diumenge, 22 de novembre de 2015

Perles del Polònia 368, 19-11-15

[LA IMATGE DE LA SETMANA] L’estratègia mimetitzadora per passar desapercebut d’oriol Junqueras quan hi ha bronka Baños-Mas.

[QUE BÈSTIA] Pobre President, pateix la “síndrome Mas”: “En els seus testicles s’hi ha instal·lat uns paràsits molt agressius”. Diu que només el deixaran tranquil si es pren un descans llarg… bastant llarg.


[LA PICADA D’ULLET] El nou invent (pòstum) d’Steve jobs: l’iCETA, el telèfon de l’esperança (de l’única esperança que li queda a Mas, segons Iceta) i sempre que Pedro Sánchez no activi el control parental, hahaha.[LA NOVETAT] Andrea Levy, inclassificable.[QUE TRIST] Que l’únic que alegri la vida del Conseller d’Economia és saber que no repetirà com a ídem.[MOLT BO] La metàfora del croissant de xocolata de Baños: “oi que fot?” #pressingCUP[PERLA] El rei Felip s’adapta als nous temps. Els discursos de son pare per la tele ara els fa ell pels YouTubers. Brutal passar de “movilizaremos a todos los tertulianos del país” a “Mas se perdió en Cuba” (literalment) i el ritmillo hiphop.[AVUI FA UN ANY] 20-11-14

[BRILLANT] Per fans de Monty Python l’Spanish Inquisition ara són els Fiscals Espanyols armats d’arbitrarietat, la imposició, la Constitució i la devoció per Mariano Rajoy.
[SURREALISTA] Fer venir Stephen Hawking com a mentre preclara perquè Quico Homs no és prou crític amb el President i s’han de prendre decisions difícils. Eleccions o no eleccions, aquesta és la qüestió.
[MOLT CURRAT] Cyrano Iceta ajudant a Pedro Sánchez a conquerir el cor de Mariano Rajoy per convènce’l que cal reformar la Constitució. I tot en vers, tu. “Lo que usted me pide, mi conciencia me lo impide”
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Mascuman, el nou superheroi

[EL DEFENSOR DEL SOBIRANISTA] La casa de los líos.


[LA NOVETAT] Gabriel Rufián, intens, auguro grans duets amb Joan Tardà.[LA FRASE DE LA SETMANA] Joan Tardà: “El Rufián aquest es porta un rollo molt raro… perdoneu però algú no havia de dir!”

[HILARANT] L’exèrcit de Cobradors del Mas: Llach, Rahola, tots amb la xapa del Procés per pressionar Baños. #pressing CUP


Mas que mira a Baños
Baños que mira a Romeva
Romeva que es mira i s’aparta
Baños no sap on mirar
Mas que mira a Junqueras
Juqueras que mira a Baños
Junqueras que mira i que xiula
ell diu que ja s’ha mullat.
Rajoy que mira a Soraya
Soraya que mira a un jutge
Jutge que mira a querelles
Querelles que miren a Mas
Albiol que mira a Iceta
Iceta que mira a Arrimadas
Arrimadas que mira a Rivera
Rivera que es mira el melic.
La CUP que demana paciència
les converses estan enquistades
S’escolten veus a Convergència
demanen guardar l’estelada.
Artur no vol fer un pas enrere
i la CUP ja no es tanca en banda
Tampoc no els quedaven propostes
la següent ja era una gamba.
Una data marcada a l’agenda
l’acord ha de ser ben aviat
o haurem de tornar a les urnes
el poble comença a estar fart.
I aquesta investidura
ja sembla una calçotada
al principi hi ha molta alegria
però la digestió es fa pesada.

[SURREALISTA] Ei, que si cal tornar a fer eleccions, es veu que hi haurà pallassos i jocs per animar la parròquia.[KONIEC] Catalans, catalanes, Messi que jo també espero reaparèixer aviat… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

> programa sencer aquí