dissabte, 7 de març del 2015

Perles del Polònia 343, 5-3-15

[ZASCA] President: “Així que ara entrarem a la reunió i farem… ai coi, com se diu allò de…. quan fas lleis i fas coses?” Ortega: “Governar?” Això si troben la Sala del Govern, és clar…



[BRILLANT] La conversa entre els germans Pujol: lamborghinis, bugies, ITV. Impossible resumir. Filigrana pura.



[MALAGUANYAT] Albert Rivera…. d’esquerres o de dretes?



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Soraya i Mariano al ritmo del caloret faller. Gràcies Rita. Gràcies Lagarto.



[AVUI FA 1 ANY]
[SURREALISTA] Margallo i Rajoy mirant estels… Goita, és Catalunya! “Un trozo de roca que se desprendió del planeta original y ha quedado vagando por los siglos de los siglos amén”, segons Margallo. Rajoy és un crack dibuixant “la constelación del no”… i del Furby que s’ha demanat per les europees ja no en parlem…
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Sobiranisme “total effects”… 11 mesos després…
[QUE CRUEL] De la tanca de Melilla a la la tanca del PSC “els prometen el paradís sobiranista” diu Pere Navarro per explicar que hi hagi tants miltants que deixin el partit.
[L’ESTÀVEM ESPERANT] Les balances fiscal de Monago “Lo que yo tediga”, redactades per una comissió formada per: “uno de la FAES, mis cuñaos, Chebwaka i el loco del chándal”… que bèstiaaaa “una nación, una tapita de jamón” Haremos un referéndum en el 2016, coincidiendo con el centenario de Florinda Chico”… boníssim.
[QUE FORT] [MOLT CURRAT] [MOLT BO] [MOLT TRIST] Expoli pictures presenta Fèlix Millet a “El llop del Palau”… una pel·lícula de finançament dubtós. “Patriotisme, Montull, el patriotisme ho emmascara tot”. Déu meu, mai més no podré sentir el Cant de la Senyera de la mateixa manera… que passin les pubilles! Millet king of Patxorra xD!

[LA FRASE DE LA SETMANA] Marta Rovira a Oriol Junqueras: “Una hamburguesa de tres pisos no és una estructura d’estat”.



[LA PICADA D’ULLET]
L’autocartell electoral del jutge Vidal.



[THE TIC-TAC THEORY] Monedero s’ha descarregat el programa econòmic d’Evo Morales a El rincón del vago, xD. Es pot dir més alt (en el seu cas, no), però no més clar.



[LA NOVETAT] Iannis Varufakis: kalimera, baby.



[QUE BÈSTIA] El Gran Herrera, l’home més ràpid del món en canviar-se de vestit: el del pacte amb Convergència, el de l’11 de setembre… el del 12 de setembre… el de la indefinició… el de pidolar a Podem… i, finalment, el de quedar-se en pilotes…. i el de desaparèixer.



[KONIEC] Catalans, catalanes, Raül Romeva que si vols fitxar per Convergència i Unió m’aniria bé tenir un calb a favor del Procés™… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo