dissabte, 27 de juny del 2015

Perles del Polònia 357, 26-6-15

[LES CATALINES] Efectes secundaris de la crida del President Mas. La “societat civil” repartint-se els voluntaris per anar a la llista “amb” el president i la d’Esquerra.


[MOLT CURRAT] Efectes secundaris (2) de la crida del President Mas. Versió polaca d’El fugitiu: tot indepe independent serà perseguit perquè no s’escaquegi d’anar a la llista.



[LA PICADA D’ULLET] Tot esperant la Marujita.



[QUE FORT] Rivera i Iceta com uns drapaires de ferralla recollint restolines unionistes a les portes d’Unió.




[DOLENTOT] Rajoy i Montoro esquivant Alícia Sánchez-Camacho… des de les municipals!



[PERLA] Joan Herrera i Dolors Camats portant les sigles d’ICV al magatzem… ja no les necessitaran pel 27S.



[AVUI FA UN ANY] 26-6-14

[LA PICADA D’ULLET] “Puedes estar tranquilo, yo siempre te aforaré” Gran gag de Gallardón i Rajoy salvant el rei dels que l’assetgen amb demandes rollu “El guardaespatlles”.
[MALAGUANYAT] Què hauria passat si…. és una secció que podria donar molt de joc, sí, però veure Mas cridant “Bona nit malparits”… no…
[LA FRASE DE LA SETMANA] Pobre Junqueras, amb dos Pep Consciències a les espatlles: en miniMas el sobiranista “Ser coherent només et porta problemes” i en miniHerrera el socialista.
[MOLT BO] Molt fan del bus dels tertulians… a veure si s’equivoquen de trencall ells i els seus tòpics i renovem una mica el repertori: Rahola, Marhuenda, Sala i Martín, Anglada, Niño Becerra… fent-se trampes al solitari, com si fos la xocolata del lloro, etc., inicien la dura jornada al Matí de Catalunya Ràdio i així, de tertúlia en tertúlia fins a la del 2324. Extraordinàries cantarelles excursionistes actualitzades, amb els hits “senyor conductor frivolitzi…”, “un tertuliano se va cabreando…”, “a mi no m’interrompi, pi pi pi”, “yo quiero ser tertuliano, es lo que se lleva ahora”, “adiós Doña Terribas, adiós Don Basté”, “ole-lé, ola-là, no hi ha res millor que ser tertulià”, etc.
[LES CATALINES] “McAbidal, agafa les Tena Lady que comença la disbauxa”… gran Perla de les Catalines, tan acollidores elles amb el seu convidat escocès.

[SURREALISTA] Chacón i Rivera es troben a l’AVE, però alguna cosa falla, l’una va cap a Barcelona i l’altre cap a Madrid. Quin dels dos està equivocat?



[BRILLANT] El retrorampell del conseller Homs que per un moment s’ha pensat que el President l’havia degradat amb els canvis de govern.



[LA FRASE DE LA SETMANA] “La meva calba serà el far que guiarà el camí” Duran il·lusionat amb les eleccions.

[CRUELÍSSIM] Les joventuts d’Unió.



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Efectes secundaris (3) de la crida del President Mas. Oriol Junqueras quimnadalejant per acabar preguntant-se, desconcertat, en veu alta “què ha dit Artur Mas?”



[KONIEC] Catalans, catalanes, Oriol Junqueras que sembla que t’estàs aprimant… en les enquestes… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> Podeu veure el programa sencer aquí.