diumenge, 17 de març del 2013

Perles del Polònia 273, 14-3-13

[LES PERLES] 
- Molt bona la versió polonesa de l’afer del trencament de l’Alicía amb la seva parella. Deixa al mosso per un policia nacional perquè “a casa teva no m’estimen”.


- Jordi González tracta al seu programa “Testimonis” l’apassionant tema “No estic d’acord amb l’ideari del meu partit”. Es veu que, com sol passar, hi ha “terceres persones” (gran expressió): “si CiU no s’hagués fet indepe, el PSC seguiria igual”. Toooots? Nooooo. Duran diu que ell no s’hi ha tornat, d’indepe.

- “Los amantes pasajeros” d’Almodóvar convertits en “Los controladores pasajeros”. Rajoy, Montoro i Fernández Díaz no estan disposats a permetre que el president mas viatgi a l’exterior a explicar la bona nova.

[ARXIU HISTÒRIC] [15/3/12] Tomàs Molina es declara insubmís. No vol ensenya la previsió del temps de tot Espanya. Però sembla que l’esquirol MiniMolina sí que hi ha està disposat, vestit de “chulapo”.

[SURREALISTA]
- El Harlam Shake del govern espanyol. Tan surrealista com els altres.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- L’Alícia al Garcia-Albiol: “Ssssht, no has de dir que és una moció de censura, has de dir que ets víctima de la persecució del PP a Catalunya”.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
- Montilla entra al club dels escriptors. “Ara sóc bulímic, com vosaltres”, diu a Gimfi i Sánchez Piñol. Crec que volia dir bohemi “Cambrer, una absenta, si us plau”.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- “Torna el burca a Lleida” gràcies a les rebaixes del Tribunal Suprem.

[LA NOVETAT] 
- Ana Mato, un globo, dos globos, tres globos.

[EXCLUSIVA] 
- El Polònia ha accedit a la capella sixtina i ha revelat el mètode per escollir Papa… el joc de les cadires. Ah no. Un, dos, tres, pica paret. Ah, no. Un concurs de menjar frankfurts.

[QUE FORT] 
- “Ara mateix m’hi poso. Estic on-fire”. Extraordinari “Sense ficció” sobre “Baixen les baixes”.

Catalans, catalanes, únic baró socialista que encara no m’ha comparat amb Adolf Hitler… Visca Catalunya! Amb il·lusió!