dissabte, 21 de març del 2015

Perles del Polònia 345, 19-3-15

[BRILLANT] Mas intenta protegir Duran de Rull i els seus alcaldes que el volen linxar. Diu que el necessita per si se la foten el 27 S i cal tornar a parlar amb “Madrid”, però finalment cedeix a la pressió i els lliura…. un fals Duran, Homs disfressat!

[SURREALISTA] Que en Bono (lo cantant, no lo polític) vulgui fer una aportació econòmica al PP com si fos una ONG que és la raó amb què es justificava que no es tributessin les donacions al partit … ja sabeu que les analogies, com les metàfores i els tuits, els carrega el diable. 



[LA PICADA D’ULLET] L’alcalde Trias en mode “abuelo cebolleta” irrompent al despatx d’Ada Colau per “fer-hi obres”. “I jo com treballo ara?” “Ah, doncs no sé, ves a fer un cafè o a presentar la teva candidatura a una altra ciutat” 



[LA FRASE DE LA SETMANA] “El racisme és com tot, no es pot generalitzar”, gran creació del Topicògraf, l’eina imprescindible del bon tertulià. 


[AVUI FA 1 ANY] 

[L’ESTÀVEM ESPERANT] L’enterrament de Suárez i la currua d’íntims, ora pro nobis, fins i tot el president Mas s’hi apunta: “era més català que una escalibada dibuixada per Pilarín Bayés”
[SURREALISTA] Bastonades a la premsa, als quiosquers i als lectors en aquest gag sobre la falta de criteri i l’aparició estelar d’Eugenio.
[QUE FORT] Pere Navarro mor enverinat en llepar un sobre on havia posat la carta per Manos Limpias en què demanava que el denunciés per fer augmentar el nombre d’afiliats al PSC com l’ANC… i el dit acusador assenyala Joan Ignasi Elena.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Ja hem comprat les urnes per internet! Ara, mentre no les podem fer servir per res més, posem-hi uns peixos, un es diu Duran i l’altre Junqueras. Diu que si els deixes un temps sense menjar, s’acaben menjant l’un a l’altre, hahaaa.
[PERLA] Escalfant l’ambient per les europees Polònia presenta “Aquí no hi ha qui governi” amb els clàssics pollastres veïnals.

[QUE BÈSTIA] Els assessors d’ERC visiten el govern per primer cop i, literalment, s’hi pixen. Homeeeeee. 



[THE TIC-TAC THEORY] [LA IMATGE DE LA SETMANA] “Quiero ser guardia civil” 



[DOLENTOT] Substituir el típic retrat de “famós a restaurant” pot ser una tasca difícil. No em pregunteu com es passa del president Pujol a un actor sense farse de colobrot català perquè no ho he entès. 



[KONIEC] Catalans, catalanes, Miguel de Cervantes que sembla que has jugat la partida al escondite més llarga de la història… Visca Catalunya! Amb il·lusió!
-> vídeo