divendres, 14 de novembre del 2008

Perles del Polònia 92 13-11-08

LES PERLES
- Missatge del president Montilla per a Barack Ossama. Disfressat de Conguito li diu li diu: "Lu meu no és de renaixement, és de vici". I acaba amb el lema que se sent de Salses a Guardamar: "Catalanus, catalítiques, cridem junts: sí, podem." [veure foto]



- Carod li vol prendre el lloc a Benach com a president del Parlament. I per què? Que diria la Terribas dʼabans? Perquè en Puigcercós li ha pres a ell el lloc com a candidat a president de la Generalitat. En fi, els pollos de sempre.

- La campanya per el Foment de la Lectura arriba a La Zarzuela: Letizia ha escrit: Retócala otra vez, Sam, Marichalar: El lady Di español, i la infanta Sofia: Teo quema una foto del Rey.

EL PITJOR
- Lʼalcalde Hereu fent una "crida" a les dues ribes de la Mediterrània.

EL MILLOR - LA CANÇÓ [Cadillac solitario de Franquillo i los trogloditas]

Siempre quise ir a guerrear
dictar sentencias y fusilar
cruzar el Ebro con 15 compañías
Pero ya hace tiempo que la he diñado
y venden mi cadillac segunda mano
no sé que aventuras correré sin ti
Fragaaaaaaaa
Ibarneeeeeee

MALAGUANYAT
- El president Montilla a cal Fainé (Feiner, per ell) de la Caixa. Amb uns balls increïbles de Fama i en Castells esperant darrere la porta preocupat per la seva sanvitxera. Comor??

SURREALISTA
- Mas i Pujol mirant el futur en una bola màgica dʼaquelles. El resultat? Pujol de pizzero i Mas de venedor de corbates. Duran, en canvi, és... ministre of course !

KA FORT
- Mooolt bona niiiiiiit! No fan bona cara! Constipadots, escanyadots per la hipoteca? [Seʼns està tornat una mica agreesiu, nor?]

POLONEWS
- Raquel Sans també ha après a dir WashingtAAn.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Nadal al volant de l’autobús alternatiu. Calla, que la guia és la inefable Maleni, que s’adreça al respectable: “En nombre del Ministerio de Fomento y de toda la tripulación le damos la bienvenida a este autobús con destino a Vilanova i la Geltrú. Durante el trayecto les proyectaremos la trilogía del Señor de los Anillos... Si caemos en un esvorang automáticamente se abrirá el compartimento superior... con este rosario para rezar a la virgen. Vámonoh, Joaquing!” Però l’atobús no engega, és clar, i els passatgers han de baixar i empényer amb els crits d’ànim de la Maleni “Bon cop de fal!”. El passatge indignat [a la catalana, ja m’enteneu, o sigui, remugant por lo bajini] “Si fóssim a França, ja hauríem cremat l’autocar”. Ah, i m’ha encantat la brusa de lleopardi de la Maleni.

LA PICADA D’ULLET
- ZP –per fi– a la cimera del G20 agraeix la cadireta, entre dʼaltres, al seu gos Talante. [Ara, el que mʼencanta és en Sarkozy, tan content amb lʼobridor que li han regalat a la Caisse]

LA NOVETAT
- Barack Obama buscant M. Pau Huguet [amb banda sonora de caucus dʼIowa]

- Jaime de Marichalar, estiradot.


Talleu, és bona!