diumenge, 21 de desembre de 2014

Perles del Polònia 335, 11-12-14

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Mas i Junqueras que no volen, literalment, baixar del burro. [LA PICADA D’ULLET] Pobre Miquel Iceta, esperant les reaccions a la seva conferència i aquí l’única que s’hi acosta és n’Alícia. Jo crec que vol alguna cosa… Ella, i en Duran!


[MALAGUANYAT] El bo (Pedro Sánchez), el lleig (Pablo Iglesias) i el dolent (Mariano Rajoy). [QUE FORT] Sembla ser que els “intereses comunes” entre Espanya i Mèxic eren de vici i perdició en temps del rei Joan Carles. Pobre Felipe, Felipito de chamaco… [AVUI FA 1 ANY]
[MOLT BO] La urna-bomba? El cable vermell o el cable blau? Sort dels “jutges de confiança” que hi són quan se’ls necessita.
[BUCLE] Pere Navarro i la consulta. Hereu marxià del mític gag “la parte contratante de la primera parte”
[PERLA] El President Macià troba que és poca cosa això de la pregunta comparant amb el que va fer ell proclamant-se a sobre. I què dir del President Companys “ei, que a mi em fan afusellar”!! mmmm quan arriba aquest, en Mandela?
[PERLA] The PPzelles revisitant l’anunci del reciclatge. Què fas quan se t’espatlla una consulta? “Si eres catalán y quieres votaaaaar? Tu no po-dráaaaaas!”
[MOLT CURRAT] Sóc molt dels gags de l’oest, com aquest en què es demostra que ERC sí que s’ha barallat una mica encara que vagi de bon “rotlle”. Hi ha un duel estrany entre Junqueras i Duran a l’OK Corral. “La llengua més ràpida del Campell, que primer critica i després pregunta” enceta el foc creuat i… qui rep? Ells dos? Nooo, el President!
[LA CANÇÓ] Pesadilla antes de Navidad
Qué es? qué es?
aquello que hay allí
Qué es? qué es?
El dret a decidir
Qué es? No creo en lo que leo
De qué hablan?
No lo sé, es el procés
Qué es? Qué es?
Hay algo que va mal
Qué es? qué es?
Está lleno de estrellas
no es la alfombra de los Oscars
ni la antigua fábrica Damm
No sé porque dijimos no al pacto fiscal, ya ves!
El 9 de noviembre se va a haber un follón
No sólo una pregunta sino dos es adicción
Para hacer una consulta sin saltarse la ley
Que llamen al programa de tarot de Sandra Rey
Ahí va! Qué es? La plaza de Colón
Ah no, resulta que es el Born
Ya ves, a quien se le ha ocurrido colocar este pedazo banderón, qué horror!
Qué es? Por Dios, esto es un souvenir!
A ver, qué encuentro por aquí
Mirad, llevaos un sombrero mejicano, camisetas del Madrid
cuáles queréis? Tenéis derecho a decidir!
Por Dios, qué me pasó, es contagioso
Esto del Procés, qué es?
Qué es? Qué es?
Quizás en escocés!
A ver… me está dando el estrés
Todos hablan de preguntas
Esto ya parece el Trivial, qué marrón
me las piro pa Moncloa….
Qué es?

[MOLT BO] La pensada del president Mas, subhastar tot el que no fem servir per quadrar els pressupostos: hi ha una mica de tot, la puta i la Ramoenta, un metge, una mestra, Bob l’Estatut, l’Oriol Pujol… El millor és que qui s’endú el lot és en Joan Herrera, que vol fer-se amb un exemplar de la puta i la Ramoneta.


[BRILLANT] Desenmascarar la infinita capacitat d’Oriol Junqueras per la perífrasi esquiva. Qualsevol cosa abans que respondre clar i català. [EXCLUSIVA] Aniol Jorquera té un video que explica els veritables motius de la fundació de CDC. Jordi Pujol i Miquel Roca es van trobar al replà de casa fugint de les seves obligacions domèstiques.[KONIEC] Catalans, catalanes, Iñaki Urdangarín que podries tornar a coincidir amb Núñez… Visca Catalunya! Amb il·lusió!
-> vídeo