divendres, 27 de febrer del 2015

Perles del Polònia 342, 26-2-15

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Rita Barberà, el #caloret del hihihaha.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] El #diuendiuendiuen que es transforma en anglès en

[LA CANÇÓ] Tell her
[Pujol] Què faig jo davant dels babaus
donant explicacions
Ja veus tu si cal tant sarau
per 10 o 20 milions
Tot ho he fet pel país
us ho aclariré
enriquint set fills
apujo el PIB
Diuen que m’enduc la pasta a Andorra
diuen que els Pujol vivim de gorra
Diuen, diuen, diuen… ja s’ho faran!
[Júnior] No entenc tot aquest guirigall
ho dic sincerament
si us vau riure del Maragall
per allò del 3 per cent
[Fernández] Els temps són diferents
ara al Parlament
fem preguntes punyents
[Anònim] “Vostè és bo o és dolent?”
[Pujol] Diuen que no vaig cobrar l’herència
i sóc un nyap contra la independència
Diuen, diuen, diuen… ja s’ho faran!
[off Ferrusola] Anem amb una mà al davant i una al darrere
[Pujol] Calla Marta!
[Júnior] Jo tinc una onegè
que recull del carrer
els ferraris
dels amics
Com que sóc ric però legal
també us faré un regal
La Camarga Greatest Hits
[Tots] Diuen que m’enduc la pasta a Andorra
diuen que els Pujol vivim de gorra
Diuen, diuen, diuen… ja s’ho faran!
[Fernàndez] Diuen que els altres fem angúnia
diuen que els fa pena Catalunya
Diuen, diuen, diuen… ja pringaran!
[Júnior] Quin final més caca

[MOLT BO] El Birdman d’Aznar “sí que es un pájaro, sí”.



[LA PICADA D’ULLET] La “Happy Box Tertulian Experience” que et porta el bolo dels tertulians a casa, amb Rahola i Niño Becerra, xD.



[DOLENTOT] “Mastreator” el gos del ministre Fernández Díaz que busca merda en l’expedient d’Artur Mas.



[AVUI FA 1 ANY]

[PERLA] Molt a la desesperada l’estratègia d’Homs i Mas per aconseguir pactar alguna cosa… fer veure que està a l’últim sospir perquè Junqueras o Rajoy s’estovin, on s’és vist?
[DOLENTOT] Miquel Calçada viatja aquesta setmana a… Madrid. Visites de rigor: Duran, massa ocupat amb la dutxa i el xampany al Palace, el diputat “anònim” Joan Tardà, l’Albert “aspirant” Rivera… #afersexteriors
[MOLT CURRAT] “Qui es vol casar amb el meu milionari?” El mestre de cerimònies és Joan Rosell “aquí no estem gaire per contractes indefinits” i la núvia és una monada, una bombolla de Freixenet, festejada per Artur Mas “M’agrada privatitzar els diumenges a la tarda”, Mariano Rajoy “soy un hombre como los de antes” i Pere Navarro “busco algú amb qui compartir el federalisme”… i el guanyador el tria Rosell “Marianooooo” perquè la núvia és “el típic empresari català, que no es vol casar amb ningú”.
[MOLT BO] “Tot això, fill meu, eren barris socialistes”, Montilla a Navarro, hahaa. “Es podia anar de Rubí a Gavà i de Gavà a Montcada saltant per les espatlles socialistes sense tocar el terra.”
[SOM UNA CLONACIÓ] Gran Pere Gimferrer vs. Pere Gimferrer recomanant a Rajoy que rellegeixi el pròleg al catàleg de l’exposició Gauche Divine que ell mateix va escriure l’any 2000 com a Ministre de Cultura.

[BRILLANT] Albert Rivera i Pablo Iglesias, armats fins a les dents d’automicròfons, queden per veure plegats el debat de l’estat de la nacioó. “A eso me refiero cuando hablo de casta, se ve que sólo invitan a diputados electos”. “Oye, qué paltó más raro… no hay presentador! Dónde está Inda?”



[LES CATALINES] Les Catalines in PP style van al Constitucional a veure si amb una nova denúncia contra el president revifen el Procés™



[SURREALISTA] Les mesures de Rajoy per aconseguir els 3 milions de llocs de treball que es va treure de la màniga l’altre dia… 



[PERLA] El President fent-se passar pel seu porter quan li truca en Júnior, en homenatge a Núñex. Boníssim.


[EL CAMEO] El gran Ovidi Montllor es cola al Polònia perquè David Fernández ha regravat el CD de La Camarga amb el que s’ha descarregat de l’emule per desesperació del President.



[KONIEC] Catalans, catalanes, Celia Villalobos que quan parla Rajoy jo també jugo al Candy Crash… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo

divendres, 20 de febrer del 2015

Perles del Polònia 341, 19-2-2015

[LA IMATGE DE LA SETMANA] “Les 50 ombres del Procés™”. L’últim acudit per veure si aquests dos que tenen una relació, diguem-ne, difícil, l’Oriol i l’Artur, recapten els diners que en Mascu necessita.



[MOLT BO] Rajoy i Montoro se’n van de compres per fer-se passar la depressió postenquesta. Les últimes novetats en dossiers d’hisenda: Willy Toledo, Monedero, Pujol… gran escena à la Pretty Woman!



[DOLENTOT] El follet del federalisme ha trobat una nova família a ca ICV.



[THE TIC-TAC THEORY] Tremenda imitació dels tres tenors de la demagògia, sí senyor!



[AVUI FA 1 ANY]

[MOLT BO]Carteristes, prostitutes (treballadores de l’amor tarifat) i coloms, els tres sectors més afectats per la celebració del MWCongress dels trons. Extraordinari l’alcalde amenaçant els carteristes amb retirar-los la subvenció per la traducció al català del seu web.
[LA FRASE DE LA SETMANA] Alcalde Trias: “Innovació i puteria, marca Barcelona”
[EL CAMEO] Matthew Tree, professor d’anglès de Rajoy i companyia… Ara entenc perquè es recomana no memoritzar sinó mirar d’entendre el que diu el profe, hahaa.
[QUE FORT] Patxiyó o el desarmament etarra: una motxilla amb un tirador, una tovallola mullada i una ppppiiiiisttttoooola. El kit complet va amb verificador i ministre de l’interior incorporat.
[PERLA] “Vaig a buscar el Pinki, que estic de servei”… Mas hi posa les begudes i Homs els cupcakes (o “magdalenes horteres”) per celebrar que avui tenim visita, l’Oriol Pujol o els retorn dels putilles! Però de pilotes que vulguin passar la ITS (Inspecció Tècnica de Successors) només n’hi pot haver un, i aquest és, per mèrits propis, l’Homs “Artur, et mous per la Generalitat com una gasela” així que s’ha acabat la festa i l’Oriol cap a casa a jugar al Candy Crash.
[LA CANÇÓ] Millet [Fumando espero]
[Millet] Robar és un paler,
genial, sensual
A casa espero,
i porto quatre anys fent-ho.
Tinc un judici
per un petit caprici.
Per quatre duros
em volen fotre un puro.
Són 30 milions d’euros
el just per ‘nar tirant.
[Advocat] Ha d’anar a declarar
[Millet] Quin pal que em fa!
Per què no espera
que acabi La Riera?
[Advocat] Però no l’estressa
poder acabar entre reixes
[Millet] Que no t’adones
que hi ha certes persones
que és del tot impossible
que anem a la presó?

[BRILLANT] El tàndem de CiU, des de 1978, en totes les pantalles catalanes. Primer Pujol i Duran i Lleida… després Mas i Duran i Lleida. Gran anàlisi política amb les metàfores de la Puta i la Ramoneta estirant del carro, l’estelada que s’enreda a les rodes… 



[LA FRASE DE LA SETMANA] “Convergència i Unió, els Tom i Jerry de la política. Per molt que es peguin, sempre continuen junts”.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] Albert Rivera a Andalusia: “aquests andalusos no m’entenen, això és que TV3 els ha menjat el cervell” #fentamics



[BUCLE] ASC i el seu “el senyor Mas és un irresponsable” #notafot

[ZASCA] Super Seny, el superheroi a mig camí entre Josmar i el Capità Enciam. Els catalans som taaaaan agoserats que quan estem indignats fem justícia…. a cop de tuits!!! Pam!



[KONIEC] Catalans, catalanes, Varoufakis que sembla que la Merkel al final et farà un grec… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo


dissabte, 14 de febrer del 2015

Perles del Polònia 340, 12-2-15

[MOLT BO] Mas i Homs nerviosos a la porta del despatx de David Fernández esperant que aquest pengi les opos. Mas en el fons està tranquil, s’havia preparat molt el temari, però mai no se sap si el profe et té mania, per això, ai, ai, surten les notes…. aprovat!

[LAST MINUTE] Duran tancat al seu despatx, emprenyat per allò de la votació del Congrés. Mas fingint que el vol convèncer perquè surti mentre fa que li barrin la porta. Un clàssic.



[QUE BÈSTIA] Incendi al PSOE per una destitució mal apagada. Pedro Sánchez en surt socarrimat, i la cosa empitjora amb les bomberes piròmanes xD.



[SURREALISTA] Montoro intentant ensenyar a Rajoy a negociar per si es compleixen els pronòstics del CIS i perden la majoria absoluta. Siejque…



[BRILLANT] Curs de tertulià a distància pels mestres Jaume Barberà, Pilar Rahola i Niño Becerra. Imperdible la lliçó 15 sobre les rèpliques… que no hi pillin els spindoctors o lleparem molt fort als propers debats electorals. Cas pràctic. Em quedo amb aquesta: “El món del llibre està vivint canvis profunds i el sector ja no tornarà a ser com abans”



[AVUI FA 1 ANY]

[L’ESTÀVEM ESPERANT] El rei esperant amb els braços oberts a la seva fil…. oh wait! La declaració ha anar segons el previst. Mentre li “declarava” el seu amor també “declarava” que tot el mort era per ell. Et felicito filla. Final cruel amb la infanta Helena fent de cover de sa germana “vengo yo a hacerme la tonta y a cambio ella me regala calendarios de La Caixa”
[MOLT BO] El defensor del sobiranista presenta… la versió APM de les decles de Francesc Homs a la COPE… i diria que així s’entenen molt millor.
[LA PICADA D’ULLET] Gran Rajoy… després d’intentar de mil maneres dir NO a la consulta… recorre a un clàssic, el Trolorooooo.
[DOLENTOT] Continua la deriva infantil amb Marta Rovira i Oriol Junqueras completant el seu àlbum de cromos dels mandataris catalans. Sembla que el “cromo” de Carod no va gaire buscat.
[LA CANÇÓ] CUP, el musical [basat en Cuando tu vas, de Chenoa]
[David Fernández] Va presumint que no hi ha marxa enrere,
però necessita anar a Madrid a demanar permís
Nosaltres som molt més d’anar a la brava
Però l’assemblea és punyetera i vol un cert matís.
Hi ha mil maneres de marcar distàncies
busco al Fabra adjectius que sonin diferent
“abstenció incrèdula” i també un “sí, crític”
un “no, teòric”, un “psè, estèril”
un “collons” no ho sé.
Puc fer de puta o de Ramoneta
Fer-me la foto amb un somriure obert
Però quan arriba l’hora promesa
vaig i us deixo amb el cul descobert
Quan votes sí, jo voto abstenció
Si votes no, demano una altra votació
Sóc en David l’escalfavots
Tu no podràs, canviar el meu estil
Antisistema, indepe i gens servil
Però tot això ja ho sabíeu
quan em vau venir a buscar.

[EL GAG PROTESTA] L’atracador que ha d’assaltar un banc perquè li concedeixin un crèdit de 15.000 € al 20% a 10 anys. I la moda s’estén, altres ciutadans armats assalten bancs perquè els tornin els calers de les preferents.



[DOLENTOT] Pobre President. El tenim del tot desconcertat. Es troba el president Pujol i no sap si ignorar-lo, agredir-lo o abraçar-li, així que al final es decideix per de tot una mica.



[EPIDÈMIA] Iglesias, Errejón, Monedero… la casta que diu que pot ha envaït el Polònia i no es poden posar d’acord ni en triar el menú del sopar.



[LA PICADA D’ULLET] Iceta arengant les tropes (que queden) per preparar-les per un gran canvi. Sí! Fem-ho! Movem el pot dels llapis 5 cm!



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Gran cameo de la "B" dels #premisciutatbcn, en concret, la que no es van endur els de #ciutatmorta



[KONIEC] Catalans, catalanes, família Botín que té un banc propi però porta els diners a Suïssa… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo

dissabte, 7 de febrer del 2015

Perles del Polònia 339, 5-2-2015

[MOLT BO] Planaco de dissabte a la nit a casa de David Fernández “Les millors frases d’Ovidi Montllor”. Això sí, sempre que no t’interrompin el President i Quico Homs a veure si t’intercepten les preguntes per dilluns per la comissió del cas Pujol.



[SURREALISTA] Duran desesperat buscant el famós per anar a la llista d’Unió… total, que al final sembla que ni ell hi entra, a la seva pròpia llista.

[EL CAMEO] Teresa Gimpera, Jordi Évole i Òscar Dalmau, candidats a famós d’Unió. 


[LA NOVETAT] Santiago Vidal, primer màrtir de la Constitució catalana.



[LA FRASE DE LA SETMANA] “Catalunya serà tieta o no serà”. Article núm. 1 de la nova Constitució catalana segons les Catalines, l’autèntica, que de vedettes del Procés diuen que només n’hi poden haver tres.



[LA IMATGE DE LA SETMANA] El dinar assembleari de Guanyem Barcelona.



[AVUI FA 1 ANY]

[MOLT BO] El President Mas abandonat en una benzinera per Oriol Junqueras truca al conseller Homs (sóc tan fan d’aquest home!) perquè vagi a rescatar-lo “em faig creus que hi hagi cobertura, això és l’àrea metropolitana!”
[#conversesPolònia] entre imputats… Infanta Cristina vs. Oriol Pujol, diu que tots dos van actuar “per amor”; Jordi Cañas vs. … oh wait! encara no!; Manel Prat vs. Mosso d’Esquadra, inquietants; Fèlix Millet vs. Fèlix Millet, barruts “ens morirem i ho haurem vist quasi tot menys la presó”
[#ZASCA] Rajoy i Gallardón decideixen fer una “consulta” a les dones sobre la llei de l’avortament, intenten “documentar-se” amb bibliografia especialitzada (el Lecturas #respect) i finalment arriben a l’expert definitiu “al menos este lleva faldas”
[LA PICADA D’ULLET] Oriol Junqueras i Joan Herrera festejant la Marina Geli… gran frase pel·liculera “voleu deixar de parlar de mi com si jo no hi fos?” fins que, que cabrooooons, corren a buscar la Rocío Martínez-Sempere deixant la pobre Marina amb la seva tarrina de gelat de xocolata gegant. Nora Ephron mode on.
[LA CANÇÓ] Hi ha molta gent “Happy” amb la marxa de Pedro J…
[Rajoy] Estoy tranquilo, ya me lo he cargao
Y un SMS al móvil le he mandao
No más portadas desde la prisión
¿Bárcenas, y ahora qué?
Pierdes tu bastión
Y yo estoy happy…
[Mas] Prou de quartos inventats
en paradisos fiscals
Per això estic happy….
[Rubalcaba] Él sacó el caso faisán
y también lo de los GAL
Así que happy!!!
[Infanta Cristina] Basta ya de publicar
tantos mails del caso Noos
Me hace muy happy!!!
[etarres] El 11-M fueron otros
Venga, tío, olvídanos
[Rajoy] Por fin tranquilo, ya no hay que sufrir
por si El Mundo me deja a parir
Los del ala dura ahora lloraréis
¡Toma, Aznar, me lo peté!
Esta es in your face
Y yo estoy happy!!!!
[Mas] No més nanos perseguits
i altres troles sobre la immersió
Per això estic happy!!!
[Oriol Pujol] S’ha acabat l’assetjament
a qui duu el cognom Pujol
Per això estic happy!!!
[Cospedal] No podrás decir jamás
que pillé sobres a cholón
Ahora estoy happy!!!!
[Pedro J] Pero yo me cobraré
una pasta de indemnización

[LA PICADA D’ULLET] El President Mas demanant-li al President Montilla “si els d’Esquerra són de fiar”. L’home no pot parar de riure!



[LA CANÇÓ] Rivera i Cañas desesperats. La quota de pantalla ja és tota per Pablo Iglesias…. Rivera és el nou Salieri! Música de Rèquiem!
[Iglesias] No me veréis
abrazarme
ni a Rajoy ni a Artur Mas
ni a Rajoy ni a Artur Mas
no me veréis abrazrme!
Castaaaa Castaaaa
Casta casta casta caaaaasta


[LA CANÇÓ2] Els nens Montoro i Soraya demanen un tresorer nou. I Mary Poppins Niño Becerra serà la solució!

[Soraya] Quiero otro tesorero
que no sea usurero
Nada de robar
ni amenazar!
Con trayectoria impoluta
[Montoro] Que no nos llame hijos de puta
[Soraya] Un tío que tenga buen corazón
[Montoro] Y no un mamón.
[Soraya] Nada de caja B
y más pasta en negro no nos dé
Que tenga sana doctrina
[Montoro] y no lleve tanta gomina
[Soraya] Que nos ordene el barullo
y que no lo metan en el trullo
[Montoro] Sin ganas de venganza ni ningún rencor
[Soraya] se tiña las canas y nos trate con amor
[Montoro] Mariano necesito alguien
[Tots] espabila ya!

[MOLT CURRAT] Els Premis Gaudir…. els que atorga el President als que veuen com pateix amb això del Procés™
* actor de repartiment: Duran i Lleida, perquè es passa el dia repartint “putlles” a tort i a dret.
* vestuari: Joan Herrera i la gent d’Iniciativa, pel seu constant canvi de jaqueta.
* guió de ciència ficció: Pablo Iglesias, pel programa electoral de Podemos.
* maquillatge: pels Pujol, pel seu gran treball en el maquillatge dels comptes d’Andorra
* producció: Alícia Sánchez-Camacho, perquè a mi em produeix arcades.
* protagonista: bé.. aquest ha quedat desert perquè l’Oriol i jo encara no ens hem posat d’acord en qui dels dos és.


[KONIEC] Catalans, catalanes, Josep M. Bartomeu que has convertit Neymar en un màrtir del Procés™… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo