dissabte, 19 de març del 2016

Perles del Polònia 382, 17-3-16

[PERLA] Molt bo el GPS que et porta els polítics espanyols a la Moncloa…. cap a la dreta, cap a l’esquerra, que si hi ha peatges… ho sap tot!


[DOLENTOT] Antonio Garcia Ferreras #alrojovivo … però és que no he vist mai el programa eh.



[LA CANÇÓ] Miquel Iceta versiona Material girl

[Iceta] A Girona amb Convergència hem fotut un clau
però en canvi a Barcelona em para Colau
Àngel Ros governa “Lérida” fent-s’ho amb Ciutadans
i amb la CUP a Badalona ja som com germans
Sóc socialista, sóc el teu soci ideal
senyors, perquè els principis ja tal
amb els socialistes ja saps que no ve d’un pam
si cal podré pactar amb Donald Trump
El govern de la Moncloa el compartirem
Amb Rivera fins dimecres, després amb Podem
Els dissabtes i els diumenges pacte amb el PP
I els festius entre setmana Bildu i PNB
Sóc socialista, no t’ho faré repetir
si tens un càrrec per oferir
no és oportunisme, se’n diu sentit d’estat
per això sóc el teu soci somiat
[Cor] Els sociates que llestos que són (ad. lib)

[CURS DE PROTOCOL POLÍTIC amb Marc Giró] 

Com crear un nou partit polític?
1. Vigilar amb les sigles
2. Escollir un bon líder: que parli bé, que sigui culte i que parli idiomes [plas plas plas]
3. Revisar l’historial dels membres del partit
4. Triar l’himne del partit (i perquè no Beyoncé? La política és espectacle i Beyoncé no ha perdut cap elecció!)

[SURREALISTA] Unió fa un concurs de creditors, Duran es posa a la venda i qui el vol comprar? El xinès president de l’Espanyol perquè faci de periquito. Tremend.



[MALAGUANYAT] Qui és el més ràpid desenfundant? Un ninja del Japó del segle XIV? Un bàndid de l’oest del segle XIX? O el President Mas exhibint el seu pacte entre JxS i la CUP?



[AVUI FA UN ANY] 26-3-15

[SURREALISTA] DJ Comissioner (David Fernández) punxant el CD de la Camarga…
[DOLENTOT] Últimes novetats al Museu de la Censura d’Aniol Jorquera. El bust pixelat del rei perquè s’assemblava massa a la reina, xD!
[#etfelicitofill] Pablo Iglesias allissonant es 15 diputats andalusos que no saben ni quin programa porten ni on és el Parlament.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Albert Rivera se somet a la cirurgia estètica per esborrar “tot rastre de catalanitat”. Què en queda? Rosa Díez.
[BRILLANT] Quim Masferrer visita Andorra. No sé què m’agarada més, si la paròdia del programa en si, que ja és prou parodicolamentable, o la crítica social andorrana. A la foto, un mexicà i un rus a la cua del banc queixant-se del corralito que només els deixa treure 2.500 € a la setmana.

[#etfelicitofill] Donald Trump vs Hillary Clinton: “No es pot governar un país si has d’estar pendent de posar la rentadora.



[BRILLANT]
Cadena de fugides: Felip no vol que el vegin amb Cristina per allò de #Noos; Cristina no vol que la vegin amb Letizia per allò del #compiyogui; Letizia no vol que la vegin amb el seu sogre que va en un autobús ple de noies; Juan Carol fuig de Sofia; i Sofia, d’una trista fregona. Molt bé tot.


[MOLT CURRAT] Rita i la bossa perduda. Espectacular el moment en què per fer-se amb la bossa de luxe hi posa una ampolla d’orxata i la persegueix una gran bola de merda mentre intenta arribar a la porta del Senat que arrolla Rajoy. Ai Indiana Jones, ja tens substituta!



[HILARANT] La japonesa aquesta que s’ha fet famosa perquè diu que sap posar ordre al món (ehem) ho intenta amb el govern… que un conseller no té competències? Fora! Que un conseller no té pressupost? Fora! I si cal es fa fora també al President que segur que hi ha algú disposat a fer el monòleg per ell!


[KONIEC] Catalans, catalanes… Harrison Ford que hauries d’anar canviant el fuet d’Indiana Jones per les boles de petanca… Visca Catalunya! Però Girona més!

-> programa sencer aquí

dissabte, 12 de març del 2016

Perles del Polònia 381, 10-3-16

[LAST MINUTE] El #CompiYogui també ha entrat a Polònia per l’escaire… si en veurem de coses!



[PERLA] L’estirada d’orelles de Puigdemont a Ballesta…. tot i que també podria ser a la inversa eh, que l’embolic el va generar el President amb l’operació rocambolesca (i no dels germans Roca) de triar el número 19 com a successor… aicalla, que ara és en Mas qui li estira a en Puigdemont! 



[BRILLANT] Molt bona la reconversió de Tomàs Molina en predictor polític! 
- A la Zarzuela estan en alerta pel cicló #CompiYogui
- Al PSOE no s’esperen precipitacions. Ja es va precipitar prou Pedro Sánchez mirant de formar govern
- A Podemos hi ha una tempesta interna que donarà pas a una pluja de merda per part d’alguns mitjans de comunicació
- A la seu del PP estan preocupats per una pertorbació…. en concret pel pertornat de Rajoy
- Albert Rivera diu que pactarà amb uns o altres segons com bufi el vent, però ull que si no ho fa aviat poden arribar pertorbacions del nord d’Europa i provocar una gran depressió
- A Catalunya regna l’anticicló, però això pot canviar si la CUP no aprova els pressupostos

[HILARANT] Angela Merkel decideix intervenir per veure si arregla “el problema d’Espanya” i fa un càsting de candidats: Pedro Sánchez, embogit; Mariano Rajoy, mort; Pablo Iglesias, crescudet; Albert Ballesta, disponible, hahaha.



[LA FRASE DE LA SETMANA] Pablo Iglesias a Angela Merkel: “Pero es que no ves la prensa? La foto de mi beso a Xavi Domènech es más grande que la de los refugiados sirios”

[LA PICADA D’ULLET] Inés Arrimadas fent la pilota descaradament a Miquel Iceta.


[DOLENTOT] Les alcaldesses just wanna have fun


[AVUI FA UN ANY] 19-3-15

[SURREALISTA] Que en Bono (lo cantant, no lo polític) vulgui fer una aportació econòmica al PP com si fos una ONG que és la raó amb què es justificava que no es tributessin les donacions al partit … ja sabeu que les analogies, com les metàfores i els tuits, els carrega el diable.
[LA PICADA D’ULLET] L’alcalde Trias en mode “abuelo cebolleta” irrompent al despatx d’Ada Colau per “fer-hi obres”. “I jo com treballo ara?” “Ah, doncs no sé, ves a fer un cafè o a presentar la teva candidatura a una altra ciutat”
[LA FRASE DE LA SETMANA] “El racisme és com tot, no es pot generalitzar”, gran creació del Topicògraf, l’eina imprescindible del bon tertulià.
[THE TIC-TAC THEORY] [LA IMATGE DE LA SETMANA] “Quiero ser guardia civil”
[QUE BÈSTIA] Els assessors d’ERC visiten el govern per primer cop i, literalment, s’hi pixen. Homeeeeee.

[#etfelicitofill] La Unió Europea, tan diligent i responsable amb els refugiats…. va ser Premi Nobel de la Pau 2012.



[PERLA] Arnaldo Otegi va a veure Karmentxu Forcadell perquè li expliqui com es fa això del Procés™…. i després d’omplir 30 llibretes decideix demanar el reingrés a la presó.



[LA IMATGE DE LA SETMANA]
Les pintades a la porta del wc del Congrés.



[L’ESTÀVEM ESPERANT] Aiiii que en Tardà i en Rufián acabaran malament…. diu Tardà: “quatre insults al twitter no et converteixen en un enfant terrible” però si hi ha un enemic comú com ara Pérez Reverte, totes les armes són benvingudes, les de la retòrica, i les físiques.



[PERLES DEL PRESIDENT] “En el Procés™, com en el cinema, sovint és molt millor el llibre”



[KONIEC] Catalans, catalanes… pobres de Catalunya que no tornarem a parlar de viosaltres fins al ple de l’any que ve… Catalunya visca! Girona més, però!

> programa sencer aquí

diumenge, 6 de març del 2016

Perles del Polònia 380, 3-3-16

[CINEFÍLIA] Pedro Gump Sanchéz: “Las críticas a Ciudadanos son como una caja de bombones, nunca sabes cuando te las tendrás que comer” “Puede que no sea muy listo, pero sí sé que es sentido de estado”. Molt bèstia el final en què el follet del federalisme ha estat enterrat viu en plan Buried pel  Sánchez i intenta parlar amb la seva única esperança, Miquel Iceta, haha.





[LA PICADA D’ULLET] Dos agents del CNI irrompen a la Sala Tàpies per esbroncar el govern que no fot res “Nos habían prometido 18 meses de locuras”…. I el President es defensa “Nosaltres som així, tranquil·lots. Això de la independència, ja arribarà. Poc que hi ha pressa!”. Tot el govern es toca la pera? No! El Conseller Junqueras arenga els funcionaris “Hisenda, hisenda, hisenda pròpia”



[LA FRASE DE LA SETMANA]
Conseller Comín: “Creieu-me, poca gent té més por que jo de ser atesa en un hospital”

[LA NOVETAT]
Arnaldo Otegi, alliberat i ocupat.



[DOLENTOT] Pixapins desvetllats per les campanes rurals.



[AVUI FA UN ANY] 12-3-15

[L’ESTÀVEM ESPERANT] El retorno de Espe.
[SURREALISTA] Duran i Rosa Díez intentant advertir Albert Rivera que la fama, a Madrid, és efímera.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] El President Mas intentant, infructuosament, treure Pujol de la seva vida…
[PERLA] … raó per la qual ha de recórrer a una empresa de Despujolització que detecta els nivells de contaminació amb graus “diuen”.
[QUE TRIST] El President Mas assessorant-se per crear una nova Banca Catalana (perdó). Primer va a veure a Fainé&Fainé, banquers: “Ei, Isidre, parlem?” Però en surt amb caramels, com tots. Tampoc amb Oliu té massa sort, el troba… distant. I a Catalunya Caixa? Tots desfilant cap als jutjats. Pffff.
[DOLENTOT] JoanCar el barcelonista. De tant campetxano.

[POLÍTICAMENT INCORRECTE] Donald Trump: Si no hi ha immigrants robant, els polítics tampoc robaran, perquè si ho fan és per defensar el seu dret a robar primer, perquè són d’aquí.



[DIDÀCTIC] Guia per entendre les eleccions americanes del 8 de novembre: Si Barack Obama va ser el primer president negre, Donald Trump podria ser el primer president taronja. (Però a casa som més de Hillary eh ;) #equitat8m



[QUE TRIST] Pobre Quico, ell que esperava que el seu estimat Mas tornés a convocar a tots els alcaldes per acompanyar-lo al judici i es troba amb uns figurants de pega.



[LA CANÇÓ] Molt fan del nou hit “Mariano lo ha vuelto a hacer”



[LA IMATGE DE LA SETMANA] El Govern assessorat per en Yoda sobre el canvi de nom de la Conselleria d’Exteriors i ja tal.



[KONIEC] Catalans, catalanes… Pedro Sánchez que potser també hauràs d’acabar fent un pas al costat… Catalunya visca! Girona més, però!

[Statler Duran i Waldorf Mas]
Duran: “Escolta, fa temps que els d’Unió no sortim, oi?” “Oi tant, i al Polònia tampoc”



-> Programa sencer aquí.