diumenge, 24 d’abril del 2011

Perles del Polònia 195, 21-4-11

PERLES DEL POLÒNIA

Polònia especial crisi!

La Merkel ha vingut a plató per vigilar que no hi hagi massa despeses… i com que és Setmana Santa, diu que facin un “refritten”. Doncs aquí el teniu, un “refritten” de gags sobre la crisi:


ARXIU HISTÒRIC

(23/9/10) ZP demana allargar la vaga general: Cimera ZP, Corbacho i Cándido Méndez per parlar de la vaga general. ZP no pretén desconvocar, sinó allargar la vaga fins el Nadal! Quin estalvi, tu. I posar becaris per cobrir els serveis mínims, que cobren menys i somriuen més.

(30/9/10) Valoració sobre la vaga general: Toni Soler a Cándido Méndez… qué tal la huelga? Ah, bien, en casa, con los niños!

(30/9/10) La vaga és culpa de Catalunya: Alejo Vidal-Quadras... potser sí que això d’El gato al agua serveix per tenir-los a tots controlats en un mateix programa...

(14/10/04) La Generalitat emet bons: Més que bons… boníssims!


(16/12/10) Crisi immobiliària: Que el preu dels pisos ha baixat ho deu notar sa p. mare... perdoneu, però algú ho havia de dir!

(13/1/11) Augmenta el preu de la llum: I la roda de premsa de ZP a la Moncloa es fa amb llumins…

(20/1/11) La sanitat pública, col·lapsada… sort de la capacitat del Dr. Caparrós i la Carmeta…

(20/1/11) L’Ero d’ETA: A ETA es veuen obligats a fer un ERO perquè "últimamente, el trabajo ha bajao muchísimo". Ja han començat les negociacions amb els xinesos perquè estan intereesats a "comprar el deute". Diu que té un pla fantàstic per reciclar-los "Gola ETA" i fins i tot ja té el doble plepalat de Toni Soler.


(27/1/11) Sala Tàpies multiús: Gran idea la del Conseller Mas-Colell, llogar la Sala Tàpies per fer-hi casaments... per un moment m'havia pensat que el que havia fet era vendre's el Tàpies! Llàstima que els nuvis acabin com el rosari de l'aurora... ai... una cosa semblant ja va passar fa uns quants gags... deixem estar això de la Sala Tàpies!


(27/1/11) Les autonomies s’aprimen: La proposta de Rajoy per estalviar i mantenir les 17 autonomies... compartir despeses! Per què no tenir un sol president, o presidenta, per totes? I tant! I si és Espe encara millor... ella pot!


(3/2/11) Merkel fa quadrar ZP: Angela Merkel passa revista a les reformes espanyoles i sembla decantar-se clarament en favor de Rubalcaba front Zapatero. Sembla que Angela ha vingut fogosa ja que ara s'abraona sobre l'Anglada: "Vols que t'ensenyi la Baixa Saxònia?"

(10/2/11) Reducció de funcionaris: L'últim fitxatge de Mas que a més serveix per reduir el dèficit: el Superfuncionari, una única persona per fer la feina de 200.000. Igual et dóna els impresos per una subvenció, que una recepta per l'encostipat, que et desallotja el despatx.


(10/2/1) La desaparició de les caixes: "Les caixes eren una mica com els bancs, però feien veure que tenien sentiments"... per això al Museu del Passat hi ha uns pobres avis d'un casal d'aquests patrocinats per l'Obra Social d'alguna excaixa.

(24/2/11) Viatge en classe turista: Mas i Duran viatjant en classe turista fan una pintaaaa


q(3/3/11) L’estil anticrisi de Quico Homs: Quico Homs, o n’hauríem de dir Calco Homs, perquè és una còpia tant de l’Homs real, com del President Mas! “Sigues positiu, amb il·lusió!”

(17/3/11) L’estalvi dels reis: Un gag molt currat amb la sempre suggerent familia real però que no acaba de funcionar… molt suat el recurs que mai no fan res, que no saben ni canviar una bombeta i que finalment els ha de treure les castanyes del foc la Letizia, que és plebea.


(31/3/11) La fórmula anticrisi: En Mascu i en Harvi han trobat la fórmula per fer diners… sinó fos que Oriol Pujol se la carrega…


(31/3/11) En Masca retallant l’elenc de Terra Baixa, ara Té Rebaixa.