diumenge, 14 de desembre de 2014

Perles del Polònia 334, 4/12/14

[BRILLANT] El joc de la independència, que és una mica “un pasito p’adelante María, un pasito p’atrás”. Molt enginyoses les cartes del resultat inequívoc, o de l’això no toca, el comodí de la Forcadell i l’autorització per “menjar-te els teus simpatitzants”


[MALAGUANYAT] El mètode Jorgholm per fitxar els integrants del comando policial que investiga les corrupteles catalanes.[LA PICADA D’ULLET] L’anunci de la conferència “Catalunya, avui. Excés de conferències?”


[LA IMATGE DE LA SETMANA] Maragall, Geli i Tura, els últims a agafar el vol 1714 cap a Ítaca.[AVUI FA 1 ANY]
[MOLT BO] Vol 1714 cap a l’Estat Propi. Comandant Mas ferm en la destinació. Diu que només farà una escala, la de la consulta. L’auxiliar de vol Junqueras molt en el seu paper, ara t’ajudo ara em faig el distret. Pere Navarro a punt de provocar un aterratge forçós perquè baixa de l’avió en ple vol. El vol sobreviu a l’amenaça del suïcida Duran carregat de bombes que vol que el comandant emprengui la tercera via. I Herrera, que finalment ha aconseguit no pujar-hi tot i que se’n moria de ganes ;)
[PERLA] Franco denunciant a Fernández Díaz per plagi per la Llei de Seguretat Ciutadana. Clar que està disposat a renunciar-hi si li paguen drets d’autor… “Paco, Paquito, no me toques el paquete… como nos vas a denunciar a nosotros, que no te hemos denunciado jamás”.
[L’ESTÀVEM ESPERANT] La gira federalista de Pere Navarro, rollo Foraster però amb molta menys claca.
[LA FRASE DE LA SETMANA] President Mas: “Va, nois, felicitem en Mascu que ha suat tinta per presentar els pressupostos. El molt punyeteru ha canviat retallades per privatitzacions”. Extraordinàries les conseqüències d’aquestes privatitzacions. Per exemple, el Govern. S’ha d’optimitzar i deixar de fer coses improductives, com ara governar. Espadaler, al carrer, i Mascu, prejubilat.
[MOLT CURRAT] Els nous Correcaminos y Coyote són…. Albert Rivera i Alícia Sánchez-Camacho. L’una intenta atrapar l’altre a les enquestes #micmic

[LA NOVETAT] Marc Giró, la ploma amb classe.[QUE BÈSTIA] Reunió del consell de protocol per a la transició nacional. Què regalaríem als espanyols com a regal de comiat? Lleida! hahaa[SURREALISTA] El laboratori de creació de gadgets per a Padro Sánchez. A veure si troba alguna cosa per frenar a Pablo Iglesias o per petar-se la Constitució…


[PERLA] Pobre Duran, l’apestat, el marginat pels seus antics correligionaris que li fan el buit i s’inventen excuses per no quedar amb ell.


[LA FRASE DE LA SETMANA] El president Mas a Mascu “Si els pressupostos et donen l’esquena el que has de fer és donar l’esquena als pressupostos”[LA CANÇÓ] Hakuna Matata [Amb una estelada]

[Mas] Amb una estelada, pots estar tranquil
[Homs] Amb una estelada, tires fins l’abril
[Tots] Quan un problema
fa patir un Conseller
el més fàcil és
tapar-lo bé
Amb una esteladaaaa
[Mascu] Amb una estelada?
[Mas] Sí, és el nostre truc
[Mascu] I els pressupostos?
[Homs] Pesadet amb els pressupostos!
[Mas] Saps, Mascu, aquestes 3 paraules resoldran tots els teus problemes
[Homs] Exacte. Fixa’t en Convergència, per exemple. Abans? Pactàvem amb el PP!
[Mas] Pactàvem amb el PP!
[Homs] En Mas era un pijo amb un punt repel·lent
amb més competències era un tio content!
[Mas] Però ja només penso a ser independent…
I ara sóc l’admirat amor del Procés
[Homs] Artur, mai no em perdonaré per haver-te dit repel·lent! No mereixo viure!
[Mas] Quico, coi, que només és una cançó
[Homs] Perdó
[Mas] Amb una estelada, tu ja no pringues gens
[Mas] Amb una estelada,
[Herrera] Quins collons que tens!
[Mascu] Quan un problema fa patir un conseller
[Tots] El més fàcil és tapar-se bé!
Amb una esteladaaaa

[KONIEC] Catalans, catalanes, Carlos Fabra que a veure si a les teves netes els agrada La celda del abuelo… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo