diumenge, 22 de maig de 2016

Perles del Polònia 389, 19-5-16

[ALAMBICAT] El gag de les estelades. Esperable i merescut, però alambicat.


[LA PICADA D’ULLET] La primera ronda de la negociació de pressupostos CDC-ERC té el format d’un partit de tennis amb un àrbitre curiós, és la CUP en realitat qui controla la pilota.[QUE FORT] Les dificultats de Mariano Rajoy per trobar candidats “nets” per les llistes….[LA FRASE DE LA SETMANA]
Ada Colau a Jaume Collboni: “Quan vulguem parlar amb tu et farem un escrache, així netegem una mica les nostres consciències”[LA CANÇÓ] Donald Trump retratat davant un míssil, el seu programa electroral: “Implacable, val molts calés i és fàl·lic”, una autèntica Sex Bomb, vaja.

[Trump] Tot i que sóc taronja
i tinc un gat al cap
sóc el Leo Messi
dels republicans
I com Luther King
I have a dream
fer un país sense immigrants.
[Obama] Vàreu fer un negre president
va ser un orgull per la nació
[Trump] Però ara escolta nigga!
deixa el govern
I torna a recollir cotó
[Cheerleaders] És Trump, és Trump
És Donald Trump
[Trump] Defensaré la pàtria
molt millor que Superman
[Cheerleaders] És Trump, és Trump
És Donald Trump
[Trump] El nou heroi americà
[Hilary] No t’omplis la boca
primer m’has de guanyar
[Trump] No! si tu governes
ens haurem d’endeutar
Posar cuina al Pentàgon
sortiria molt car
no es pot manar
i rentar plats
Parlant de política exterior
la diplomàcia és una opció
però si no s’arregla
dialogant
a veure qui la té més gran.
[Cheerleaders] És Trump, és Trump
És Donald Trump
[Trump] Seré el vostre xèrif
des de Cuba a l’Afganistan
[Cheerleaders] És Trump, és Trump
És Donald Trump
[Trump] Jo tot ho arreglo disparant.
Cheerleaders] És Trump, és Trump
És Donald Trump
[Trump] El Jesucrist dels ianquis
sóc el Gandhi dels magnats
Cheerleaders] És Trump, és Trump
És l’oncle Trump
[Trump] i sóc millor que l’oncle Sam!

[AVUI FA UN ANY] 14-5-15

[QUE CRUEL] Ada Colau i Pablo Iglesias fent un buit escandalós a Herrera i, per extensió, a tot Iniciativa…. #zasca final també per Colau i les seves “propostes constructives”.
[L’ESTÀVEM ESPERANT] El majordom Albiol fa la prova del cotó? No! La del passaport… i si queda brutícia fa servir la fórmula infalible Don Albiol, amb bilis, populisme i un punt de xenofòbia. El passaport no enganya!
[BRILLANT] Els nostres polítics se sotmeten al how-old.net. Pobre President 150 “pels disgustos que m’ha donat el Procés™” (tot i que Homs n’hi posi 20), Oriol Junqueras 3 “jopeeee”, Rosa Díez ¿?, Duran 23 “conservo l’energia d’un xaval”, Rivera 87 jove “pero con un discurso de toda la vida”, i Rajoy ja cadàver!
[SURREALISTA] El diable Fraga (quines alegries no hagués donat més Fraga al Polònia!) tempta Aznar amb un sobre però aquest no cau, ell és molt més de l’abdominaizer.
[MOLT BO] Un enquestador en plan Dia de fúria esbroncant els enquestats: “Porto molts anys en aquest ofici i mai no m’havia trobat amb uns electors amb un cacao mental tan gran… per favor!!!” i com a col·lofó “L’enquesta ja està escrita, l’ha fet el director del diari… no voldrà alterar els resultats amb la seva insignificant opinió, oi?”

[LA NOVETAT] Meritxell Batet, la nova companya de classe.[MOLT CURRAT] El NO-DO es fa ressò del “maléfico acuerdo” entre Iglesias i Garzón i insta a Rajoy, Sánchez i Rivera a pactar i que “devuelvan a esos villanos malandrines a Venezuela mentre la “pérfida cupera” ensenya la tribu amb qui viu.[QUE TRIST] El fantasma de Joan Herrera advertint Garzón que aquest pacte amb Podem també va acabar amb ell.[ENGINYÓS] El superdissabte de Convergència, de rebaixes i per fer neteja de trastos vells i amb joc de les cadires inclòs. Diversió per a tota la família.[LA IMATGE DE LA SETMANA] Els grecs, esperant-nos a la platja d’Ítaca des del 27 de setembre. (Boníssim l’apunt de Romeva fent un gest com d’arribar el primer però no “només volia arribar a la boia i m’he passat”)[KONIEC] Catalans, catalanes… Ada Colau que si diumenge no anem al partit podem quedar a casa meva per mirar el partit… Visca Catalunya! Però Girona més!

> Podeu veure el programa sencer aquí.