dissabte, 20 d’abril del 2013

Perles del Polònia 277, 18-4-13

[LES PERLES] 
- Que trist. El pressupost del 2013 té pinta de seguir prorrogant… el del 1229, l’últim que va tenir superàvit. “Després el rei en Jaume va voler conquerir Mallorca i ens vam arruïnar”. Ara sí que tenim en Junqui content, hahaaa.
- Equilibris, el joc estrella al Parlament català. Un twister només apte per polítics que porten el contorsionisme al límit. 

- La bella dorment, segons Jaume Barberà (el Piqueras català), es va haver d’esperar 100 anys a que li treguessin la punxa del dit a l’hospital.

[ARXIU HISTÒRIC] [19/4/12] Caça reial. El rei ha sortit estupendament de l'operació, recolzat en unes crosses... d'ivori! Per demanar perdó... per haver caigut. El primer a sucar-hi pa és Urdangarín que critica la seva conducta poc exemplar i pretén demanar un informe a l'Institut Nóos sobre el tema. El millor és la condemna que l'espera, treballs per a la comunitat netejant les caques dels elefants del zoo de Madrid. Més surrealistes encara són les declaracions del seu metge, el Dr Elvis Turí (xist)... diu que ja l'ha operat tantes vegades que amb les sobres n'ha fet un Minirei "Viva España, Viva el Rey, Viva el orden y la ley"... Canta animadament abans de ser aixafat per un elefant (justícia poètica).

[LA NOVETAT]
- Mel Domínguez, la noia que ho peta a YouTube amb el seu vídeo sobre l’anticatalanisme. #zasca inclòs a Mas per fer exactament el mateix que el vídeo denuncia amb els andalusos, tirar de tòpic. 


[LA PICADA D’ULLET] 
- L’Oriolet, al llit, que no vol anar al jutjat. (I això que hi havia anat acompanyat de la plana major de CiU rememorant el gag Els homes de Mas)

[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
- Arcadi Oliveres i Teresa Forcades al registre de partits. #zasca inclòs per la cua que hi ha al registre de partits mentre que a la de registre d’empreses no hi ha ningú.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- Pere Navarro i Bibiana Ballbé a la banyera. Modernitat líquida indie.

[DOLENTOT] 
- Dolentot, per massa obvi, la suposada reunió del govern del PP en què intenten donar nous significats al terme nazisme.

[SOM UNA CLONACIÓ] 
- Oriol Junqueras, s’historia a sobre.

Catalans, catalanes, Capriles que hauries d’anar encaixant la derrota… Visca Catalunya! Amb il·lusió!