diumenge, 10 de novembre del 2013

Perles del Polònia 295, 7-11-13

[LA FRASE DE LA SETMANA] El conseller Espadaler sobre el cap dels mossos: “Si un dia la persona que li recull la brossa s’equivoca de contenidor la farà fora? noooo. Aquesta persona gestiona la seva merda i mereix la seva confiança” 

[PERLA] Per fi han nascut els pressupostos… diguem que la gestió ha estat lenta… L amare, en Mascu i el pare, en Junqueras. Ara el president se’n va a gestar la pregunta de la consulta… amb la postil·la de Duran “ves que al final no sigui tot un part psiclògic”

[#ZASCA] Diu el president: això de la consulta… “s’està allargant més que la papada d’en Lara”

[DOLENTOT] El supercomputing 1714 peta per no poder assumir tantes variables que han de condicionar LA PREGUNTA. Sort que el president Mas té un pla B. El cargol Pol acabarà triant entre totes les opcions possibles... o no.

[QUE FORT] Un que es vol afiliar al PSC i resulta que l’espera una espècie de Shambala amb “el descens més gran d’Europa”.

[SURREALISTA]
El pobre Miquel ha embogit amb EL PROCÉS. A la nena li diu consulta, s’ha operat el penis perquè li medeixi 17.14 centímetres i… no segueixo.

[EL MEU GAG PREFERIT] Soraya és molt europea, ja ho saben…. normalment [15/11/12] “Eh, tu, europeo”, Rajoy i Montoro intentant “unificar criteris” amb la UE respecte de la possible independència de Catalunya i la seva situació dins Europa.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] La Generalitat per fi paga als farmacèutics… amb un maleta plena de piruletes.

[LA PICADA D’ULLET]
Els economistes destrossats perquè sembla que ara sí que es veuen alguns brots verds i temen quedar-se sense feina. Ara volen que els apadrinem. Sihombre!

[MOLT BO] Molt fan del cor entusiasta de Rajoy que torna del passat quan es pensen que hi ha pastarrufi per tornar a desaparèixer immediatament després… acompanyats del mateix Rajoy, és clar. Pobra Angela.

[LA CANÇÓ] Què voten els Verds? (molt currat. Llàstima que no tenia ni idea de l’existència de la versió original, What de fox says? Dels Ylvis)

[Mas] PP diu no, Esquerra sí
i en Duran em fa patir
Ciutadans diu “nanai”
I la CUP diu “ara o mai”
Al PSC tant li fa
perquè el PSOE fa i desfà.
Però d’un partit, ningú en sap res
Què voten els Verds?
Nyinyinyi nyinyinyi nyirí
Què hi diuen els Verds?
Psè psè psè psè psè psè
Herrera, tu què?
[Herrera] A mi no em miris, a mi no.
[Mas] Què opinen els Verds?
Què volen els Verds?
El secret més ben guardat
misteri no revelat
encara no s’han mullat.
ni el Joan Herrera ni la Camats.
Sembleu els Convergents
de no fa gaire temps.
De quin pal aneu
sobre la independència?
amb qui us hem de comptar?
Pel sí o pel no?
[Herrera] Ara això no toca, ara això no toca
[Mas] Ho sabrem mai?
[Herrera] Cap vot volem perdre
cap no en volem perdre
[Mas] Mulleu-vos, mulleu-vos ja!
[Herrera] Que ho trii una assemblea!