divendres, 7 de maig del 2010

Perles del Polònia 153 6-5-10

LES PERLES
- Diàleg de sords. Mariano Rajoy, que seeeembla que digui que sí a tot per estalviar-se la bronca del Front Català, ha anat a Palau amb taps a les orelles.



- La visita dels cosins grecs de la Reina a la Zarzuela. Els pobres, com que ho estaven passant tan malament allà, s’instal·len amb els Reis, ballen sirtakis i es carreguen la vaixella d’Isabel II. Que qui pagarà els plats trencats? El cosí Aristòtil diu que truquem a l’Angela Merkel.... Tres mesos més tard la crisi grega ha arribat a Espanya i ara són els reis els que s’han apalancat al palau del rei del Marroc a menjar-se el seu cous-cous.

- El monòleg d’Artur Mas com a resposta a una simple pregunta de Toni Soler: “Vostè és independentista?" La resposta llarguísssssima, plena de frases que comencen per “tot i que...". Molt aclaridor, sí, senyor.


- Boníssimes les negociacions del divorci PSC-PSOE: qui es queda la seu de Nicaragua? I els diputats de Madrid? Els retrets són mutus i constants... un cop massa dur per Carme Chacón. El discurs emotiu de la Ministra sobre els bons moments passats és interromput per Zapatero “Carme, son habas contadas“


- Que bo recuperar a Carme Ruscaleda amb les seves arrecades i davantals impossibles per consolar a Ferran Adrià que ha perdut el títol de Millor cuiner del móng.... i el successor no és altre que un que havia treballat al Bulli... el Mindundi!!

EL MILLOR
- El Dr. Caparrós i l’infermera Carmeta, extraordinaris, com sempre... reclamo secció setmanal!!! Y a taparse que hase frío!

EL PITJOR
- Avui, cap ;)

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- La unitat financera de Renfe, formada per Michaela i Michael (from Rumania) que van demanant pels trens amb lʼacordió preceptiu ˮSinioooor, no tengui dineriiiiiˮ. El de lʼacordió també serveix per omplir les interminables pauses del Conseller Nadal.

LA PICADA D’ULLET
- Sona l’alarma dels mòbils de Montilla i Mas? ui, ja ha passat el dol i s’ha aixecat la veda per criticar Samaranch, és l’hora del Judici Històric –diuen–, però... saps què? ho deixem per un altre dia –diuen.

MALA LLET
- Els membres del TC "torejant-se" l’Estatut a la Maestranza. Narra la corrida el gran Matías Prats (pare). [Això sí que és una campanya antitaurina]. Toregen el Niño de la Caverna i el toro es diu Antipatriótico.



KA FORT
- Dos capellans fent de segurates a la porta de l’Església com si fos una discoteca. I no deixen entrar els nois menors de 18 anys...

Talleu, és bona!

http://www.tv3.cat/videos/2889350