dissabte, 10 de gener del 2009

Perles del Polònia 98 8-1-09

EL MILLOR
- El Rei amoïnat per la pèrdua del seu discurs nadalenc... "ya no sirvo para nada...". Sort que Sofia està per animar-lo "no digas eso, Juanito, y la noche del 23-F". Ella, que és una crac, li proposa que tunegi el seu discurs en funció de la cadena que lʼhagi dʼemetre. Així, a Telecinco seria tomatero, a la Sexta en plan "sé lo que dijisteis en el último discurso", a BTV en plan Monegal "mensatxa per les criatures de la ratomàquia" i a TV3, evidentment, començaria dient "Molt bona niiiiiiiiit.... esperemos que este sea un año divertidete.... ho haveu viiiiiiist????", amb lʼestrella convidada del Puyol del Crackòvia.



EL PITJOR
- El gag del Saura i el seu límit de velocitat a 5 km/h. Un disbarat.

SURREALISTA (tirant a divertidot)
- El Pla B (bastant bé, diu el Montilla) pel finançament: privatitzar... la Generalitat! Els candidats a comprar-la: Bill Gates, lʼIkea, and the winner is... El Corte Inglés, per descomptat. Extraordinari el Carod com a cap del negociat de Viatges, el Quim Nadal a la caixa ràpida del super, el Saura al mando dels segurates, el Maragall com a cap de secció de Cortycoles, Benach a la de complements per a lʼautomòbil, Ribó a atenció al client i el Gerent Montilla fent "product placements" de productus en els discursos, en els Telenotícies i fent la megafonia ciutadana.



ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Acebes fent enquestes porta a porta pica al timbre: “Viva España, está el señor de la casa?” Les preguntes són delirants i les estratègies per obtenir les respostes correctes encara més. La noia es queixa i Acebes es defensa: “Manipulación? Me va a hablar a mi de manipulación...”

LA PICADA D’ULLET
- El Rei li pregunta a Toni Soler: "qué te han traído los nosotros?" Es refereix als Reis, naturalment ;)

KA FORT
- Pujol, Mas i Duran aïllats a Queralbs pel temporal sʼacaben menjant els braços de Duran per falta de provisions.

POLONEWS
- Ramon Pellicer: "Jordi Hereu estudia traslladar el sue despatx al nou zoo marí. Tindria sentit, perquè les enquestes diuen que està amb lʼaigua al coll".

- Ramon Pellicer: "Ahir va començar la temporada de rebaixes.... i aquest és un dels saldos de lʼany, lʼEstatut!"

LA PREVISIÓ DE LA SETMANA DE TOMÀS MOLINA
- Gotellim, gotellim, ximxim, plogim i aquagym!


Talleu, és bona!