diumenge, 8 de juliol del 2012

Perles del Polònia 248, 5-7-12

Últim capítol de la setena temporada!

[LES PERLES]
♦ Molt bo, el matrimoni indepe. Ell patint perquè vol veure La Roja (i que guanyi) però no ho vol admetre davant la dona per por de ser acusat de botifler.


[ARXIU HISTÒRIC] 
♦ [7/7/11] Monegal es prepara per l’estiu. I està aterrit. No m’estranya…

[LA PICADA D’ULLET] 
♦ M’encanta el president Mas en plan mestre a final de curs posant notes a l’oposició. Al Laporta: “no té vist el pèl en tot el curs…” bona!

[MOLT CURRAT] 
♦ La reinterpretació de l’episodi bíblic de l’Arca de Noè com el primer esclat de la bombolla immobiliària, 6000 anys aC, amb la construcció de la Ciudad de Inundaciones. 


[SURREALISTA] 
♦ A Catalunya estan emigrant tants joves a l’estranger que la població s’envelleix i envellirà tant que quan en torni un li faran l’onada.. 


[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
♦ Toni Soler ha tornat per intervenir Polònia amb els homes de negre! 


[KA FORT] 
♦ Molt bo. Ja tenim a Rajoy diagnosticat, sempre fa el contrari del que s’espera d’ell. Quan havia d’anar a València per allò dels focs, se’ns en va a l’Eurocopa, i així sempre… “creo que ya sé lo que tiene… tiene los huevos gordos” 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] 
♦ Quan un artista diu que es reinventa vol dir que ja no sap què inventar-se... perdoneu, però algú ho havia de dir! Extraordinari comiat de la secció amb cameo de Joan Tardà inclòs. “L’algú ho havia de dir ja cansa… perdoneu, però algú ho havia de dir!” 


[LA FRASE DE LA SETMANA] 
♦ President Mas: “En Rajoy transmet menys confiança que a Sara Carbonero retransmetent un partit de futbol”.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
♦ La gira Mas on tour 2012 to the fiscal pact, la samarreta de l’estiu! 

Catalans, catalanes… Visca Catalunya! Amb il·lusió!