diumenge, 15 de desembre del 2013

Perles del Polònia 299, 5-12-13

[SURREALISTA] Una proto-cimera de partits sobre la consulta en la que el representant de les CUP és el quisso d’en David Fernández i el convidat estrella l’Àlex Salmond que s’hi està uns 30 segons aproximadament. Eing?? 



[LA FRASE DE LA SETMANA] “Hello Kitty”, Rajoy al primer ministre Cameron.



[#ZASCA] “Aquest culet federalista no es casa amb ningú”, Pere Navarro. La festa alternativa de Pere Navarro a la del dia de la Constitució és la Festa de la Reforma de la Constitució i es fa, ehem, a la piscina d’ones de Isla Fantasia… com volent dir…



[VINTAGE] Joan Lerma i Felipe González inaugurant Canal 9 el 1989.



[MOLT BO] Junqueras i Rovira, en plan Ocean’s eleven, escagarrinats davant les enquestes que sembla que els volen fer guanyar les eleccions i veure’s obligats a governar i prendre decisions demanen consell al vell equip del tripartit, experts, segons ell, en perdre vots: Carod, a Miami Platja, sobre com s’ho va fer per pujar com l’escuma i caure en picat en un tres i no res; Puigcercós donant menjar als coloms i Ridao cultivant l’hortet. Ara que ja tornem a ser un equip comença el pla: mitings a la Garrotxa recordant el tema de Bracons, a Girona recordant-los el suport continuat al PSC, els endeutaments reiterats… titu, cap a Perpinyà




[EL MEU GAG PREFERIT] Marta Rovira tria Rajoy. No, no és broma, és el seu gag preferit [20/12/12] “El cuarto de las grandes ideas” del govern espanyol és en blanc i negre i hi té com a resident fixe un vell conegut, Franco. Diu que han obert una “brecha espaciotemporal al pasado” i que si no vigilen es farà encara més grossa i acabarà tornant Ferran VII i tot. Final brutal quan Franco surt de la cambra cap el 212 i s’ha convertit en Wert.


[LA PICADA D’ULLET] Espartac Peran cobrint la gernació congregada a la porta del despatx del President esperant l’anunci de LA-LALA-LA PREGUNTA!


[MOLT CURRAT] Els inventors de la tercera via. Despietat retrat d’homes i dones que passaran per ser uns visionaris… Pere Navarro “amb aquesta expressió d’eterna sorpresa infantil” pilotant un autollegeuer amb ales fetes d’una constitució reformada inexistent… Alícia Sanchez Camacho també intenta enlairar-se sense saber que era el seu propi partit qui li feia el llit…. i Duran i Lleida “amb una calba aerodinàmica perfecta” que alimenta el seu velocípede de direcció circular única amb portades de La Vanguardia.



[PERLA] Rajoy confon la imminent arribada de “La troica” amb “La trinca”: no ve d’un pam no ve d’un pam! hahaaaa



[KONIEC] Catalans, catalanes, autors de l’informe PISA que tant malament no estareme n ciències quan marxen tants científics a fora… Visca Catalunya! Amb il·lusió!