dissabte, 24 de gener del 2015

Perles del Polònia 337, 22-1-15

[JE SUIS CHARLIE] Molt bé els polacs enfotent-se de si mateixos… qui vol fer de Mahomaaaaa?



[LA PICADA D’ULLET] Que bo les Catalines vigilant amb un intercomunicador el nen Artur i el nen Oriol que es tornen a barallar per un sí o per un no.



[QUE FORT] El "Barkami "de Luis Bárcenas per trobar els 200 milions de no-res que, naturalment, va trobar de seguida per sortir de la presó.



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Joan Clos al telèfon amb Mònica Terribas fent-se passar pel porter de Josep Lluís Núñez. Pfff.



[MOLT CURRAT] Premi Pilotes d’Or 2015. Tres candidats molt disputats: Mariano Rajoy per esperar que les coses es resolguin soles, Duran i Lleida per portar sempre la contrària i Pablo Iglesias per “donde dije digo digo Diego” hahaaa. El guanyador és Rajoy i aquest és el discurs d’agraïment: “Quiero dar las gracias a todos los que han controbuido a este premio: la crisis, el ébola, Bárcenas y todos los corruptos del PP. También al proceso catlán, al Pequeño Nicolás, a Gallardón…. han sido muchos años esforzándome en no hacer nada” Realment se’l mereixia.


[AVUI FA 1 ANY]

[LA PICADA D’ULLET] Fer veure que el pare de la nova llei sobre l’avortament és Rajoy i que la mare és Gallardón, de manera que els que vulguin tenir ganes d’avortar siguin ells en prendre consciència de les conseqüències d’aital part… una possible pèrdua electoral! “Desde que la concibe un ministro la ley es una cosa sagrada”
[LA IMATGE DE LA SETMANA] La del president Mas al mòbil de Junqueras, amb cara de pena davant la puta i la ramoneta del tot i queee a l’hora d’entrar al govern… o no.
[MOLT BO] El rei passant la ITM (Inspecció Tècnica de Monarques) per manca de recanvis “Felipe no quiere, Cristina está de mierda hasta las orejas y Elena….”, hahaaa. Apostoflant final amb el guest star d’Oriol Pujol que es pensa que és la ITV i diu “escolta, Miquel, que al final allò que vam parlar no podrà ser, eh”
[PERLA] Acta fundacional de la PIJOS (Progres Intelectuales Juntaos para Orientar a la Sociedad). Pluja d’idees per donar suport al referèndum català: un discurset als Goya, fer un poema… sense massa convicció…
[QUE FORT] El bitllet senzill de metro com a regal de superluxe a la parella després d’haver estalviat durant mesos.

[LA NOVETAT] El Papa Campechano.



[L’ESTÀVEM ESPERANT] Mas està en estat… propi. Es va quedar embarassat l’altre dia en un “aquí et pill aquí et mat” i d’aquí a 9 mesos tindrà eleccions. Duran encara no sé si fa de mama, de millor amiga, de marit despetxat…


[SURREALISTA] El rei Joan Carles accepta la demanada de paternitat d’una noia belga…. a canvi de Cristina. Una filla neta de càrregues judicials en comptes de l’altra.



[DOLENTOT] Obert o tancat? La disputa pels horaris comercials segons se sigui d’obediència catalana o espanyola.



[BRILLANT] Mas, alies Finito de Convergència, el que tot ho toreja: dobles preguntes, impugnacions, avançaments…. “esperemos que el 27 S no le corten las orejas y el rabo”.



[KONIEC] Catalans, catalanes, Barcelona World que cada vegada se t’està posant cara d’Eurovegas… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo