diumenge, 17 de maig del 2015

Perles del Polònia 352, 14-5-15

[LA FRASE DE LA SETMANA] Artur Mas a Duran: “Segur que et trobes bé? Fa molts dies que no rajes [sic] de mi?”

[PERLA] El win-win-win de Duran: Rajoy deixa convocar el referèndum (i com Cameron, guanya les següents eleccions per majoria absoluta), Mas convoca el referèndum (i, com els nacionalistes escocessos, guanya les eleccions per majoria absoluta), i el referèndum surt en contra de la indendència i guanya Duran que no la vol. Està clar: win-win-win.


[QUE CRUEL] Ada Colau i Pablo Iglesias fent un buit escandalós a Herrera i, per extensió, a tot Iniciativa…. #zasca final també per Colau i les seves “propostes constructives”.



[POLÒNIA en campanya] 
1.
2. 
3.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] El majordom Albiol fa la prova del cotó? No! La del passaport… i si queda brutícia fa servir la fórmula infalible Don Albiol, amb bilis, populisme i un punt de xenofòbia. El passaport no enganya!



[AVUI FA 1 ANY] 15.5.14

[PERLA] Pobre Duran, el papa Artur i la mama Alícia li han hagut de dir que els reis… vull dir, la tercera via… no existeix.
[LA PICADA D’ULLET] L’home que intentava mantenir la seva indefinició #crispació
[MALAGUANYAT] Fernández Díaz advertint als seus votants que hi ha gent allà a fora que els vol captar a canvi de caramelets. Ais.
[MOLT CURRAT] Merkel i tot Europa escorada a la dreta per culpa dels partits d’extrema dreta.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Ramon Tremosa vs. Josep M. Terricabras, una baralla electoral… de broma, és clar. “Oi que no ens farem mal?”
[LA FRASE DE LA SETMANA] Uncle Sam als catalans: Si la majoria sou tan sobiranistes com dieu no tindreu inconvenient a entregar-vos a la hisenda pròpia amb les mans enlaire i la declaració de la renda a la boca, oi?

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Xerrada de pare i fill: LA XERRADA, sobre tocar-se-la o no tocar-se-la…. la Constitució, és clar.



[BRILLANT] Els nostres polítics se sotmeten al how-old.net. Pobre President 150 “pels disgustos que m’ha donat el Procés” (tot i que Homs n’hi posi 20), Oriol Junqueras 3 “jopeeee”, Rosa Díez ¿?, Duran 23 “conservo l’energia d’un xaval”, Rivera 87 jove “pero con un discurso de toda la vida”, i Rajoy ja cadàver!


[SURREALISTA] El diable Fraga (quines alegries no hagués donat més Fraga al Polònia!) tempta Aznar amb un sobre però aquest no cau, ell és molt més de l’abdominaizer.



[MOLT BO] Un enquestador en plan Dia de fúria esbroncant els enquestats: “Porto molts anys en aquest ofici i mai no m’havia trobat amb uns electors amb un cacao mental tan gran… per favor!!!” i com a col·lofó “L’enquesta ja està escrita, l’ha fet el director del diari… no voldrà alterar els resultats amb la seva insignificant opinió, oi?”



[LA CANÇÓ] que està per escriure, dedicada al ministre Wert: el Cara al sol… solet, hahaa.



[KONIEC] Catalans, catalanes, Morata que si vens de visita a Barcelona ho tens tot pagat… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> el programa sencer aquí