divendres, 23 de juliol del 2010

Perles del Polònia 163 22-7-10

PERLES DEL POLÒNIA
- Montilla i ZP parlen a través d’un intèrpret... (com en aquell gag extraordinari de Montilla i Camps en català-valencià) serà que no parlen el mateix idioma? Al final, és clar, qui se’n cansa primer és l’intèrpret, que diu que ell a la mani del 10-J ho va entendre tot perfectament.

- Mas i Pujol (i Duran) disfrutant de l’última escapada abans d’assumir responsabilitats. Mas trempa de valent ;)

EL MILLOR
- Sentit al Museu de la Independència, on el venerable Sr. Carod fa de guia: “Ara [1992] som pocs i grenyuts, però arribarà un dia que un milió i mig de catalans ompliran d’estelades el passeig de Gràcia! Sí, home, i què més, el Garzón a judici?". I qui porta el xiringuito de souvenirs sobiranistes? En Puigcercós! Amb l’espardenya de Macià, l’urna del referèndum d’Arenys i el Fossar de les Moreres de Playmobil (amb flama incorporada, extraordinari!).... es veu que ara [2020] tothom és independentista, fins i tot els immigrants i els pijos, però hi ha una cosa que no està clara “Si ara tots som independentistes, perquè estem encara a Espanya?"


EL PITJOR
- Quan ¡per fi! Antoni Bassas aconsegeuix la seva entrevista amb Obama es carrega l’original de la declarció d’independència dels EUA i ups! tornen a ser colònia anglesa. Bassas corre a entrevistar la Reina d’Anglaterra: “tranquils, demanaré que us donin un estatut d’autonomia“.

ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any)
- Activitat frenètica a la plaça de Sant Jaume per la rivalitat entre l’Ajuntament i la Generalitat: eeeeel 8!!!! Montilla i Hereu jugant al mocador. Eeeeeeel 5!!! Ara és Saura vs. Mayol

LA FRASE DE LA SETMANA
- “Ha llegado el momento de que la monarquia caiga bien“. No, no es tracta d’un pla de neteja d’imatge, sinó que el rei esperona la reina i el príncep a entrenar-se per no anar tant per terra, que els fa quedar ridículs a les primeres planes dels diaris. Bo. Però llarg.


SURREALISTA
- Rajoy embarassat: “No sé como pudo pasar, yo siempre tomo precauciones“


ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- Cadaqués no és tan bonic com a les postals... Perdoneu, però algú ho havia de dir!
- Les imatges del Tour de França són iguals cada any... Perdoneu, però algú ho havia de dir!

LA NOVETAT
- Fermí Fernández i Eudald Carbonell “Sota terra“ de la plaça de Sant Jaume. I què hi ha? La mariconera de Pau Claris, la gilette de Guifré el Pilós i diuen que fins i tot s’hi pot trobar la dignitat perduda de Catalunya!! Agh, el que surt del forat és el president Montilla, i l’Artur Mas també hi és!

Talleu, és bona!

http://www.tv3.cat/videos/3028190