diumenge, 17 de gener del 2016

Perles del Polònia 373, 16-1-16

S'ha fet esperar aquest capítol de Polònia.... 23 dies! I quins 23 dies....

[QUE FORT] Tants dies llegint coses sobre com va anar la negociació in extremis de la investidura i no és fins avui que ens assebentem que tot va ser un error del president mas que en realitat es pensava que estava trucant a Felip PUIG!!

 

[LA NOVETAT] I quina una! Carles Puigdemont i Queco Novell, Molt Honorables Presidents de la Generalitat. Molt fan de les noves metàfores pastisseres!



[LA FRASE DE LA SETMANA] President Mas: “Presidir la Generalitat no té gaire secret, bàsicament has de pagar les farmàcies i podar el Pati dels Tarongers”

[EXCLUSIVA] Al bar del Parlament, l’oposició s’adequa a les circumstàncies…



[LA IMATGE DE LA SETMANA] No podia ser altra que la del trofeu d’Anna Gabriel, el cap del President Mas. Les frases del guió també són seves… que si la paperea de la història, que si 1 israelià per 10 palestins… realment la política d’aquests dies ha estat més polaca que mai. [Voto perquè el President Mas del Trofeu es quedi tota la temporada. Ai no, que Bruno Oro també ha fet un pas al costat]


[LA PICADA D’ULLET] Antonio Baños entrant a deshora a una reunió de la CUP: “Perdó, és que controlo fatal els tempos”



[AVUI FA UN ANY] 22-1-15

[LA PICADA D’ULLET] Que bo les Catalines vigilant amb un intercomunicador el nen Artur i el nen Oriol que es tornen a barallar per un sí o per un no.
[QUE FORT] El Barkami de Luis Bárcenas per trobar els 200 milions de no-res que, naturalment, va trobar de seguida per sortir de la presó.
[SURREALISTA] El rei Joan Carles accepta la demanada de paternitat d’una noia belga…. a canvi de Cristina. Una filla neta de càrregues judicials en comptes de l’altra.
[L’ESTÀVEM ESPERANT] Mas està en estat… propi. Es va quedar embarassat l’altre dia en un “aquí et pill aquí et mat” i d’aquí a 9 mesos tindrà eleccions. Duran encara no sé si fa de mama, de millor amiga, de marit despetxat…
[MOLT CURRAT] Premi Pilotes d’Or 2015. Tres candidats molt disputats: Mariano Rajoy per esperar que les coses es resolguin soles, Duran i Lleida per portar sempre la contrària i Pablo Iglesias per “donde dije digo digo Diego” hahaaa. El guanyador és Rajoy i aquest és el discurs d’agraïment: “Quiero dar las gracias a todos los que han controbuido a este premio: la crisis, el ébola, Bárcenas y todos los corruptos del PP. También al proceso catlán, al Pequeño Nicolás, a Gallardón…. han sido muchos años esforzándome en no hacer nada” Realment se’l mereixia.

[SURREALISTA] Mas, Puigdemont i Forcadell anant a veure el rei joan carle sper queixar-se que el rei Felip no ha volgut rebre la Presidenta Forcadell….



[PERLA] Brindis creuats…. Soraya i Pedro Sánchez per la defenestració de Rajoy, i Rajoy i Susana Díaz per la defenestració de Sánchez.



[QUE CRUEL] El conseller Mas-Colell lliura la “cartera” d’Economia al Conseller Junqueras amb un consell gratis “Si busques entre els coixins del sofà potser trobes alguna moneda, jo sempre la dono a Cultura”


[L’ESTÀVEM ESPERANT] Duran i Lleida donant de menjar als coloms: “La vida fora d’un cinc estrelles és dura”



[DIDÀCTIC] President Mas: “Volia dur la nau cap a Ítaca i en canvi la tripulació m’ha llençat per la borda”

[L’ÚLTIM MONÒLEG DEL PRESIDENT MAS] "No m’agradaria acabar sense agrair-me els serveis prestats". #Brunoalcostat #GràciesBruno



[KONIEC] Catalans, catalanes, Moisès que com tu tampoc no podré acabar de dur el meu poble cap a la Terra Promesa… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

> Podeu veure el programa sencer aquí.