dissabte, 31 de gener de 2015

Perles del Polònia 338, 29-1-15

[LA NOVETAT] Alexis Tsipras, atrapat.


[PSÈ] Mas i Junqueras fan una visita d’obres a la construcció d’estructures d’estat. Em sembla que van una mica endarrerits.


[LA PICADA D’ULLET] El contravideo de Rajoy #gracias[QUE BÈSTIA] La fera ferotge [Aznar] s’ha escapat de la gàbia… va sortir per la convenció del PP i ara no hi vol tornar, és clar.


[SURREALISTA] Vés per on al President Mas tot això de la independència, de Pujol i fins l’abraçada amb en David Fernández ja li havien predit el 2001![AVUI FA 1 ANY]

[L’ESTÀVEM ESPERANT] Els díscols! Sembla que Pere Navarro en veu pertot i ara n’hi ha més a fora que dintre, fins i tot si es tracta d’una cadira amb actitud sospitosament poc lleial.
[LA PICADA D’ULLET] Extraordinària estratègia apresa dels francesos per desviar l’atenció de les retallades. El President Mas busca amant entre l’star system català. Aina Clotet, Mercè Martínez, Núria Gago i Mar Ulldemolins no semblen pensar el mateix. Oh quina pena! Sempre ens quedarà l’Homs…
[QUE FORT] ETA reorienta el negoci fent de banc dolent i intenta recol·locar els seus actius… en aquest cas, intentant encolomar un zulo a la gran parella catalana, el Miquel i la Carinyu “Está listo para entrar a vivir… o para entrar a morir, que yo en política no me meto”…. les condicions semblen és mateixes del banc dolent, també, sí “pedimos aval, pedimos finaza… menos perdón, pedimos de todo”
[LA IMATGE DE LA SETMANA] El cul a l’aire de Jordi Cañas.

[QUE FORT] ZP convocant un joc de les cadires a mode de primàries del PSOE, però amb un lleugeríiiiiiiissim avantatge a favor de Susana Díaz #oletu[LA IMATGE DE LA SETMANA] Jordi Pujol als jutjats.[BRILLANT] Bárcenas amenaçant de volar la seu del PP amb un cinturó carregat de… sobres! Sembla ser que al final ha marxat i que els retinguts han quedat il·lesos… de moment.[QUE TRIST] Papa vull ser tertulià.[LA CANÇÓ] El mag d’Oz, o el pacte entre Herrera, Forcades, Colau i Iglesias

[Colau] Per fi hem tancat un pacte
[Iglesias] para acabar con la casta
[Forcades] a les municipals
[Iglesias] Yo de estos no me fío
no sería mejor un trío?
[Herrera] Ja hem fet plegar el Gomà
[Colau] Si arribem a l’alcaldia
[Forcades] moltes coses canviaríem
[Herrera] una nova ciutaaaat
[Forcades] Direm prou a la crisi
[Colau] jo vull menys pisos turístics
[Herrera] jo vull que tots anem en bici
[Iglesias] y la coleta esté de moda otra veeeez
[Forcades] això no sé si ho aconseguirem
[Herrera] Escolteu, i qui serà el candidat?
[Colau] La líder seré jo!
[Herrera] Ahà!
[Forcades] Ahà!
[Iglesias] Está bien!
[Tots] Anem a veure el Trias!
al Trias ens hem de petar
i lentament volem okupar,
però de forma legal
A la plaça Sant Jaume anem anem!
volem que governi la Colau
Colau Colau Colau Colaaaau
la nova alcaldessa de la ciutat!
Anem a veure el Trias!
al Trias ens hem de petar

[SOM UNA CLONACIÓ] Miquel Iceta, pactista.[MOLT CURRAT] Molt molt fan del titella del President en mans del conseller Homs.


[KONIEC] Catalans, catalanes, Carme Forcadell que a partir del maig només podràs organitzar el dinar de Nadal… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo