dissabte, 14 de maig del 2011

Perles del Polònia 198, 12-5-11

LES PERLES
- El gran Felip Puig, després de la velocitat variable, s’ha posat amb la prostitució variable… els diu a un grup de prostitutes entusiasmades amb la seva visita: “què us penseu, que sóc el Berlusconi?”

EL MILLOR
- La batalla del mercat. Tooooots els candidats a l’alcaldia de Barcelona amb la seva fal·lera tradicional pels mercats i per les fotos amb nens. “Nadó a la vista!” [Per cert, que tots els caps de premsa dels candidats portin les mateixes ulleres que s’assemblen tant a les del cap de premsa del President Mas és una casualitat, oi?]

SURREALISTA
- Rajoy és clavadet al núm. 2 d’Al-Qaeda i clar… com estan de crescudets els americans… me li han enviat els Seals!

ARXIU HISTÒRIC (11/5/06)
- La segona lliga… de Rijkaard… amb uns desconeguts Joan Laporta, Artur Mas… com passa el temps!


LA IMATGE DE LA SETMANA
- Artur Mas i José Montilla amb faldilla escocesa, molt bo, i la mimetització del totiquediscurs entre tots dos també!

LA FRASE DE LA SETMANA
  
- Montilla: “Després de 30 anys a l’Ajuntament jo només de pensar en el traslladu em poso malalt”

ALGÚ HO HAVIA DE DIR [Joan Tardà]
- Fer cua per comprar cafè és de burros… perdoneu, però algú ho havia de dir!
- Quan fiques el farcit en una funda nòrdica, sempre hi ha una punta que et queda rebregada… perdoneu, però algú ho havia de dir!

LʼESTÀVEM ESPERANT
- El video de la captura/assassinat de Bin Laden… ah, és que ja és pinícul·la! I el director és Pedro Almodóvar! I la versió Woody Allen amb Bin Laden al psiquiatra com un hipocondríac dels seus?? Extraordinari! Que preferiu James Cameron rotllo Titanic? Ideal per acabar “al fons del mar”… si és que Hollywood és ple de recursos!

VERSIÓ ALMODÓVAR













VERSIÓ ALLEN 













VERSIÓ CAMERON













LA PICADA D’ULLET
- Per fi se sap tot: resulta que els magistrats del Suprem i del Constitucional que discutien sobre Bildu eren els mateixos! Capaços de defensar postures contràries a conveniència i amb alguna brometa molt oportuna: “ya han condenado el terrorismo, qué más les podemos pedir, que se hagan del Real Madrid?”

KA FORT
- “O nostre o de ningú” Abans que perdre l’Ajuntament de Barcelona, Iceta prefereix volar-lo! Des de l’altra banda de la plaça Sant Jaume el pobre Trias no se’n sap avenir… ell que ja havia començat les celebracions amb crispetes…. I més fort encara Montilla dient “home, potser has estat una mica dràstic, no? Podíem haver avisat abans l’Hereu”… Hereu? Com un au fènix surt de les primàries, de la runa de l’Ajuntament i del que faci falta!

LA NOVETAT
- Eva Hache, francament prescindible #alguhohaviadedir.
- Alberto Fernández Díaz i Ricard Gomà, candidant-se.

EXCLUSIVA!
- Ja sabem on és Bin Laden! Del fons del mar ha passat a l’infern (res de paradissos amb setanta verges a disposició)… i allà s’ha trobat amb Franco!

Talleu, és bona! Amb il·lusió!