divendres, 20 de febrer del 2015

Perles del Polònia 341, 19-2-2015

[LA IMATGE DE LA SETMANA] “Les 50 ombres del Procés™”. L’últim acudit per veure si aquests dos que tenen una relació, diguem-ne, difícil, l’Oriol i l’Artur, recapten els diners que en Mascu necessita.



[MOLT BO] Rajoy i Montoro se’n van de compres per fer-se passar la depressió postenquesta. Les últimes novetats en dossiers d’hisenda: Willy Toledo, Monedero, Pujol… gran escena à la Pretty Woman!



[DOLENTOT] El follet del federalisme ha trobat una nova família a ca ICV.



[THE TIC-TAC THEORY] Tremenda imitació dels tres tenors de la demagògia, sí senyor!



[AVUI FA 1 ANY]

[MOLT BO]Carteristes, prostitutes (treballadores de l’amor tarifat) i coloms, els tres sectors més afectats per la celebració del MWCongress dels trons. Extraordinari l’alcalde amenaçant els carteristes amb retirar-los la subvenció per la traducció al català del seu web.
[LA FRASE DE LA SETMANA] Alcalde Trias: “Innovació i puteria, marca Barcelona”
[EL CAMEO] Matthew Tree, professor d’anglès de Rajoy i companyia… Ara entenc perquè es recomana no memoritzar sinó mirar d’entendre el que diu el profe, hahaa.
[QUE FORT] Patxiyó o el desarmament etarra: una motxilla amb un tirador, una tovallola mullada i una ppppiiiiisttttoooola. El kit complet va amb verificador i ministre de l’interior incorporat.
[PERLA] “Vaig a buscar el Pinki, que estic de servei”… Mas hi posa les begudes i Homs els cupcakes (o “magdalenes horteres”) per celebrar que avui tenim visita, l’Oriol Pujol o els retorn dels putilles! Però de pilotes que vulguin passar la ITS (Inspecció Tècnica de Successors) només n’hi pot haver un, i aquest és, per mèrits propis, l’Homs “Artur, et mous per la Generalitat com una gasela” així que s’ha acabat la festa i l’Oriol cap a casa a jugar al Candy Crash.
[LA CANÇÓ] Millet [Fumando espero]
[Millet] Robar és un paler,
genial, sensual
A casa espero,
i porto quatre anys fent-ho.
Tinc un judici
per un petit caprici.
Per quatre duros
em volen fotre un puro.
Són 30 milions d’euros
el just per ‘nar tirant.
[Advocat] Ha d’anar a declarar
[Millet] Quin pal que em fa!
Per què no espera
que acabi La Riera?
[Advocat] Però no l’estressa
poder acabar entre reixes
[Millet] Que no t’adones
que hi ha certes persones
que és del tot impossible
que anem a la presó?

[BRILLANT] El tàndem de CiU, des de 1978, en totes les pantalles catalanes. Primer Pujol i Duran i Lleida… després Mas i Duran i Lleida. Gran anàlisi política amb les metàfores de la Puta i la Ramoneta estirant del carro, l’estelada que s’enreda a les rodes… 



[LA FRASE DE LA SETMANA] “Convergència i Unió, els Tom i Jerry de la política. Per molt que es peguin, sempre continuen junts”.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] Albert Rivera a Andalusia: “aquests andalusos no m’entenen, això és que TV3 els ha menjat el cervell” #fentamics



[BUCLE] ASC i el seu “el senyor Mas és un irresponsable” #notafot

[ZASCA] Super Seny, el superheroi a mig camí entre Josmar i el Capità Enciam. Els catalans som taaaaan agoserats que quan estem indignats fem justícia…. a cop de tuits!!! Pam!



[KONIEC] Catalans, catalanes, Varoufakis que sembla que la Merkel al final et farà un grec… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo