diumenge, 25 de novembre del 2012

Perles del Polònia 258, 22-11-12

[MOLT CURRAT]
- El multicroma amb el minut de glòria per a cada candidat. Molt bona idea la de les músiques de fons. 


[LA PICADA D’ULLET] 
- Que bo presentar les enquestes preelectorals com un joc de la lotto.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- Junqui i Boschi als 80.

[ARXIU HISTÒRIC] 
[10/11/11] Buenafuente entrevista Punset. L’entrevista Buenafuente-Punset, tant la real com aquesta, vull dir. Al menys aquesta era declaradament en clau de conya.

[LA NOVETAT] 
- David Fernández, cap de llista de les CUP al Parlament. S’assemblea per sobre de les seves possibilitats. Molt gran la classe de Parlamentarisme.



[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- El mosso d’esquadra a Mas i Pujol quan van a presentar la denúncia contra El Mundo… “i no volen aprofitar per denunciar altres calúmnies, com les de les acusacions del cas Palau o de les ITVS?” Pujol: “Oh, no, no, no cal, tampoc no volem col·lapsar el sistema…”

[EXCLUSIVA] 
- Les imatges de Pedro J amb el seu contacte al Ministeri de l’Interior per passar-li el maleït “esborrany”: “un esquema de boceto de informe de borrador”

[QUE FORT] 
- Pere Navarro al Museu, amb “santo sudario” i un Diccionari Català Post-Navarro, l’inici d’un nou llenguatge. Per exemple, “fotre’s una hòstia” ara es diu “fer un Pere Navarro”.

[DOLENTOT] 
- SuperAlicia i SuperRivera rivalitzen en la defensa del castellà… pff.

[MALAGUANYAT] 
- Singulars. La imitació del Barberà és extraordinària, però si no se li dóna una mica més de teca queda buida i repetitiva.

Catalans, catalanes, estrangers amb 160.000 € i ganes de comprar un pis… Visca Catalunya! Amb il·lusió!