dissabte, 12 de març del 2016

Perles del Polònia 381, 10-3-16

[LAST MINUTE] El #CompiYogui també ha entrat a Polònia per l’escaire… si en veurem de coses!



[PERLA] L’estirada d’orelles de Puigdemont a Ballesta…. tot i que també podria ser a la inversa eh, que l’embolic el va generar el President amb l’operació rocambolesca (i no dels germans Roca) de triar el número 19 com a successor… aicalla, que ara és en Mas qui li estira a en Puigdemont! 



[BRILLANT] Molt bona la reconversió de Tomàs Molina en predictor polític! 
- A la Zarzuela estan en alerta pel cicló #CompiYogui
- Al PSOE no s’esperen precipitacions. Ja es va precipitar prou Pedro Sánchez mirant de formar govern
- A Podemos hi ha una tempesta interna que donarà pas a una pluja de merda per part d’alguns mitjans de comunicació
- A la seu del PP estan preocupats per una pertorbació…. en concret pel pertornat de Rajoy
- Albert Rivera diu que pactarà amb uns o altres segons com bufi el vent, però ull que si no ho fa aviat poden arribar pertorbacions del nord d’Europa i provocar una gran depressió
- A Catalunya regna l’anticicló, però això pot canviar si la CUP no aprova els pressupostos

[HILARANT] Angela Merkel decideix intervenir per veure si arregla “el problema d’Espanya” i fa un càsting de candidats: Pedro Sánchez, embogit; Mariano Rajoy, mort; Pablo Iglesias, crescudet; Albert Ballesta, disponible, hahaha.



[LA FRASE DE LA SETMANA] Pablo Iglesias a Angela Merkel: “Pero es que no ves la prensa? La foto de mi beso a Xavi Domènech es más grande que la de los refugiados sirios”

[LA PICADA D’ULLET] Inés Arrimadas fent la pilota descaradament a Miquel Iceta.


[DOLENTOT] Les alcaldesses just wanna have fun


[AVUI FA UN ANY] 19-3-15

[SURREALISTA] Que en Bono (lo cantant, no lo polític) vulgui fer una aportació econòmica al PP com si fos una ONG que és la raó amb què es justificava que no es tributessin les donacions al partit … ja sabeu que les analogies, com les metàfores i els tuits, els carrega el diable.
[LA PICADA D’ULLET] L’alcalde Trias en mode “abuelo cebolleta” irrompent al despatx d’Ada Colau per “fer-hi obres”. “I jo com treballo ara?” “Ah, doncs no sé, ves a fer un cafè o a presentar la teva candidatura a una altra ciutat”
[LA FRASE DE LA SETMANA] “El racisme és com tot, no es pot generalitzar”, gran creació del Topicògraf, l’eina imprescindible del bon tertulià.
[THE TIC-TAC THEORY] [LA IMATGE DE LA SETMANA] “Quiero ser guardia civil”
[QUE BÈSTIA] Els assessors d’ERC visiten el govern per primer cop i, literalment, s’hi pixen. Homeeeeee.

[#etfelicitofill] La Unió Europea, tan diligent i responsable amb els refugiats…. va ser Premi Nobel de la Pau 2012.



[PERLA] Arnaldo Otegi va a veure Karmentxu Forcadell perquè li expliqui com es fa això del Procés™…. i després d’omplir 30 llibretes decideix demanar el reingrés a la presó.



[LA IMATGE DE LA SETMANA]
Les pintades a la porta del wc del Congrés.



[L’ESTÀVEM ESPERANT] Aiiii que en Tardà i en Rufián acabaran malament…. diu Tardà: “quatre insults al twitter no et converteixen en un enfant terrible” però si hi ha un enemic comú com ara Pérez Reverte, totes les armes són benvingudes, les de la retòrica, i les físiques.



[PERLES DEL PRESIDENT] “En el Procés™, com en el cinema, sovint és molt millor el llibre”



[KONIEC] Catalans, catalanes… pobres de Catalunya que no tornarem a parlar de viosaltres fins al ple de l’any que ve… Catalunya visca! Girona més, però!

> programa sencer aquí