diumenge, 14 de juny del 2015

Perles del Polònia 355, 11-6-15

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Desmond Tutu es queda literalment blanc després de l’exposició de motius de les trifulques entre Duran i Mas, i mira que les que va passar magres amb la negociació per abolir l’apartheid….



[SURREALISTA] La Mort, ciutadada del món, visitant il·lustre semipermanent a cal Rajoy després de cada batacada electoral. Però sembla –això tampoc—afectar-lo massa.



[MOLT BO] The Walking Dead d’excàrrecs del PP que busquen el seu lloc en qualsevol consell administració a l’abast malgrat el bloqueig de les portes giratòries… “un cargoooo, un cargo…..”



[LA NOVETAT] Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid.



[THE TIC-TAC THEORY] Manuela Carmena s’incorpora al piset i és benvinguda amb aquesta

[LA CANÇÓ]
[Iglesias i Errejón] El pasado 24
rumbala rumabala rumbalá
en Madrid hubó un fiestón
rumbala rumabala rumbalá
una exjueza lo petó, Ay Carmena, Ay Carmena!
veinte ediles que sacó, Ay Carmena, Ay Carmena!

[ZASCA] Manuela Carmena a Errejón: “alegra esa cara que más que indignado pareces estreñido”

[QUE BÈSTIA] Suïcidi col·lectiu i fugides en massa de la militància socialista…. qualsevol casa abans que presentar-se a les eleccions.



[AVUI FA 1 ANY] 12.6.14

[L’ESTÀVEM ESPERANT] L’abdicació de la setmana. Avui, Pere Navarro
[QUE FORT] Antoni Balmón no troba dirigents per al PSC ni a la tanca de Melilla.
[PERLA] Rajoy i Rubalcaba a quatre mans “implantando un nuevo rey a España”. L’operació ha anat bé, però li han hagut de posar alguns punts “para dejarlo todo atado y bien atado”. Us sona la frase?
[EXCLUSIVA] Traspàs de poders a La Zarzuela, el Rei li lliura a Felip les claus de la monarquia. Està una mica atrotinada, per dir alguna cosa, i sembla que al maleter hi ha alguna cosa sospitosa… però si la situació és molt desesperada sempre pot posar-se l’armilla de seguretat, la que diu “lo siento mucho, me equivocado, no volverá a ocurrir”
[LA FRASE DE LA SETMANA] “La millor manera de controlar un problema és ser el problema”… saviesa oriental aplicada en la tria de successor de Duran.
[ZASCA] El sector crític del PSC és més antic que els acudits del Jaimito… ja surten a les coves d’Altamira… i fins i tot a la famosa Pedra Sociata, que té un llenguatge tan críptic que encara no l’ha pogut desxifrar ningú, hahaa.

[BUCLE] La CUP viu en un bucle manifestístic: manifestació pels 6 de Gràcia, protestant per la detenció dels 3 de Sants, que demanaven la llibertat dels 4 de Vallcarca…. i així fins arribar “als 12 de Jerusalem que són els que van donar suport a aquell paio famós que els romans van crucificar”. Com era la teoria aquella dels 6 passos que separen 2 persones de qualsevol lloc del món?



[LA PICADA D’ULLET] L’anunci de “Spain for four. Tan recent que oblidaràs que ja no ets al bipartidisme”



[BRILLANT] Cau una xarxa de polítics que explotaven la Puta i la Ramoneta en el marc de l’operació “Mulla’t d’una puta vegada” hahaha. Sembla que el principal sospitós és Duran, que mantenia retingudes la Puta i la Ramoneta en un estat d’indefinició total, hahaha. Un altre detingut és Joan Herrera i sembla que Ada Colau ha estat alliberada després d’afirmar que aniria a la manifestació de l’Onze de Setembre.


[LA FRASE DE LA SETMANA] Marc Giró a Ada Colau: “jo et convertiré en la Jackie Kennedy del Camp de l’Arpa”



[EXCLUSIVA] La DUI del fons del calaix!!!



[KONIEC] Catalans, catalanes, Susana Díaz que per fi has sigut presidenta abans que mare … Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> Podeu veure el programa sencer aquí.