divendres, 13 de març de 2015

Perles del Polònia 344, 12-3-15

[L’ESTÀVEM ESPERANT] El retorno de Espe.

[QUE TRIST] El President Mas assessorant-se per crear una nova Banca Catalana (perdó). Primer va a veure a Fainé&Fainé, banquers: “Ei, Isidre, parlem?” Però en surt amb caramels, com tots. Tampoc amb Oliu té massa sort, el troba… distant. I a Catalunya Caixa? Tots desfilant cap als jutjats. Pffff.[SURREALISTA] Duran i Rosa Díez intentant advertir Albert Rivera que la fama, a Madrid, és efímera.[EL DEFENSOR DEL SOBIRANISTA] Intentant escatir el ser o no ser de Josep Rull.[AVUI FA 1 ANY]

[LA FRASE DE LA SETMANA] “La consulta és la millor eina que tenim, és la clau allen de la política”, Oriol Junqueras
[LA IMATGE DE LA SETMANA] … i com a conseqüència de tot plegat, Junqueras es mira al mirall i hi veu en Duran!
[QUE FORT] Rajoy intentant enviar infructuosament Sanchez-Camacho a Brussel·les facturant-la en una capsa per correu.
[LA PICADA D’ULLET] Constitució amb patates… el plat del dia al bar del PSC, cuinat pel follet del federalisme i servit per Navarro… de catalanisme es veu que ja no en queda perquè se l’ha cruspit tot en Joan Ignasi Elena. Chicote proposa traspassar la gestió als xinos que pactin amb Madrid l’arròs tres delicias i Elena i Geli “s’afanyen” a obrir el seu propi bar. Boníssim!
[PERLA] Gran gag paròdic del primer petó entre polítics. No sé qui d’ells queda més “natural”.
[PERLA] Entranyable el president Mas intentant consensuar amb Junqueras com “aniran vestits” a les europees.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] El President Mas intentant, infructuosament, treure Pujol de la seva vida…


[PERLA] … raó per la qual ha de recórrer a una empresa de Despujolització que detecta els nivells de contaminació amb graus “diuen”.[MALAGUANYAT] Homenatge a Astèrix… la debàcle socialista a les municipals es preveu a tot Catalunya… tooot? no! A Lleida semblava que hi havia uns resistents a la boira a la Paeria, fins que va arribar el Pollo Camps. El gag era bo però després s’embolica amb Iceta i Ros intentant quadrar el diagrama de càrrecs.[DOLENTOT] JoanCar el barcelonista. De tant campetxano.[LA FRASE DE LA SETMANA] El President Mas “Trucaré a l’editorial i compraré tots els exemplars”. Quin llibre? Quina editorial? Tant és!!

[KONIEC] Catalans, catalanes, Banca Privada d’Andorra que resulta que els teus clients més problemàtics no eren els Pujol… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> programa sencer