dissabte, 12 de desembre del 2009

Perles del Polònia 136 10-12-09

LES PERLES
- La llista de Schindler en versió Jiménez Losantos treballant colze a colze amb Pedro J. Quina por aquest parell! Estan fent una llista dels noms de les persones que salvarien de Catalunya... aghhh... ˮFederico, esta lista... es España!"












- El cara-a-cara a Can Cuní entre la Consellera Geli i la Teresa Forcades –logradíssima–, tot, tot, tot per culpa de les farmacèutiques, però no calia que acabessin en una piscina de fang, no? Sort que no ho hem vist!












EL MILLOR
- El problema polític que generen les paneres de Nadal. Resulta que com que al PP han decidit que no poden acceptar regals [per allò del pollastre dels regals al Camps], i al PSOE es veu que també estan inundats de paneres, Chacón i Rajoy arriben a un ˮpacte dʼEstatˮ convertit en cadena de favors redistributiva. Total que el que era una superpanera pel Camps ara sʼha convertit en un paquetet de neules de no-res.











EL PITJOR
- La maledicció de Pere el Gran.... per descobrir que el mal de Catalunya són els seus polítics... home!!! Una mica demagògic, sí.

LʼESTÀVEM ESPERANT
- Els discurs dʼObama en recollir el Nobel de la Pau. Entre ell i el seu guardaespatlles, pelín agressiu, fan una bona demostració del ˮfets, no paraulesˮ, i no en deixen ni un de viu!











LA IMATGE DE LA SETMANA
- El video inèdit de la conversa entre Franco i el rei quan el nomena el seu successor... es veu que Juanito es va fer una miqueta el ronso... ves per on!











ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Montilla al Japó sʼemporta dʼintèrpret al Doraemon, canʼt believe!!!! La frase és clar i català: ˮLa crisi, la crisi, sempre la mateixa cabòria!... si no arribem a un acord faré tancar tots els restaurants xinos de Barcelonaˮ.

KA FORT
- El President Montilla estranyat dʼhaver rebut ell tants flaixos dels fotògrafs a Madrid, en comptes de Patxi López ˮera la primera vegada que els bascos enviaven algú desarmat el Dia de la Constitució a Madridˮ. Diu que amb la Presidenta del TC van parlar de res... del típic... la salut i el temps... la salut que estem perdent per culpa seva i el temps que fa que tenen penjat lʼEstatut. Molt bo!

Talleu, és bona!