dijous, 24 de juny del 2010

Perles del Polònia 158 17-6-10

LES PERLES
- Les teles a tot drap retransmetent el fúmbol que ha posat la De la Vega a la sala de premsa com a cortina de fum antireformalaboral.

- L’Hora del Lector dedicada a la declaració de la renda!



EL MILLOR
- Joan Laporta s’instal•la al seu nou despatx amb... les fotos de la persona que més s’estima (ell), una ampolla de cava i al lloro! Ai, no, que no és el seu despatx sinó la Sala del Govern...

EL PITJOR
- El joc de les claus: Puigcercós es carrega un gerro que amaga una clau; clau que obra el calaixet de la taula que amaga una altra clau; clau que obra l’arxivador que amaga una altra clau; clau que obra l’armari que amaga una altra clau; clau que obra la caixa de música que amaga una altra clau; clau que obra la caixa forta que amaga una altra clau; clau que obra el bagul que abans no hi era i que amaga... en Carod que ha fet mans i mànigues per sortir al gag.

ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- El carpaccio no alimenta.... Perdoneu, però algú ho havia de dir!
- La protagonista de Titanic era una egoïsta, perquè al tros de fusta, bé que hi cabien els dos... Perdoneu, però algú ho havia de dir!

ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any...)
- El PP celebra el triomf electoral de les europees a Canaletes. Rajoy, Sánchez-Camacho i Acebes hi posen voluntat però... i les masses, on són les masses?

LA FRASE DE LA SETMANA
- Artur Mas: “Ja ho tenim, la síndica de greuges serà la Núria Feliu“

LA PICADA D’ULLET
- El càsting per trobar una versió rejovenida del Monegal.



SURREALISTA
- Gaudí i Jujol treballant en el projecte de la Sagrada Família... Gaudí, que ja sabeu que era un visionari, ho tenia tot previst, fins i tot l’ensorrament per culpa del túnel de l’Ave que faci que només quedin visibles les puntes de les torres i perrrrr tant, que aquestes es puguin convertir en el primer parquing de bicicletes modernista.



LA CANÇÓ [Bohemian Rhapsody, Queen]
Farmacèutiques
Us volen enganyar!
Farmacèutiques
Us volen estafar!
Mare meva mare meva
i el convent sense fregar!
Fugiu germans,
només busquen beneficis!
Oh síiiiiiiiii!

MALA LLET
- La secretària del conseller Castells es diu Maria de la Gratificació.

"TOMES” FALSES



Talleu, és bona!

http://www.tv3.cat/videos/2974130