diumenge, 30 de gener del 2011

Perles del Polònia 183, 27/1/2011

Felicitacions pels 200 programes, i que en siguin molts més!!!


PERLES DEL POLÒNIA
- Molt bo! Un col·laborador trànsfuga del conseller Puig diu que ara quan treguin això de la limitació dels 80 km/h, si es detecta que hi ha més contaminació, diran que és perquè ara la gent fuma més al carrer!

- Gran idea la del Conseller Mas-Colell, llogar la Sala Tàpies per fer-hi casaments... per un moment m'havia pensat que el que havia fet era vendre's el Tàpies! Llàstima que els nuvis acabin com el rosari de l'aurora... ai... una cosa semblant ja va passar fa uns quants gags... deixem estar això de la Sala Tàpies!


- Que tendre. Va un d'Endesa a la residència d'expresidents i ells es pensen que els venen a oferir un càrrec d'assessor d'aquests que cobren tanta pasta per no se sap què i resulta que només és un trist comercial que el vol vendre la moto.


MOLT CURRAT
- Combat de boxa entre el potro de Mollet contra El Gafe de Barcelona, o el que és el mateix, la versió polaca de les primàries de Barcelona Tura versus Hereu. Mola l'estètica blanc i negre i els speakers Mas i Trias. I els consells de Nadal a Tura: ataca per la Diagonal! Ah, i recordeu, el jutge neutral Montilla diu que no vol cabòries ni cops baixos.

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Mariano Rajoy, amb "sed de urnas"


KA FORT
- Res, el conseller Puig, que li ha agafat gust a això de desallotjar... fins i tot si es tracta d'un lavabo okupat.


MALA LLET
- El President Mas diu que el fred és culpa dels ecologistes que estan en contra de l'escalfament del planeta.

ARXIU HISTÒRIC (4/2/10)
- Cuní convoca Joan Herrera i Pilar Rahola per parlar del conflicte entre Israel i Palestina i, evidentment, se les tenen. Cuní els commina a posar-se a la pell de l’altre i acaben defensant la posició contrària. Molt encertat Herrera que no només acaba essent acusat de sionista sinó que imita a la perfecció la Pilar. Ara, perquè Cuní acaba emulant els Trincos? En devia tenir ganes ;)


LA FRASE DE LA SETMANA
- Es consolida el lema del President Mas: Cap fred, cor valent, puny ferm i peus a terra!

ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- El Festival de la Eurovisión només interessa els gais... perdoneu, però algú ho havia de dir!
- A les cases rurals s'hi hauria de poder anar en pijama a les zones comuns... perdoneu, però algú ho havia de dir!


LA NOVETAT
- Andreu Buenafuente... psè


LA PICADA D’ULLET
- L'exConseller Nadal al karaoke de la festa dels 200 programes amb el gram tema "Borriquito com tu, tururú"


SURREALISTA
- La proposta de Rajoy per estalviar i mantenir les 17 autonomies... compartir despeses! Per què no tenir un sol president, o presidenta, per totes? I tant! I si és Espe encara millor... ella pot!


Talleu, és bona!