dissabte, 5 d’abril del 2008

Perles del Polònia 69 3-4-08

LES PERLES
- Joan Saura i Martín (amb americana vermella) transformat en un ecocon, neoliberal o jo què sé per defensar el minitransvassamentquenoestransvassament del Segre.

- Perrrrr cert, que el President Montilla parla amb una claredat meridiana de "Captació d'aigua temporal i desmuntable". Llàstima que la caga quan en comptes d'anar-ho a buscar al Segre, se'n va amb un parell d'ampolles buides... a cal Sogre.

- Herrera i Ridao busquen el despatx del grup mixt. Quan el troben és mooooolt petit i hi ha companys que se'ls han adelantat: els plàtans de Canàries, la bandera espanyola de la Rosa Díez. Molt bo quan Ridao enregistra el missatge del contestador intentant fer contents tots els/les membres del Grup ;)

- Silenci? El prota d'avui és Justo Molinero, extraordinari. Pel·li preferida: Taxi Driver: Are you talking to me? Amb falques publicitàries incloses, àdhuc. "Que què és el silenci? Ah, sí, quan s'acaba la publicitat... doncs no ho he sentit mai."

- Un Bono suposadament reformat saluda a "Duran y Lérida" amb el cap d'un toto que pensa posar a la tribuna del Congrés ensorrant el pacte ZP- Duran. ZP confirma les meves sospites respecte de Bono: "Por lo menos en el Congreso no me tocará las pelotas."

- Acebes dirigeix la campanya anti Rajoy amb un gag: Pedro J. rep Espe a la redacció del diari "Ole la Reina de la Derecha Nacional!" Bombazo: la niña de Rajoy paga el Gas Natural fuera del territorio nacional.

EL MILLOR
- Any 2039. Cimera entre els Presidents de la Catalunya del Nord (Puigcercós) i la Catalunya del Sud (Carod). La divisió del país va ser a conseqüència del referèndum del 2014 per la divisió interna del partit que el promovia. Des de llavors, les capitals són, respectivament, Ripoll i Cambrils. Ah, i també es va formar l'estat independent de Llívia sota el mestratge de Carretero. Els règims resultants, naturalment, estan basats en l'exaltació dels respectius líders a lo Vietnam o altres republiques bananeres. La divisió del país és total: fins i tot concursen per separat al Fesrival d'Eurovisió: la Catalunya del Nord envia Sergio Dalma i la del sud Maria del Mar Bonet. Altres drames nacionals: Joan Pera va quedar al nord i Paco Moran al sud. [Sembla que els marcians preferien Pilar Rahola]



EL PITJOR
- Els paletes ja no són el que eren. La crisi immboliària els ha afectat i estan una mica depressius perquè ja no tiren floretes a les noies que passen pel carrer... LLEIG!

LA PICADA D’ULLET
- La pregunta de Carod pel referèndum del 2014 és com aquelles interminables del Cuní.

SOM UNA CLONACIÓ
- M. Pau Huguet. Que bona és la falsa M. Pau!

ARXIU HISTÒRIC
- Mas i Duran amb sengles gorros de dutxa a la ídem que s'han quedat sense aigua a mig ensabonar.

KA FORT
- Carod entrenant-se pel Congrés d'ERC clavant cops a un nino inflable amb la cara de Puigcercós.

EL DIÀLEG DELS PRESIDENTS PUJOL I MARAGALL
JP: Catalans, avui que estem tranquils vull parlar-vos d'un tema que em preocupa: la frivolitat. Catalunya és un país que s'ha deixat endur per la frivolitat!
PM: Campeones, campeones, oe, oe oe. Alucina, vecina: qui ha guanyat el Català de l'Any? El menda! I per què? us preguntareu, com la Terribas. Perquè he estat el millor President de la història de Catalunya o per la cara? No contesteu ara, sinó després de la publicitat.
JP: Català de l'Any: Esteve, Ruscalleda, tu, i el Cuní... allò del rap, m'ho he enregistrat i des de divendres que no veig res més. http://es.youtube.com/watch?v=bliLXFXXPzY. Escolta Pasqual, què li passa al Cuní?
PM: Al Cuní no ho sé, però el que no entenc és què li passa al Queco Novell. No sé com s'hi presta. Sort que després vaig sortir jo, el Català de l'Any.
JP: Això no serveix per res! A mi fa una colla d'anys em fan fer Español del Año. Ja veus un nacionalista català!
PM: Home, això és com si donessin el Nobel de la Pau a Bin Laden.
JP: El que no m'imagino és que al Bin Laden el fessin Català de l'Any.
PM: Quin acudit més dolent. Així no guanyaràs mai el Català de l'Any. [Se'n va] Ui, s'ha enfadat! Catalans, vull dedicar aquest Premi ha tots els que heu confiat en mi, i també als que m'heu traït: oi Montilla? Oi ZP. Toma Català de l'Any! [Torna Pujol] Què portes?
JP: Mira, mira, és la placa de quan em van fer fill predilecte de Planoles. Visca Catalunya!
PM: I visca tots els catalans i les catalanes. Ei, torna a posar el Cuní!

Talleu, és bona!