dissabte, 15 de febrer de 2014

Perles del Polònia 304, 13-2-14

[LA NOVETAT] Miquel Roca reloaded[L’ESTÀVEM ESPERANT] El rei esperant amb els braços oberts a la seva fil…. oh wait! La declaració ha anar segons el previst. Mentre li “declarava” el seu amor també “declarava” que tot el mort era per ell. Et felicito filla. Final cruel amb la infanta Helena fent de cover de sa germana “vengo yo a hacerme la tonta y a cambio ella me regala calendarios de La Caixa” 
[MOLT BO] El defensor del sobiranista presenta… la versió APM de les decles de Francesc Homs a la COPE… i diria que així s’entenen molt millor. 


[LA PICADA D’ULLET] Gran Rajoy… després d’intentar de mil maneres dir NO a la consulta… recorre a un clàssic, el Trolorooooo. 


[PERLA] Toni Cruanyes (tot i que sembla MiniToniCruanyes) al seu plató de la senyoreta Pepis.La que sembla que no està tan contenta amb la joguina nova és Raquel Sans. Molt bona la imatge de Vidal Quadras a l’exili cap a la ultradreta col·lapsant les carreteres. 
[DOLENTOT] Continua la deriva infantil amb Marta Rovira i Oriol Junqueras completant el seu àlbum de cromos dels mandataris catalans. Sembla que el “cromo” de Carod no va gaire buscat.


[EL MEU GAG PREFERIT] Ai, mira. El rei demana que com a gag preferit li’n posin un de manguis #escolmo [28/2/13] Ara entenc que Bárcenas no s’apunti a l’atur. Veig que ha muntat una paradeta amb tota la merda del PP.

[SURREALISTA] Pedro J. “llevo 15 días sin injuriar” l’emprèn amb uns pobres jubilats que miren les obres. Aisinyó, diu que s’està rehabilitant i “quitándose poco a poco” [#ZASCA] “Argumentum ad antiguitatem”. El nen prodigi que tot ho sap també ha desenvolupat una teoria sobre el No del PSC a la votació sobre la consulta. Per l’abstenció de la CUP no hi ha argumentari disponible, encara.

[LA CANÇÓ] CUP, el musical [basat en Cuando tu vas, de Chenoa] 

[David Fernández] Va presumint que no hi ha marxa enrere,
però necessita anar a Madrid a demanar permís
Nosaltres som molt més d’anar a la brava
Però l’assemblea és punyetera i vol un cert matís.
Hi ha mil maneres de marcar distàncies
busco al Fabra adjectius que sonin diferent
“abstenció incrèdula” i també un “sí, crític”
un “no, teòric”, un “psè, estèril”
un “collons” no ho sé.
Puc fer de puta o de Ramoneta
Fer-me la foto amb un somriure obert
Però quan arriba l’hora promesa
vaig i us deixo amb el cul descobert
Quan votes sí, jo voto abstenció
Si votes no, demano una altra votació
Sóc en David l’escalfavots
Tu no podràs, canviar el meu estil
Antisistema, indepe i gens servil
Però tot això ja ho sabíeu
quan em vau venir a buscar.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] “Buenos días, caballero, los papeles de la consulta” hahahahahaa
[KONIEC] Catalans, catalanes, Woody Allen que no faràs mai de cangur dels meus nebots… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

[TATIMEM]