diumenge, 21 de setembre del 2014

Perles del Polònia 323, 18-9-14

Doncs au, ja tornem a ser aquí! Una temporada més!

Casa fundada el 2007


[CANGUELI] La nova careta del PPolònia amb l’himne espanyol, made in Margallo&Rajoy.


[ZASCA] Al nen Junqueras no li acaba d’agradar la redacció que ha fet el nen Mas per a la senyoreta Forcadell perquè no parla prou de la consulta “ai, què pesadet que ets, ja t’ho he dit que votarem, tot i que no sabem què, ni quan ni com”. Però l’autèntic #zasca és el de la senyoreta Forcadell renyant als seus alumnes, tant se val si sou “cagadubtes [Mas], pedants [Junqui], avorrits [Herrera] o incontrolats [Fernández]”


[LA NOVETAT] Victoria Álvarez, no comment.


[LA IMATGE DE LA SETMANA] No és la de la V, no, sinó la de la Ñ que s’ha marcat n’Alícia.



[LA FRASE DE LA SETMANA] Montoro: “No, si al final habrá tantos separatistas como antes y les habremos quitado de encima a Pujol”

[LA PICADA D’ULLET] Montoro presenta el llibre “50 sombras de Pujol”, el llibre que està posant calents a milions d’espanyols.

[LA PICADA D’ULLET2] Taula rodona amb científics de renom al Museu de la Ciència “Es possible dividir encara més les esquerres?”



[AVUI FA 1 ANY]


- [PERLA] Gran desplegament sobre la #viacatalana (només hi ha faltat les #croquetes): la versió del 1714 amb cameo futurista de Sánchez Piñol, la de davant del Parlament, la del Perelló amb els Pujol&Pujol, la del, ehem, federalisme i la de la Caixa starring la Puta i la Ramoneta i fins i tot una de molt íntima al despatx del President. Ah i els fatxes de la Blanquerna, també també.
- [LA PICADA D’ULLET] Gran “Sense ficció” dedicat a Agustí Piferrer, el rei del merxandatge indepe. I si cal fer la bandera preconstitucional de l’estelada, es fa.
- [L’ESTÀVEM ESPERANT] Annie Bottle: “À la ville de Madrid or al final not?”
- [MOLT BO] Cristóbal, l’interiorista que es dedica a les cortines… de fum. L’últim crit és la cortina de fum catalana “sí, se ve muy tupida”

[POLÍTICAMENT INCORRECTE] El full de ruta de Mas per a la consulta ja és més complicat que un video joc d’última generació sense necessitat d’afegir “la merda sota la catifa” (Fernández) del cas Pujol “del qual nosaltres no en sabíem res, i sinó, que em mori ara mateix” (Homs). Ais. Vegi’s foto.


[LES CATALINES] Boníssim el gag amb la parella de triliris que en realitat són uns espies del CNI que els col·loquen una càmara oculta en un gerro xinès per acabar pensant-se que les nostres Catalines estan tenint un orgasme veient porno però que no, que l’orgasme és per veure com els escocessos voten.



[KONIEC] Catalans, catalanes, Gallardón que t’estan fent el llit… Visca Catalunya! Amb il·lusió!


-> vídeo