurar-te que són policies de varitat i no strippers
3. Oferir-los unes pastetes o uns donuts, que per això son policies
4. Treura temes de conversa per fer-ho tot una mica més amapla
5. Quan acabin de registrar ca racullin

[LA FRASE DE LA SETMANA] President Mas: “El nostre candidat a Madrid, Quico Homs, compta amb una pila de mèrits!... perquè donar-me sempre la raó compta com a mèrit, oi?”

[MOLT BO] Herrera s’ha autopreparat el video d’homenatge i filtra (com un conseller qualsevol) que al Polònia ja tenen preparat també el del President Mas. [KONIEC] Catalans, catalanes, pericos que aviat haureu d’aprendre a parlar xinès… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> programa sencer aquí.