dissabte, 20 de juny del 2009

Perles del Polònia 119 18-6-09

Sóc jo o tots necessitem ja unes vacances?

EL MILLOR
- Lʼavi Bono: "Silencio, señor bebé, que no tiene la palabra... le llamo al orden! Cállase o le apago el micrófono... si parece el Tardà!... Bonito, todo me parece Bonito!"

EL PITJOR
- "Oa oa oa, mariano a la Moncloa". El Mariano gegant ("crecido" per resultats i enquestes) que quan es disposa a sortir al carrer per conquerir el món topa amb la porta i cau a terra.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Lʼúltima recepta de Ferran Adrià: "Llibret de porc a la milanesa", la base és el llibre de Santi Santamaria "ese mindundi de cuyo nombre no quiero acordarme" i un toc final de meticelulosa dʼaquella.

LA PICADA D’ULLET
- La Reina Sofia llegeix Anatomía de un instante, de Javier Cercas, perquè "el 23-F yo no me enteré de nada, me quedé dormida viendo la tele"

SURREALISTA
- La imitació del Gaspar Hernández és molt bona però fer que el Carod ordeni en Benach que es cremi tipus bonzo és un pèl massa, no?

KA FORT
- Sarkozy a ZP: "Jo em pensava que aquest era una programa seriós". ZP: "No, home, és dʼhumor. Pensa que fa un any li vaig prometre el finançament a Montilla i encara no li he donat!"
- Tomàs Molina: "Molt boooona niiit! Com estan? Bé o en família?"

LA NOVETAT
- El nou fitxatge de ZP-Florentino: Silvio Berlusconi... Llavaneres! No hase falta que dises nada más

LA FRASE DE LA SETMANA
- Montilla: "Ja tenim el flámant aeróport"

MALAGUANYAT
- LʼHora del Lector: 4 grans personatges (Pere Gimferrer, Empar Moliner, Maruja Torres i Màrius Serra) al servei de la promo de Stieg Larsson en un gag més que dolentot. Ja ho diu en Serra... anagrama de "aquest cony de gag no sʼacaba mai!"? "Canya sgae! ba cagats de quimono"

Talleu, és bona!