diumenge, 26 d’abril del 2009

Perles del Polònia 110 16-4-09











LES PERLES
- Acebes és el substitut de Losantos als matins de la COPE "por fin esta va a ser una emisora del Señor... Señooooor, gol de Señoooooor". I us preguntareu, Losantos, on és? Aquí:

- Geli i Carod posen la primera pedra dʼun centre dʼatenció social i mèdica i religiosa i de tot a Badalona. Carod comença "com a vicepresident del Govern i ésser superior en lʼescala evolutiva..." i acaba... "eh, que això és una primera pedra no una lapidació!" (Gag homenatge als Monty Python)

- La ministra Maleni sʼen va cap a casa. Màlaga? no... Mi-caaasaaaa. José Luis, tu no sospechabas que yo era extraterrestre?" "Pues ahora que lo dices...". Solbes: "Puedo ir contigo? Esto es mejor que las Bahamasˮ

EL MILLOR
- Patxi López demana consell a Montilla "no te fíes de Zapatero", no, no, sobre això no, sobre oratòria, com ho sentiu... i aquest acaba fent un discurs que barreja el castellà i lʼeuskera com només Montilla sap fer amb el català i el castellà. Només us diré que comença dient: "Buenas noches, Gambia, no, Buenas noches, Gabon" i que encunya el concepte "herrikokabòries". Extraordinari. No us el perdeu:

















EL PITJOR
- Montilla al concesionari (no confondre amb confessionari) per estimular el consum.

LA NOVETAT
- Elena Salgado rep la cartera dʼeconomia... buida.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Chacón amb la cúpula de l'Estat Major, que es posa als seus peus, vull dir ordres: "Sí, señor, chachi, señor." Ella s'imposa: "Yo puedo ser igual de cafre y casposa que todos vosotros, y os lo voy a demostrar...." i va al Congrés i monta un Tejerazo davant ZP i Bono.... extraordinari!!!!

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Estralls capilars i de vestimenta de Tomàs Molina.

POLONEWS
- Raquel Sans: "Èxit de les polítiques dʼocupació del Govern, i sinó que li preguntin a Guardans, que va trobar feina en Setmana Santa i amb les oficines de lʼINEM tancadesˮ"

LA PICADA D’ULLET
- Saura va al Consell de lʼAudiovisual per queixar-se del tracte de TV3 als Mossos. En un ambient clarament decimonònic, Saura es treu un DVD de la butxaca i pregunta "teniu una tele?" i un conseller respon "per què la volem una tele, amb la feinada que tenim!"

Talleu, és bona!