dissabte, 24 d’octubre del 2015

Perles del Polònia 364, 21-10-15

[QUE FORT] Que fort el gag de l’escorcoll a la seu de Convergència, magistralment dirigit per Jorge Fernández Díaz i Artur Mas (amb Pedro J. a l’ombra), junts per la causa comuna de tenir una bona peça pel TN.


[MOLT BO] La versió polonesa de l’anunci d’Eduard Punset i la Grossa. El premi és, aquí, la presidència de la Generalitat, una loteria.


[SURREALISTA] Crisi de noms? Crisi de lideratge? Que s’hi presenti la cua de Pablo Iglesias, home ja!


[PERLA] Si s’arriba a constituir el Parlament dilluns que ve, el grup de Junts pel Sí polonès ens donarà grans alegries. I no ho dic per l'organització per trams #hoveig



[AVUI FA UN ANY] 23-10-14

[PERLA] Gran homenatge als Monty Python i La vida de Brian amb el gag de l’espardenya. Veurem on ens porta el lideratge de Brian Fernández, que sembla que té més tirada de la sabata del Messies que ens ha de portar al Nou 9N.
[SURREALISTA] Ressuscita Acebes, el gran productor d’excuses, al gag de les justificacions de l’ebola ja que “no ha colao” que la culpa era de la malalta. Y lo de Bárcenas? “Sí, parece ser que había dos líneas de investigación y las dos apuntaban a mi.”
[LA IMATGE DE LA SETMANA] El pesao de Nicolás també s’ha colat al Polònia.
[L’ESTÀVEM ESPERANT] Les dificultats de Joan Herrera per deixar clara la seva postura (la del No Votarem perquè Volem Votar) davant el #9N Molt bon recurs el de deixar-lo desenfocat, com a Desmuntant a Harry!
[PERLA] L’astúcia del president Mas. Els locals de la Generalitat el #9N seran ambaixades reials. Ho té tot previst: presidents de meses com a reis, voluntaris com a patges, urnes dins les saques, i la gent haurà de dipositar les seves “cartes” per demanar si volen: un caNO, un SÍlofoNO, o una biSÍSÍcleta
[LA PICADA D’ULLET] Rosa Díez denunciant, again, a Artur Mas. Gran gag. Denúncia rere denúncia fins a la borratxera final.
[LA CANÇÓ] Junqueras: “Per què he ploraaaaat perquè he ploraaaaat si avui no m’han entrevistaaaaat”

[DOLENTOT] No m’acaba de convèncer ni l’Albert Rivera ni el rollito que es porta amb la Inés Arrimadas. 



[LA FRASE DE LA SETMANA] “The PP is no good”



[LA IMATGE DE LA SETMANA] El Consell Nacional d’Unió aprova per unanimitat la candidatura de Duran i Lleida a les generals.



[LA PICADA D’ULLET] Catifa vermella i majorettes al Constitucional per rebre Rajoy i els seus recursos contra les lleis del Parlament de Catalunya.



[KONIEC] Catalans, catalanes, fans d’Star Wars que esteu molt pesadets amb el tràiler… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> programa sencer aquí