dissabte, 19 de setembre de 2015

Perles del Polònia 359, 17-9-15

[INSIDE JOB] El que no veiem de la campanya: el bonrotllisme entre Artur Mas i Oriol Junqueras. Mas: “Som com cul i merda”. Junqueras: “Sí, si jo em posava de cul, tu ho engegaves tot a la merda”

[LA NOVETAT] El debut de Raül Romeva que ha remogut tantes aigües![QUE BÈSTIA] Mas: “Quico, em sento brut, maleïts kumbas! Ràpid, la meva dosi de burgesia” Doncs res, un jersei de cachemir, aires de Sarrià, i la veu de Fainé a l’altra banda del fil telefònic, hahaa.[L’ESTÀVEM ESPERANT] El ball de l’Iceta, no només amb Queen, sinó amb el chotis madrileny.[QUE CRUEL] Barbie Arrimadas i Ken Rivera, joves, guapos, frescos i bilingües.[LA NOVETAT] El debut de Lluís Rabell, repetiu amb mi, Iglesias i Errejón Llu-ís Ra-bell.[AVUI FA UN ANY] 18-9-14

[ZASCA] Al nen Junqueras no li acaba d’agradar la redacció que ha fet el nen Mas per a la senyoreta Forcadell perquè no parla prou de la consulta “ai, què pesadet que ets, ja t’ho he dit que votarem, tot i que no sabem què, ni quan ni com”. Però l’autèntic #zasca és el de la senyoreta Forcadell renyant als seus alumnes, tant se val si sou “cagadubtes [Mas], pedants [Junqui], avorrits [Herrera] o incontrolats [Fernández]”
[LA NOVETAT] Victoria Álvarez, no comment.
[POLÍTICAMENT INCORRECTE] El full de ruta de Mas per a la consulta ja és més complicat que un video joc d’última generació sense necessitat d’afegir “la merda sota la catifa” (Fernández) del cas Pujol “del qual nosaltres no en sabíem res, i sinó, que em mori ara mateix” (Homs). Ais. Vegi’s foto.
[LES CATALINES] Boníssim el gag amb la parella de triliris que en realitat són uns espies del CNI que els col·loquen una càmara oculta en un gerro xinès per acabar pensant-se que les nostres Catalines estan tenint un orgasme veient porno però que no, que l’orgasme és per veure com els escocessos voten.

[BRILLANT] Els polítics treuen els seus candidats a passejar: Mas a Romeva, Rajoy a Albiol, Iglesias a Rabell i Rivera a Arrimadas amb les típiques converses: a què li agrada jugar, a qui s’assembla (o no), que si és fill biològic o adoptat… espectacular![LA NOVETAT] Antonio Baños, al fons a l’esquerra. #txist[CRUELÍSSIM] Els quatre gats (literals) del míting d’Unió.[MOLT CURRAT] Un diàleg à la Inside Out entre Soraya, Mas i Rajoy… ni així treiem l’entrellat. Llàstima de final de mal gust.[LA FRASE DE LA SETMANA] Mas: “No sé si tenim futur com a Estat, però com a esplai serem imparables”[KONIEC] Catalans, catalanes, Obama que Yes We Can però es veu que nosaltres no… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> El vídeo sencer aquí.