dissabte, 26 de setembre de 2015

Perles del Polònia 360 24-9-15

[LA FRASE DE LA SETMANA] “Y la europea?” what else?


[BRILLANT] La capsa màgica: “mira Raül, assagem per demà, tu entraràs aquí com a candidat a la Presidència de la Generalitat però qui en sortirà com a President seré jo”. Apa aquí, el president sortint (mai millor dit) una mica deixat anar! “I si no surt bé tindràs una conselleria o una piscina, alguna cosa que t’agradi...” “És com anar tot el llibre amb un audiollibre de Paolo Coelho.” Es veu que el President li ha agafat el gust a tenir un susbtitut…. per aguantar les bronques de la dona, per pagar les multes, per rebre bufetades… [LA CANÇÓ] The Union Family / La família Adams

[Tots] Tots els separatistes
tindreu vides molt tristes
Hem escrit una llista
dels drames que vindran
[Cameron] Ja no sereu d’Europa
no guanyareu més copes
[Un miliatr Frankenstein] Yo os envío las tropas
por la Diagonal
[Fainé] Fatal
[Obama] No, you can’t
[Empresari del sector nupcial] Patronal!
[Fainé] No us donaré ni un duro
per sortir de l’apuro
Quan hi hagi el corralito
perdreu tots els calés
[Rajoy] Que lío que os espera
[Cameron] Anireu tots en patera
Farem una barrera
[Rajoy] Igual que en Budapest

[EL CAMEO] Toni Soler advertint els treballadors del Polònia que si s’acaba El Procés™ potser haurà de deslocalitzar el Polònia per falta de temes pel guió… diguem que “incentivat” per Rajoy.[AVUI FA UN ANY] 25-9-14

[LA FRASE DE LA SETMANA] “Sempre reben els mateixos”. Pobre Quico Homs, cames ajudeu-me, amb el decret de la consulta signat, fugint dels membres del TC.
[PERLA] Boníssim el placatge de Camats a Herrera per tal que no respongui a “la” pregunta davant la militància.
[PERLA] El bucle de la conversa Mas-Junqueras sobre el perquè sí i el perquè no de la margarida d’entrar o no entrar al govern, en plan “dilo tu primero”. I com que “si no le gustan estos principios, tengo otros”, Mas s’embucla ara amb Iceta. Però el final és el mateix, Mas sol davant el perill.
[L’ESTÀVEM ESPERANT] Les Catalines són, naturalment, les primeres voluntàries de la campanya porta-a-porta per convèncer la ciutadania! El qüestionari sembla senzill: “quin canal hi té en el número tres del televisor?” Final insospitat amb la tècnica “Magaluf” per convèncer els indecisos… que fort.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Oh guardianes del bipartidismo… mireu Rajoy sacrificant Gallardón amb la inestimable ajuda d’Esperanza Aguirre.

[LA PICADA D’ULLET] Paroxisme assembleari a la CUP. Que la desobediència t’acabi portant a cridar “No a la CUP!”[PERLA] El caixer unionista que qüestiona l’ús dels diners.[MOLT CURRAT] El combat pel cinturó roig. Amb Miquel Iceta “el potro de Nicaragua”, Inés Arrimadas “la promesa de Ciuatadans” i Xavier Garcia-Albiol “el martell del Constitucional”… i un home que sí que necessita presentació, Lluís Rabell.[LA IMATGE DE LA SETMANA]
La venjança del Palace.[LA IMATGE DE LA SETMANA2] Jornada de reflexió.[KONIEC] Catalans, catalanes, Carlos Alsina que el proper Onze de Setembre et farem l’ofrena a tu… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo sencer aquí