dissabte, 3 d’octubre del 2009

Perles del Polònia 126 1-10-09

LES PERLES
- Puigcercós fent de bo i Montilla fent-se el simpàtic com a mesura de xoc contra la imatge que –segons uns informes bonísssssims i baratíssssims– Polònia ofereix de les seves persones.

- ˮGran líderˮ, el concurs per triar el millor líder polític mundial inspirat en Gran Hermano properament a Polònia.... això promet!

- Lʼúltim SMS que li han enganxat a Saura ˮKin tostón de monòlegˮ


EL MILLOR
- El fantasma de lʼAlcalde Maragall (botant amb el seu mític abric del 17 dʼoctubre de 1986) sʼapareix a lʼAlcalde Gallardón que està tenint uns malsons terribles [i justificats, segons que vam saber divendres]. Maragall intenta convèncer Gallardón que és millor que no li donin els Jocs a Madrid, seguint la lògica maragalliana: que si les obres, que si després meʼn vaig a Roma, que si Perpinyà, que si el 3%, que si la corona dʼespines, que si Zapatero... tots els mals que li van venir després, vaja. Total, que el convenç i Gallardón truca al COI per retirar la candidatura: missió complerta. Ai, és que no era el fantasma de lʼAlcalde Maragll, sinó el mateix President Maragall amb perruca i bigoti tenyit que ha actuat induït per... Carod, Play it again, Sam.


EL PITJOR
- La roda de premsa del president Zapatero per presentar la nova pujada dʼimpostos. No mʼagrada la pujada, ni que tots els periodistes lʼinsultin! Sort que la M. Teresa li ha gravat un DVD de suport dels seus companys de partit... igualment animós i faltón.

LA PICADA D’ULLET
- Monegal presenta a Risto Mejide ˮaquest personatge tan simpàtic que es va posar de moda fent de jurat de Casal Rockˮ.... avis, us trobem a faltar!

LA NOVETAT
- Les filles del Zapatero, gòtiques elles, han fet que son pare també es vesteixi amb aquests abillaments tan alegres.

- El ˮnouˮ Mas, o hauríem de dir el ˮvellˮ Mas?

MALA LLET
- El video de-constructor de Barcelona... nois... reconec que sentir lʼHereu dient ˮBarcelona, posaʼt guarraˮ mʼha fet somriure :)

DICCIONARI POLÍTIC
- Independictor: Cal posar unes gotes de pipí i si hi apareixen 4 barres el subjecte és, definitivament, sobiranista, i sinó, no. Si en surten tres, és que ets un cagadubtes. [Només es ven a les seus de CiU, no pregunteu a les farmàcies]


- ˮIceta lʼúltim!": Expressió col·loquial que Mas acaba de posar de moda que ve a dir... esto... deixem-ho aquí ;)

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Cimera cara a cara ZP-Rajoy [mai millor dit]. Estan una mica incòmodes, no? Estan dʼacord en una cosa, al menys, això de les hipoteques subprime ˮes un lío del copónˮ.

Talleu, és bona!