dissabte, 6 d’octubre del 2012

Perles del Polònia 252, 4-10-12

[LES PERLES] 
- Dels creadors de Bob l’Estatut arriba Constituyó, un ésser ple d’amor, llibertat i pluralisme al qual no es pot ni tocar! “Y colorín colorado los catalanes ya se han cabreado”.

- Molt bo el departament d’homenatges pendents que dirigeix Oriol Junqueres. Ell va preparant-ho tot per quan siguem independents, amb agraïmenst molt especials per: Carod-Rovira, que es demana una estàtua, una pel·lícula sobre la seva vida protagonitzada per la Núria Gago (!); Joan Puigcercós vol canviar el nom d’Avinyonet de Puigventós per Espectaculà de Puigcercós; … amb el número 23, Joan Ridao es demana un programa a Catalunya Ridao; … una marca de condons a nom de Josep Bargalló, Palau Àngel Colom de la Música, que la Rahola sigui assignatura troncal de primer de Medicina… i així fins a 1714.

- Gran Antoni Bassas intentant vendre la “marca Catalunya” a Obama. Que què tenim?? Tenim els Pirineus, 580 km de costa, l’Empordà, la Garrotxa, la Cerdanya i Tavertet. Tenim el Delta de l’Ebre i el Parc Natural d’Aigüestortes i els Estanys de Sant Maurici. I també tenim la Sagrada Família, la Patum i l’allioli. Però ni petroli ni recursos naturals, oooohhh…. “Convenceré Obama. Si un dia vaig convèncer Duran i Lleida, tot és possible!”

[LA CANÇÓ] [Torna a casa torna, Mascu]
Torna a casa torna amb el rescat
Podrem pagar els funcionaris
de la Generalitat.
Torna a casa torna amb el rescat
Nosaltres paguem impostos,
i ens en tornen la meitat
Torna a casa torna,
torna espoliat.

[DOLENTOT]
- No acabo de pillar el sentit d’aquest equip redactor de la nova Constitució catalana: Quim Monzó, Albert Espinosa, Pere Gimferrer i Maruja Torres…

[LA PICADA D’ULLET]
- La carta de 15 exestudiants a favor del ministre Wert (el de #Wertparacreert) emulant la carta de les 15 exnadadores que escriuen sincronitzadament contra la seva exentrenadora.

[LA IMATGE DE LA SETMANA]
- Oriol Junqueres, recuperant l’estatus de la Catalunya del segle XVIII, diu.

[ARXIU HISTÒRIC]
[17/11/11] ETA ja ha entrat al Museu. I amb la fi d’ETA no només es va acabar el terrorisme, sinó que es van perdre molts oficis, com el d’escorta, els de Basta ya… I a la botiga tenen “autèntiques matrícules duplicades”, ha haaa. Oh-oh-oh i un llibre, “Cómo adelgazar con De Juana Chaos”

[LA FRASE DE LA SETMANA]
- El President Mas als periodistes: “Des que vaig anar a plantar cara a Madrid que no pareu de fer-me la pilota, i per això jo ja tinc a l’Homs!” [NOTA: Són periodistes sector #parraèpica]

[LA NOVETAT]
- Jaume Barberà, singular, sí.

Catalans, catalanes, canelons de la sogra de Xavier Bosch… Visca Catalunya! Amb il·lusió!