dissabte, 27 de febrer de 2016

Perles del Polònia 379, 23-2-16

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Pobre alcaldessa, li ha explotat la vaga del metro a la cara.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] El gag dels Picapedra. Des que ens vam adonar que Pedro i Pablo intentaven negociar, el gag estava al caure. I amb sintonia i tot:

[LA CANÇÓ]
Izquierda! Son la izquierda!
y en España quieren gobernar
pero es más probable
que Rajoy aprenda catalán
Pablo pide el dret a decidir
Pedro le dice que por aquí!
Falta una semana
y el pacto de gobierno
será eterno

[QUE TRIST]
Duran i Lleida intentant refer la seva vida com a advocat, no troba un cas que el satisfaci, fins que en troba un que li recorda poderosament la seva pròpia història de separació… i resulta que torna a ser Artur Mas prenent-li el “pèl”[SURREALISTA] L’acampada de Rita Barberà, Rajoy i Camps: “no, no, no nos moverán” del Senat… quina por![LA FRASE DE LA SETMANA] Rita Barberà: “Dues coses sé detectar: quan una persona no confia en mi, i quan un bolso és d’imitació”

[AVUI FA UN ANY]
5-3-15

[ZASCA] President: “Així que ara entrarem a la reunió i farem… ai coi, com se diu allò de…. quan fas lleis i fas coses?” Ortega: “Governar?” Això si troben la Sala del Govern, és clar…
[QUE BÈSTIA] El Gran Herrera, l’home més ràpid del món en canviar-se de vestit: el del pacte amb Convergència, el de l’11 de setembre… el del 12 de setembre… el de la indefinició… el de pidolar a Podem… i, finalment, el de quedar-se en pilotes…. i el de desaparèixer.
[BRILLANT] La conversa entre els germans Pujol: lamborghinis, bugies, ITV. Impossible resumir. Filigrana pura.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Soraya i Mariano al ritmo del caloret faller. Gràcies Rita. Gràcies Lagarto.

[LA PICADA D’ULLET] Bona idea això de socialitzar la pràctica d’ofendre’s i abandonar el terreny de joc. Es veu que al final gairebé tot l’arc parlamentari n’ha fet experiència.[QUE BÈSTIA] Ni de broma em fa gràcia l’ús de les pistoles aquestes de descàrregues, tu.[LA NOVETAT] Toni Clapés, el català emprenyat. (Ara, una mica forçat introduir el president Mas tant sí com no, eh)[HILARANT] El gag del conseller Romeva emulant el gag de Mr Bean saludant la reina d’Anglaterra. (De l’spin off de Rússia i de Corea del Nord, millor no parlar-ne, el primer és massa bo)[KONIEC] Catalans, catalanes… Cristina Cifuentes que el Mobile se mira pero no se toca… Visca Catalunya! Però Girona més!

> el programa sencer aquí